1. Bied mee op het speciale Airborne-wedstrijdshirt, gedragen en gesigneerd!

  Bied mee op het speciale Airborne-wedstrijdshirt, gedragen en gesigneerd!

  De wedstrijd tussen Vitesse en Fortuna Sittard staat, op zaterdag 21 september, in het teken van de traditionele Airborne. In september 2019 is het namelijk 75 jaar geleden dat de Slag om Arnhem plaatsvond. Veteranen zijn uitgenodigd, verschillende sfeeracties zijn gepland en bovenal zijn er speciale wedstrijdshirts ontworpen. Het wedstrijdshirt is geïnspireerd op 75 jaar Airborne. En het beste? Als supporter heb je nu de ultieme kans om live mee te bieden op een gedragen - ongewassen - en gesigneerd Airborne-wedstrijdshirt van onze jongens!

  - Lees verder
 2. Op pad voor de jaarlijkse teamfoto's (video)

  Op pad voor de jaarlijkse teamfoto's (video)

  In dit bijzondere Airborne-jaar staan er twee Arnhemse partijen op het shirt van Vitesse: Koninklijke Burgers’ Zoo en het Nederlands Openluchtmuseum. De spelers brachten afgelopen week een bezoek aan beide parken om op de jaarlijkse teamfoto te gaan.

  - Lees verder
 3. Airborne-tour met Max Clark (video)

  Airborne-tour met Max Clark (video)

  Vele landgenoten van onze Britse linksback Max Clark kwamen om bij de Slag om Arnhem, in een poging om de stad te bevrijden van de Duitsers. We gingen met Clark op pad langs verschillende Airborne-plekken in de stad om hem te laten zien wat hier zich 75 jaar geleden afspeelde. Adjudant Roel van Ewijk nam hem mee.

  - Lees verder
 4. Airborne-verhaal: “Zodra er vliegtuigen overkwamen, doken we de struiken in”

  Airborne-verhaal: “Zodra er vliegtuigen overkwamen, doken we de struiken in”

  In september is het 75 jaar geleden dat de Slag om Arnhem woedde. Hoeveel impact dat op bewoners had, kan bijna niemand zich uit eigen ervaring voor de geest halen. Veel Arnhemmers werden tenslotte voortijdig geëvacueerd, de rest deed dat alsnog in de week daarna. Slechts een enkeling bleef achter. Een aantal bewoners van de DrieGasthuizenGroep herinnert zich de Slag om Arnhem. Kinderen waren het nog, toen de hel losbrak.

  - Lees verder
 5. Thelander vertrekt naar Aalborg BK

  Thelander vertrekt naar Aalborg BK

  Rasmus Thelander vertrekt per direct naar het Deense Aalborg BK. De 28-jarige verdediger vervolgt zijn loopbaan bij de club waar hij al eerder speelde.

  - Lees verder