1. Seizoenkaarthouders ontvangen korting van business club-leden en partners

  Seizoenkaarthouders ontvangen korting van business club-leden en partners

  In de afgelopen periode hebben jullie Vitessenaren in grote getalen de liefde voor de club laten zien, want er gingen bijna vierduizend seizoenkaarten over de (virtuele) toonbank. Daarnaast gaven jullie ons op verschillende manieren een steuntje in de rug, in een periode waarin wij die hulp goed kunnen gebruiken. Iets waar wij ontzettend dankbaar voor zijn. Jullie hebben laten zien dat onze club een belangrijke rol speelt in de regio.

  - Lees verder
 2. Clean Mat Trucks verlengt en wordt nieuwe hoofdsponsor Vitesse Voetbal Academie

  Clean Mat Trucks verlengt en wordt nieuwe hoofdsponsor Vitesse Voetbal Academie

  Vitesse is trots dat het in deze zware periode van de coronacrisis kan bouwen op haar trouwe supporters, partners en sponsoren. Eén zo’n trouwe partner en sponsor is Clean Mat Trucks. De komende drie jaar is het bedrijf uit Andelst hoofdsponsor van de Vitesse Voetbal Academie en verhuist het logo van Clean Mat op de shirts van onze selectie van de linker- naar de rechtermouw. Daarnaast wordt Clean Mat Trucks shirtsponsor van de trainingswear van het eerste elftal. Clean Mat Trucks kiest ervoor om juist nu, in de zware periode van de coronacrisis, nog meer achter de club te gaan staan. En daar is Vitesse vanzelfsprekend zeer blij mee. Door de deal blijven Vitesse en Clean Mat Trucks tot en met 2022|2023 met elkaar samenwerken.

  - Lees verder
 3. Ekris BMW en MINI nieuwe autopartner Vitesse

  Ekris BMW en MINI nieuwe autopartner Vitesse

  Vitesse is verheugd om te kunnen melden dat de club vanaf aankomend seizoen verbonden is aan BMW, MINI en premium partner Ekris. Vitesse en Ekris gaan een samenwerking aan voor de lange termijn.

  - Lees verder
 4. Partner en shirtsponsor Prins Petfoods steunt Vitesse met contractverlenging voor extra jaar

  Partner en shirtsponsor Prins Petfoods steunt Vitesse met contractverlenging voor extra jaar

  Vitesse beleeft een uiterst zware periode door de coronacrisis. Gelukkig kan de club bouwen op haar supporters, partners en sponsoren. Na de meest succesvolle start van de seizoenkaartcampagne ooit, hebben wij namelijk wederom goed nieuws te melden. En wel met Prins Petfoods. Het familiebedrijf uit Veenendaal verlengde eerder dit jaar al voor een extra seizoen, maar de partner en shirtsponsor tekent nu bij voor nog een jaar. Want Prins Petfoods, al sinds 2015 verbonden aan Vitesse, wil in deze moeilijke tijd juist achter de club staan. Door de contractverlenging blijven Prins Petfoods en Vitesse tot en met 2021|2022 met elkaar samenwerken.

  - Lees verder