1. Drankassortiment Toon Huiberts-business club (Galaxy)

  Drankassortiment Toon Huiberts-business club (Galaxy)

  Ook in het seizoen 2019 | 2020 is in onze Toon Huiberts-business club (Galaxy) de bar vanaf twee uur voor de wedstrijd, in de rust en tot anderhalf uur na de wedstrijd vrij geopend en worden dranken uit het Hollands assortiment geschonken (koffie, thee, bier, wijn en frisdranken). Afgelopen seizoenen heeft onze huiscateraar Buitenpoort Catering ook – op hun kosten – op verzoek buitenlands gedistilleerde dranken geschonken. Vanaf de wedstrijd Vitesse vs Ajax berekenen zij voor buitenlands gedistilleerde dranken een toeslag die afgerekend dient te worden met consumptiemunten die in de Toon Huiberts-business club te koop zijn.

  - Lees verder
 2. Fanplein bij seizoensopener Vitesse vs Ajax (update)

  Fanplein bij seizoensopener Vitesse vs Ajax (update)

  Wij spelen op zaterdag 3 augustus om 18.30 uur de seizoensopener vs Ajax. Om het nieuwe seizoen samen met onze supporters te openen, komt er een fanplein bij GelreDome. Het fanplein vind je vanaf 15.00 uur aan de oostzijde van het GelreDome-terrein.

  - Lees verder
 3. Airborne-wedstrijdshirt 2019|2020: Lest we forget (video)

  Airborne-wedstrijdshirt 2019|2020: Lest we forget (video)

  Vitesse presenteerde maandag 15 juli op unieke wijze het Airborne-wedstrijdshirt en tevens het uitshirt voor het seizoen 2019|2020. Met een parachute werd het shirt naar de Arnhemse Rijnkade gebracht, waarna het werd overhandigd aan de Burgemeester van Arnhem, Ahmed Marcouch.

  - Lees verder