1. Winnaar Truphone-actie!

  Winnaar Truphone-actie!

  Tijdens de gewonnen wedstrijd tegen Ajax afgelopen zondag hield Truphone als wedstrijdsponsor een actie in de business club. Met een simpele sms maakten de bezoekers van de business club kans op een iPhone 6 en een maand gratis bellen met Truphone.

  - Lees verder
 2. VIDEO Nicky Hofs opent Vitesse Tankstation

  VIDEO Nicky Hofs opent Vitesse Tankstation

  Het Vitesse Tankstation is geopend. Vrijdagmiddag rond 13.00 uur tankte oud-speler en huidig jeugdtrainer Nicky Hofs samen met jeugdspeler Leeroy Schorea (Onder19) de eerste auto vol met benzine. Met de opening van het tankstation kleurt Arnhem steeds meer geel-zwart. 

  - Lees verder
 3. Vrijdag 23 januari: opening Vitesse Tankstation

  Vrijdag 23 januari: opening Vitesse Tankstation

  In het centrum van Arnhem wordt vrijdag 23 januari om 13.00 uur het enige echte Vitesse Tankstation geopend. De speciale opening wordt verricht door jeugdtrainer Nicky Hofs. Ook geldt tot en met zondag 25 januari, 23.30 uur een speciale openingskorting van 20 cent (op de landelijke adviesprijs). Supporters zijn vrijdag van harte welkom. 

  - Lees verder
 4. Smipe per direct rugsponsor Vitesse

  Smipe per direct rugsponsor Vitesse

  Smipe en Vitesse hebben voorafgaand aan de wedstrijd Vitesse vs PSV een 2,5-jarig overeenkomst getekend. Daarmee wordt Smipe partner van Vitesse en prijkt de naam de komende 2,5 jaar op de achterzijde van het Arnhemse tricot.

  - Lees verder
 5. Van Speyk tijdsponsor Vitesse

  Van Speyk tijdsponsor Vitesse

  Vitesse en Van Speyk horloges gaan het komende anderhalf jaar samenwerken. De verbintenis is vandaag op Papendal ondertekend. Vanaf de tweede seizoenshelft is Van Speyk officieel tijdsponsor van de Arnhemse club.

  - Lees verder