1. SMB Willems verlengt partnership met Vitesse

  SMB Willems verlengt partnership met Vitesse

  Vitesse tekende voorafgaand aan de wedstrijd Vitesse vs Feyenoord een nieuwe schoonmaakonderhoud- en sponsorovereenkomst met SMB Willems. Het Arnhemse schoonmaakbedrijf, dat al enkele jaren partner is van Vitesse, verlengde de huidige contracten voor vier jaar. Bovendien prijkt het logo van SMB Willems vanaf zondag ook op het broekje van de Arnhemse club.

  - Lees verder
 2. Vitesse en Bud starten samenwerking

  Vitesse en Bud starten samenwerking

  Vitesse-supporters en businessclub-leden kunnen vanaf de thuiswedstrijd tegen Feyenoord voor het eerst Bud van de tap drinken. Op zowel de publiekstribunes als in de Toon Huiberts-businessruimte wordt er Bud geschonken. Op basis van dit nieuwe partnership tussen Bud en GelreDome gaat Bud ook samenwerken met Vitesse.

  - Lees verder
 3. Slutskiy weg bij Vitesse

  Slutskiy weg bij Vitesse

  Na de nederlaag tegen sc Heerenveen heeft Leonid Slutskiy zijn functie als hoofdtrainer per direct neergelegd. Ook assistent-trainers Oleg Yarovinskiy, Vasily Berezutskiy en Alexey Berezutskiy vertrekken bij Vitesse. De club beraadt zich de komende dagen over de invulling van de staf.

  - Lees verder
 4. Vitesse & Prins: The Battle (video)

  Vitesse & Prins: The Battle (video)

  Prins Petfoods is partner van Vitesse. We zochten een mooie manier om onze gedeelde interesses in beeld te brengen. Wie zijn er allebei gek op ballen en bewegen? Inderdaad, voetballers en honden!

  - Lees verder
 5. Dagje uit in Arnhem met familie Fowler

  Dagje uit in Arnhem met familie Fowler

  De Engelse familie Fowler was afgelopen week aanwezig in Arnhem om de Airborne-herdenkingen bij te wonen. Zij kwamen naar Arnhem om hun oom, die tijdens de Slag om Arnhem om het leven kwam, te herdenken. Om de familie een bijzondere tijd in Arnhem te laten beleven, werden zij op zaterdag 21 september, precies 75 jaar na het overlijden van hun oom, uitgenodigd door Koninklijke Burgers’ Zoo en het Nederlands Openluchtmuseum voor een ‘Dagje uit in Arnhem’.

  - Lees verder