1. Dagje uit met de Noren van Vitesse (video)

  Dagje uit met de Noren van Vitesse (video)

  In de winterse transferperiode verwelkomde Vitesse twee spelers uit Noorwegen: Sondre Tronstad en Filip Delaveris. Een nieuw land, een nieuwe stad. Genoeg om te ontdekken voor de twee Noren en dus namen we ze mee voor een Dagje uit in Arnhem bij onze hoofdsponsors Koninklijke Burgers Zoo en Nederlands Openluchtmuseum.

  - Lees verder
 2. Sturing nieuwe hoofdtrainer Vitesse (video)

  Sturing nieuwe hoofdtrainer Vitesse (video)

  Edward Sturing is de nieuwe hoofdtrainer van Vitesse. De 56-jarige oefenmeester maakt de rest van het seizoen als hoofdtrainer af. Joseph Oosting blijft als assistent-trainer betrokken bij de A-selectie. Samen met Nicky Hofs en Raimond van der Gouw vormen zij de vernieuwde technische staf. Tim Cornelisse keert, zoals vooraf al afgesproken, terug bij de Vitesse Voetbal Academie.

  - Lees verder
 3. Vitesse sluit eerste seizoenshelft winnend af (video)

  Vitesse sluit eerste seizoenshelft winnend af (video)

  Vitesse heeft de eerste seizoenshelft vanmiddag winnend afgesloten. In GelreDome werd er met 3-0 gewonnen van VVV-Venlo. Met een verwoestend hard schot zette Riechedly Bazoer de Arnhemmers op voorsprong. Niet veel later verdubbelde Tim Matazv de score. In de tweede helft wist kopspecialist Bryan Linssen het derde doelpunt van de middag op zijn naam te schrijven. Vitesse gaat door deze overwinning met een zesde plek op de ranglijst de winterstop in.

  - Lees verder
 4. Vitesse en DHL gaan samenwerking aan

  Vitesse en DHL gaan samenwerking aan

  Vitesse is van en voor de regio. Met trots kunnen we dan ook melden dat DHL zich verbindt aan Vitesse: de wereldwijde marktleider in de logistiek, die sterk vertegenwoordigd is in onze regio. In Arnhem heeft de e-commerce divisie DHL Parcel twee belangrijke vestigingen, bij elkaar goed voor meer dan 500 medewerkers.

  - Lees verder