1. Airborne-tour met Max Clark (video)

  Airborne-tour met Max Clark (video)

  Vele landgenoten van onze Britse linksback Max Clark kwamen om bij de Slag om Arnhem, in een poging om de stad te bevrijden van de Duitsers. We gingen met Clark op pad langs verschillende Airborne-plekken in de stad om hem te laten zien wat hier zich 75 jaar geleden afspeelde. Adjudant Roel van Ewijk nam hem mee.

  - Lees verder
 2. Airborne-verhaal: “Zodra er vliegtuigen overkwamen, doken we de struiken in”

  Airborne-verhaal: “Zodra er vliegtuigen overkwamen, doken we de struiken in”

  In september is het 75 jaar geleden dat de Slag om Arnhem woedde. Hoeveel impact dat op bewoners had, kan bijna niemand zich uit eigen ervaring voor de geest halen. Veel Arnhemmers werden tenslotte voortijdig geëvacueerd, de rest deed dat alsnog in de week daarna. Slechts een enkeling bleef achter. Een aantal bewoners van de DrieGasthuizenGroep herinnert zich de Slag om Arnhem. Kinderen waren het nog, toen de hel losbrak.

  - Lees verder
 3. Thelander vertrekt naar Aalborg BK

  Thelander vertrekt naar Aalborg BK

  Rasmus Thelander vertrekt per direct naar het Deense Aalborg BK. De 28-jarige verdediger vervolgt zijn loopbaan bij de club waar hij al eerder speelde.

  - Lees verder
 4. Indrukwekkend eerbetoon aan Dejan Čurović (video)

  Indrukwekkend eerbetoon aan Dejan Čurović (video)

  Dejan Čurović overleed zondag op 51-jarige leeftijd. Rondom de wedstrijd Vitesse vs PEC Zwolle werd er uitgebreid stilgestaan bij het verlies van het clubicoon. Familie en oud-teamgenoten waren aanwezig om de Vitessenaar te herdenken. Namens de supporters was er een prachtig spandoek en de minuut stilte en het daaropvolgende applaus was indrukwekkend. Een gedenkwaardig eerbetoon aan onze DJ Superstar.

  - Lees verder
 5. Dejan Čurović | 1968 - 2019 (video)

  Dejan Čurović | 1968 - 2019 (video)

  Clubicoon Dejan Čurović overleed zondag 11 augustus op 51-jarige leeftijd. Het bericht kwam hard aan bij Vitesse en de club staat uitgebreid stil bij zijn overlijden. Vrienden en oud-teamgenoten halen herinneringen op over de altijd vriendelijke DJ Superstar.

  - Lees verder