1. Paskie vs Papendal #2 (video)

  Paskie vs Papendal #2 (video)

  In het tweede deel van Paskie vs Papendal neemt de eSporter van Vitesse het op tegen rolstoelbasketbalster Bo Kramer. Wie wint er?

  - Lees verder
 2. Vitesse met tien man ruim voorbij PEC Zwolle

  Vitesse met tien man ruim voorbij PEC Zwolle

  Vitesse heeft op de 31e speeldag een belangrijke overwinning geboekt op PEC Zwolle. De Arnhemmers speelde lange tijd met tien man. Pas in de tweede helft wist Vitesse afstand te nemen van PEC: 4-1. De grote man aan de kant van Vitesse was Bryan Linssen. Hij scoorde drie keer.

  - Lees verder
 3. Paskie vs Papendal #1 (video)

  Paskie vs Papendal #1 (video)

  eSporter Paskie Rokus gaat de battle aan met verschillende sporters van Papendal. In het eerste deel neemt hij het op tegen judoka Ilona Lucassen. De twee vechten het tegen elkaar uit op de judomat en nemen het tegen elkaar op in FIFA. Wie is het sterkst?

  - Lees verder
 4. Fotoverslag Vitesse vs PSV

  Fotoverslag Vitesse vs PSV

  Op zondag 7 april 2019 speelde Vitesse de thuiswedstrijd tegen PSV. Om 16.45 werd er afgetrapt in een zonnig GelreDome. In een spannend duel moesten Vitesse en PSV uiteindelijk de punten delen. Vitesse kwam drie keer op voorsprong via doelpuntenmakers Thulani Serero, Martin Ødegaard en Tim Matavz. Aan PSV-zijde vonden Luuk de Jong en Hirving Lozano (twee penalty's) het net. Hieronder vind je een fotoverslag van de wedstrijd!

  - Lees verder
 5. Servicebericht Vitesse vs PSV

  Servicebericht Vitesse vs PSV

  De topwedstrijd vs PSV staat zondag op het programma (aftrap 16.45 uur). Om er met z’n allen een geel-zwart feestje van te maken in GelreDome, lees je hieronder meer informatie.

  - Lees verder