1. Vitesse Fan Platform presenteert design nieuwe seizoenkaart

  Vitesse Fan Platform presenteert design nieuwe seizoenkaart

  Voorafgaand aan de play-off wedstrijd Vitesse vs FC Groningen is het design van de seizoenkaart voor het nieuwe seizoen gepresenteerd aan het Fan Platform. Komend seizoen is het design, op voorspraak van het Fan Platform, geheel in de Airborne-kleuren. Blauw en maroonrood zijn de kleuren van de eerste Britse luchtlandingsdivisie (Airborne).

  - Lees verder
 2. Vitesse O15 landskampioen

  Vitesse O15 landskampioen

  Vitesse O15 kroonde zich dinsdagavond tot landskampioen. Na een 0-2 overwinning op PSV ontving het team van trainer Patrick Ax op Sportpark De Herdgang de kampioensschaal. De Arnhemmers beslisten de strijd om de eerste plaats nog voor de laatste speelronde. Met 28 punten na dertien wedstrijden was de ploeg niet meer in te halen door de nummers twee en drie: FC Utrecht, Ajax (beiden 22 punten).

  - Lees verder
 3. Paskie vs Papendal #2 (video)

  Paskie vs Papendal #2 (video)

  In het tweede deel van Paskie vs Papendal neemt de eSporter van Vitesse het op tegen rolstoelbasketbalster Bo Kramer. Wie wint er?

  - Lees verder
 4. Vitesse met tien man ruim voorbij PEC Zwolle

  Vitesse met tien man ruim voorbij PEC Zwolle

  Vitesse heeft op de 31e speeldag een belangrijke overwinning geboekt op PEC Zwolle. De Arnhemmers speelde lange tijd met tien man. Pas in de tweede helft wist Vitesse afstand te nemen van PEC: 4-1. De grote man aan de kant van Vitesse was Bryan Linssen. Hij scoorde drie keer.

  - Lees verder
 5. Paskie vs Papendal #1 (video)

  Paskie vs Papendal #1 (video)

  eSporter Paskie Rokus gaat de battle aan met verschillende sporters van Papendal. In het eerste deel neemt hij het op tegen judoka Ilona Lucassen. De twee vechten het tegen elkaar uit op de judomat en nemen het tegen elkaar op in FIFA. Wie is het sterkst?

  - Lees verder