1. OranjeLeeuwinnen spelen opnieuw in GelreDome

  OranjeLeeuwinnen spelen opnieuw in GelreDome

  De OranjeLeeuwinnen spelen op dinsdag 12 november de EK-kwalificatiewedstrijd vs Slovenië in GelreDome. Het is de tweede keer dat de OranjeLeeuwinnen in GelreDome spelen. Het is daarnaast ook de laatste officiële interland van 2019 voor de nummer 2 van het WK van afgelopen zomer in Frankrijk.

  - Lees verder
 2. In memoriam: Dejan Čurović

  In memoriam: Dejan Čurović

  Vitesse is enorm geschokt door het plotselinge overlijden van Dejan Čurović. De spits uit Servië was ongekend populair in Arnhem. Hij maakte het laatste doelpunt op Nieuw-Monnikenhuize en het eerste doelpunt in GelreDome. Čurović, ook wel bekend als DJ Superstar, mocht na de gewonnen KNVB Bekerfinale de beker officieel uitreiken. Čurović overleed zondag op 51-jarige leeftijd.

  - Lees verder
 3. Directie-update: aftrap seizoen 2019|2020

  Directie-update: aftrap seizoen 2019|2020

  Het Eredivisieseizoen 2019|2020 is voor Vitesse enerverend begonnen. In GelreDome werd landskampioen Ajax in een spectaculaire wedstrijd op 2-2 gehouden. Voorafgaand aan de wedstrijd trapte algemeen directeur Pascal van Wijk af door de supporters een update te geven over een aantal actuele zaken. Daarom, nu het seizoen officieel is begonnen, de tweede directie-update van het seizoen.

  - Lees verder
 4. BCVG-voetbalteam 2019 | 2020

  BCVG-voetbalteam 2019 | 2020

  Ook in het seizoen 2018 | 2019 was het BCVG-voetbalteam weer zeer succesvol. Op het veld maar nog meer daarbuiten! Het is een zeer hecht team dat elkaar – zeker ook buiten de wedstrijden – weet te vinden en elkaar de bal toespeelt.

  - Lees verder
 5. Drankassortiment Toon Huiberts-business club (Galaxy)

  Drankassortiment Toon Huiberts-business club (Galaxy)

  Ook in het seizoen 2019 | 2020 is in onze Toon Huiberts-business club (Galaxy) de bar vanaf twee uur voor de wedstrijd, in de rust en tot anderhalf uur na de wedstrijd vrij geopend en worden dranken uit het Hollands assortiment geschonken (koffie, thee, bier, wijn en frisdranken). Afgelopen seizoenen heeft onze huiscateraar Buitenpoort Catering ook – op hun kosten – op verzoek buitenlands gedistilleerde dranken geschonken. Vanaf de wedstrijd Vitesse vs Ajax berekenen zij voor buitenlands gedistilleerde dranken een toeslag die afgerekend dient te worden met consumptiemunten die in de Toon Huiberts-business club te koop zijn.

  - Lees verder