1. Trainingskamp dag 4: debutant Oukili (video)

  Trainingskamp dag 4: debutant Oukili (video)

  Op de vierde dag van het trainingskamp werd er in de ochtend lang en vooral tactisch getraind. Vitesse TV sprak na afloop van de training met Yassin Oukili. De middenvelder uit de Vitesse Voetbal Academie maakt zijn 'trainingskampdebuut'.

  - Lees verder
 2. Charly Musonda keert terug bij Vitesse

  Charly Musonda keert terug bij Vitesse

  Charly Musonda speelt ook komend seizoen bij Vitesse. De 22-jarige Musonda wordt opnieuw voor één jaar gehuurd van Chelsea FC. De Belg sluit vrijdagavond aan bij de selectie in Polen.

  - Lees verder
 3. Vitesse ondanks hattrick Darfalou onderuit: 4-3 (video)

  Vitesse ondanks hattrick Darfalou onderuit: 4-3 (video)

  De eerste oefenwedstrijd van seizoen 2019|2020 is een heus doelpuntenfestijn geworden. FC Midtjylland ging met 2-0 de rust in (doelpunten van Gustav Wikheim en Junior Brumado). Na rust zorgde Oussama Darfalou met een hattrick voor de 2-3. De Deense ploeg ging er toch met de winst vandoor, via doelpunten van Awer Mabil en Artem Dovbyk.

  - Lees verder
 4. Overzicht oefenprogramma voorbereiding

  Overzicht oefenprogramma voorbereiding

  Op dit moment verblijft de selectie in Polen voor een trainingskamp. In Polen worden vier oefenwedstrijden gespeeld. Na terugkomst worden nog een aantal vriendschappelijke wedstrijden afgewerkt. Hieronder vind je een compleet overzicht van de voorbereidingsperiode.

  - Lees verder