1. Trainingskamp dag 1: weerzien met Bero

  Trainingskamp dag 1: weerzien met Bero

  In alle vroegte vertrok de spelersbus dinsdagochtend vanaf Papendal naar Eindhoven Airport. In Polen wachtte een aangename verrassing: Matúš Bero keerde na zijn vakantie weer terug in de selectie.

  - Lees verder
 2. VITESSE-THUISSHIRT 2019|2020: ERNEMSE TROTS

  VITESSE-THUISSHIRT 2019|2020: ERNEMSE TROTS

  Met trots presenteren wij het thuisshirt voor seizoen 2019|2020! In samenwerking met Nike is een thuisshirt ontworpen dat de verbinding maakt met de stad Arnhem. Natuurlijk vormt geel swert en de brede verticale banen de basis van het shirt. In de kraag staat de opdruk ‘Arnhem’. Ook komt de adelaar terug, als verwijzing naar de stad en het Vitesse-logo. Het thuistenue wordt woensdag 3 juli voor het eerst gedragen, tijdens de eerste oefenwedstrijd van het seizoen.

  - Lees verder
 3. Succesparken nieuwe shirtsponsor Vitesse

  Succesparken nieuwe shirtsponsor Vitesse

  Succesparken is vanaf komend seizoen één van de shirtsponsors van Vitesse. Daarmee prijkt de naam van Succesparken op de schouderpositie van het shirt van de Arnhemse club. De nieuwe overeenkomst met Succesparken leent zich uitstekend voor een preview van het thuisshirt, dat op dinsdag 2 juli gepresenteerd wordt. Naast het shirtsponsorschap gaan beide partijen een diepgaande samenwerking aan met het oog op de toekomst. Het betreft een driejarig contract.

  - Lees verder
 4. OSONYQ nieuwe partner Vitesse

  OSONYQ nieuwe partner Vitesse

  Sportdrankproducent OSONYQ wordt partner bij Vitesse. Daarmee wordt de bestaande samenwerking flink uitgebreid. OSONYQ komt de komende drie seizoenen op de trainingskleding van Vitesse te staan. Daarnaast blijft OSONYQ als Official Sports Drink Supplier de sportdranken verzorgen.

  - Lees verder
 5. Seizoen 2019|2020 van start (video)

  Seizoen 2019|2020 van start (video)

  Vitesse startte seizoen 2019|2020 traditiegetrouw met een feestelijke eerste training. Op de trainingsaccommodatie op Papendal waren zondag bijna 2.000 supporters aanwezig om de spelers en staf te aanschouwen.

  - Lees verder