1. Vitesse tekent contract met de Enk Groen & Golf voor onderhoud voetbalvelden

  Vitesse tekent contract met de Enk Groen & Golf voor onderhoud voetbalvelden

  Vitesse en de Enk Groen & Golf hebben vandaag een driejarige overeenkomst getekend voor het onderhoud van de velden van Vitesse. Het gaat om twee kunstgrasvelden en drie natuurgrasvelden op de trainingsaccommodatie op Papendal en het wedstrijdveld in GelreDome. De Enk krijgt de opdracht om in samenwerking met het facilitair management, de technische staf en de spelers de kwaliteit van de speelvelden op het hoogst mogelijke niveau te hebben en te houden.

  - Lees verder
 2. Update: competitieprogramma 2019|2020 definitief vastgesteld

  Update: competitieprogramma 2019|2020 definitief vastgesteld

  De KNVB heeft het competitieprogramma van seizoen 2019|2020 definitief vastgesteld. Vitesse opent het seizoen met een thuiswedstrijd vs regerend landskampioen Ajax op zaterdag 3 augustus, aanvang 18.30 uur. De jaarlijkse Airborne-wedstrijd wordt op zaterdag 21 september gespeeld vs Fortuna Sittard (aanvang 20.45 uur).

  - Lees verder
 3. Directie-update: ongewijzigde sportieve ambitie en financieel beter in balans komen

  Directie-update: ongewijzigde sportieve ambitie en financieel beter in balans komen

  Nog een kleine week te gaan en dan start seizoen 2019|2020 officieel met de eerste training op Papendal (zondag 23 juni). Een goed moment voor algemeen directeur Pascal van Wijk om een update te geven over hoe de club er voor staat. Tijdens de traditionele en jaarlijkse afsluitende barbecue voor personeel en vrijwilligers van Vitesse, die afgelopen week plaatsvond, zijn zij reeds bijgepraat. Tijd om de informatie ook te delen met de geel-zwarte achterban.

  - Lees verder
 4. Vitesse Fan Platform presenteert design nieuwe seizoenkaart

  Vitesse Fan Platform presenteert design nieuwe seizoenkaart

  Voorafgaand aan de play-off wedstrijd Vitesse vs FC Groningen is het design van de seizoenkaart voor het nieuwe seizoen gepresenteerd aan het Fan Platform. Komend seizoen is het design, op voorspraak van het Fan Platform, geheel in de Airborne-kleuren. Blauw en maroonrood zijn de kleuren van de eerste Britse luchtlandingsdivisie (Airborne).

  - Lees verder
 5. Vitesse O15 landskampioen

  Vitesse O15 landskampioen

  Vitesse O15 kroonde zich dinsdagavond tot landskampioen. Na een 0-2 overwinning op PSV ontving het team van trainer Patrick Ax op Sportpark De Herdgang de kampioensschaal. De Arnhemmers beslisten de strijd om de eerste plaats nog voor de laatste speelronde. Met 28 punten na dertien wedstrijden was de ploeg niet meer in te halen door de nummers twee en drie: FC Utrecht, Ajax (beiden 22 punten).

  - Lees verder