1. 'Dit is waarom we voetbal spelen' (video)

  'Dit is waarom we voetbal spelen' (video)

  Onder een prima lentezonnetje stonden trainer Thomas Letsch en doelman Remko Pasveer VitesseTV te woord. Het ging natuurlijk maar over 1 ding: de bekerfinale van aanstaande zondag vs Ajax.

  - Lees verder
 2. Vitesse en Rijnstate verlengen essentiele samenwerking

  Vitesse en Rijnstate verlengen essentiele samenwerking

  Vitesse en Rijnstate gaan langer met elkaar door. Beide partijen hebben het contract tot en met medio 2022 verlengd. Het Arnhemse ziekenhuis is al sinds 2010 ‘preferred supplier’ voor de medische zorg van de spelers van de Arnhemse eredivisionist.

  - Lees verder
 3. Shop en steun de Burgers’ Zoo Conservation

  Shop en steun de Burgers’ Zoo Conservation

  In de periode van 23 februari tot en met 2 maart hebben Vitesse-supporters de mogelijkheid om merchandise-artikelen te kopen tegen zeer lage prijzen. Een breed assortiment uit de collectie van voorgaande seizoenen is online voor prijzen tot slechts € 5,00 te verkrijgen. De opbrengst komt ten goede aan dierentuin en trotse partner Koninklijke Burgers’ Zoo.

  - Lees verder
 4. Cheque voor KWF Kankerbestrijding

  Cheque voor KWF Kankerbestrijding

  De traditionele Nummer 4-wedstrijd, die in het teken staat van Mister Vitesse Theo Bos en KWF Kankerbestrijding, heeft ook dit jaar een prachtig bedrag opgeleverd. Maar liefst €7.808 is er opgehaald. Het volledige bedrag komt ten goede aan onderzoek naar alvleesklierkanker. In GelreDome overhandigde Vitesse samen met Julio Rosier, directeur van hoofdsponsor Waterontharder.com, de cheque met daarop €7.808 aan KWF Kankerbestrijding.

  - Lees verder