1. Eerste wedstrijd Legends en onthulling borstbeeld Theo Bos

  Eerste wedstrijd Legends en onthulling borstbeeld Theo Bos

  De Vitesse Legends spelen zaterdag 14 maart, één dag na de driejaarlijkse reünie voor oud-spelers, -trainers, -bestuurders en Gouden en Zilveren Vitessenaren, hun allereerste wedstrijd. Voorafgaand aan de wedstrijd wordt een borstbeeld van Mister Vitesse Theo Bos bij de trainingsaccommodatie op Papendal onthuld.

  - Lees verder
 2. Vitesse.nl in het nieuw

  Vitesse.nl in het nieuw

  Vitesse.nl is vanaf vandaag vernieuwd. De officiële website van onze club heeft een nieuwe uitstraling die past bij de kernwaarden van Vitesse. Ook de onderdelen webshop, business, maatschappelijk en Kids Club zijn vernieuwd.

  - Lees verder
 3. Winnaar Truphone-actie!

  Winnaar Truphone-actie!

  Tijdens de gewonnen wedstrijd tegen Ajax afgelopen zondag hield Truphone als wedstrijdsponsor een actie in de business club. Met een simpele sms maakten de bezoekers van de business club kans op een iPhone 6 en een maand gratis bellen met Truphone.

  - Lees verder
 4. VIDEO Nicky Hofs opent Vitesse Tankstation

  VIDEO Nicky Hofs opent Vitesse Tankstation

  Het Vitesse Tankstation is geopend. Vrijdagmiddag rond 13.00 uur tankte oud-speler en huidig jeugdtrainer Nicky Hofs samen met jeugdspeler Leeroy Schorea (Onder19) de eerste auto vol met benzine. Met de opening van het tankstation kleurt Arnhem steeds meer geel-zwart. 

  - Lees verder