1. Bied live mee op de wedstrijdshirts!

  Bied live mee op de wedstrijdshirts!

  Vanaf de aftrap van de wedstrijd Vitesse vs Feyenoord krijg jij als supporter de kans om live mee te bieden op het ultieme fan-item: een gedragen - ongewassen - en gesigneerd wedstrijdshirt van jouw held. Ga naar www.MatchWornShirt.com en haal een stukje Arnhemse geschiedenis in huis of geef een uniek cadeau!

  - Lees verder
 2. Met uw personeel naar Vitesse vs AZ

  Met uw personeel naar Vitesse vs AZ

  Op dinsdag 2 april a.s. staat de wedstrijd Vitesse vs AZ op de agenda. Deze wedstrijd is ideaal voor uw personeel en/of collega’s om de wedstrijd met elkaar – direct na het werk – te bezoeken!

  - Lees verder
 3. Geel-zwart feestje: Vitesse vs Feyenoord

  Geel-zwart feestje: Vitesse vs Feyenoord

  De topwedstrijd vs Feyenoord staat zondag 10 maart op het programma (aftrap 14.30 uur). Om er met z’n allen weer een geel-zwart feestje van te maken in GelreDome, lees je hieronder meer informatie.

  - Lees verder
 4. Vitesse en Droomparken volgend seizoen verder in andere rol

  Vitesse en Droomparken volgend seizoen verder in andere rol

  Hoofdsponsor Droomparken en Vitesse blijven volgend seizoen met elkaar samenwerken, maar in een andere rol dan die van hoofdsponsor. Droomparken en Vitesse bezegelden vorige zomer op Droompark de Zanding in Otterlo het hoofdsponsorschap. De twee partijen trokken intensief met elkaar op, met verschillende activaties voor diverse doelgroepen tot gevolg.

  - Lees verder