1. Vitesse OldStar ontvangt Merida mountainbike

  Vitesse OldStar ontvangt Merida mountainbike

  Helprich Boer, deelnemer van Vitesse OldStars, heeft een spiksplinternieuwe mountainbike van Merida mogen ontvangen. Peter Koperdraad, directeur van Merida, overhandigde de mountainbike donderdagochtend op Papendal.

  - Lees verder
 2. Business club-team speelt in Kyocera Stadion

  Business club-team speelt in Kyocera Stadion

  Op vrijdag 24 april toog ons businessclub-voetbalteam, na een korte ontvangst op Papendal, naar Den Haag voor een wedstrijd in het Kyocera-stadion tegen de businessclub-selectie van ADO Den Haag.

  - Lees verder
 3. Vitessenaren ontvangen Koninklijk Lintje

  Vitessenaren ontvangen Koninklijk Lintje

  Jan Snellenburg en Hein van Boxel zijn vrijdag bij de traditionele ‘Lintjesregen’ Koninklijk onderscheiden. Snellenburg en Van Boxel kregen het lintje voor hun bijzondere verdiensten voor de maatschappij. In Velp (Snellenburg) en Oosterbeek (Van Boxel) werden de heren in het bijzijn van familie, vrienden en een Vitesse-delegatie in het zonnetje gezet.

  - Lees verder
 4. Menzis-Vitesse clinic op Papendal

  Menzis-Vitesse clinic op Papendal

  Vitesse Betrokken en maatschappelijk partner Menzis organiseren jaarlijks een clinic voor de leerlingen van speciaal onderwijsschool Lichtenbeek. De school is gelegen vlakbij de trainingsaccommodatie van Vitesse. Vandaag vond de clinic plaats op het hoofdveld van de trainingsaccommodatie.

  - Lees verder