1. Vitesse en DHL gaan samenwerking aan

  Vitesse en DHL gaan samenwerking aan

  Vitesse is van en voor de regio. Met trots kunnen we dan ook melden dat DHL zich verbindt aan Vitesse: de wereldwijde marktleider in de logistiek, die sterk vertegenwoordigd is in onze regio. In Arnhem heeft de e-commerce divisie DHL Parcel twee belangrijke vestigingen, bij elkaar goed voor meer dan 500 medewerkers.

  - Lees verder
 2. Peter van Bussel Zilveren Vitessenaar

  Peter van Bussel Zilveren Vitessenaar

  Peter van Bussel is tijdens de traditionele Kerstborrel van Vitesse benoemd tot Zilveren Vitessenaar. Van Bussel is al vijftien jaar bestuurslid van Business Club Vitesse-GelreDome (BCVG), waarvan de afgelopen zes jaar als voorzitter. Van Bussel kreeg de zilveren speld uitgereikt uit handen van Gouden Vitessenaar Jan Snellenburg.

  - Lees verder
 3. SMB Willems verlengt partnership met Vitesse

  SMB Willems verlengt partnership met Vitesse

  Vitesse tekende voorafgaand aan de wedstrijd Vitesse vs Feyenoord een nieuwe schoonmaakonderhoud- en sponsorovereenkomst met SMB Willems. Het Arnhemse schoonmaakbedrijf, dat al enkele jaren partner is van Vitesse, verlengde de huidige contracten voor vier jaar. Bovendien prijkt het logo van SMB Willems vanaf zondag ook op het broekje van de Arnhemse club.

  - Lees verder
 4. Vitesse en Bud starten samenwerking

  Vitesse en Bud starten samenwerking

  Vitesse-supporters en businessclub-leden kunnen vanaf de thuiswedstrijd tegen Feyenoord voor het eerst Bud van de tap drinken. Op zowel de publiekstribunes als in de Toon Huiberts-businessruimte wordt er Bud geschonken. Op basis van dit nieuwe partnership tussen Bud en GelreDome gaat Bud ook samenwerken met Vitesse.

  - Lees verder
 5. Slutskiy weg bij Vitesse

  Slutskiy weg bij Vitesse

  Na de nederlaag tegen sc Heerenveen heeft Leonid Slutskiy zijn functie als hoofdtrainer per direct neergelegd. Ook assistent-trainers Oleg Yarovinskiy, Vasily Berezutskiy en Alexey Berezutskiy vertrekken bij Vitesse. De club beraadt zich de komende dagen over de invulling van de staf.

  - Lees verder