1. Overzicht oefenprogramma voorbereiding

  Overzicht oefenprogramma voorbereiding

  Op dit moment verblijft de selectie in Polen voor een trainingskamp. In Polen worden vier oefenwedstrijden gespeeld. Na terugkomst worden nog een aantal vriendschappelijke wedstrijden afgewerkt. Hieronder vind je een compleet overzicht van de voorbereidingsperiode.

  - Lees verder
 2. Trainingskamp dag 1: weerzien met Bero

  Trainingskamp dag 1: weerzien met Bero

  In alle vroegte vertrok de spelersbus dinsdagochtend vanaf Papendal naar Eindhoven Airport. In Polen wachtte een aangename verrassing: Matúš Bero keerde na zijn vakantie weer terug in de selectie.

  - Lees verder
 3. VITESSE-THUISSHIRT 2019|2020: ERNEMSE TROTS

  VITESSE-THUISSHIRT 2019|2020: ERNEMSE TROTS

  Met trots presenteren wij het thuisshirt voor seizoen 2019|2020! In samenwerking met Nike is een thuisshirt ontworpen dat de verbinding maakt met de stad Arnhem. Natuurlijk vormt geel swert en de brede verticale banen de basis van het shirt. In de kraag staat de opdruk ‘Arnhem’. Ook komt de adelaar terug, als verwijzing naar de stad en het Vitesse-logo. Het thuistenue wordt woensdag 3 juli voor het eerst gedragen, tijdens de eerste oefenwedstrijd van het seizoen.

  - Lees verder
 4. Succesparken nieuwe shirtsponsor Vitesse

  Succesparken nieuwe shirtsponsor Vitesse

  Succesparken is vanaf komend seizoen één van de shirtsponsors van Vitesse. Daarmee prijkt de naam van Succesparken op de schouderpositie van het shirt van de Arnhemse club. De nieuwe overeenkomst met Succesparken leent zich uitstekend voor een preview van het thuisshirt, dat op dinsdag 2 juli gepresenteerd wordt. Naast het shirtsponsorschap gaan beide partijen een diepgaande samenwerking aan met het oog op de toekomst. Het betreft een driejarig contract.

  - Lees verder