Podium voor business!

Als emotie érgens wordt gedeeld, is het wel rond voetbal. In het stadion, op het veld, op de tribunes en daarbuiten. Voor, tijdens en na elke wedstrijd. Opwinding,
spanning en ontlading zorgen voor verbinding. Juist op dat punt liggen unieke kansen voor partners en leden van de Business Club Vitesse-GelreDome! Zij benutten Vitesse als versterker en versneller voor hun business. Samen genieten van voetbal, ontmoeten en netwerken. Maar ook laden van naamsbekendheid, zichtbaarheid en profiteren van innovaties; het zijn de exclusieve voorrechten die al onze businesspartners vooruithelpen.

Met creatieve opties voor samenwerking wordt Vitesse aantrekkelijker voor steeds meer ondernemers. Vitesse helpt doelstellingen te halen en biedt ondernemers de unieke gelegenheid relaties te ontvangen tijdens thuiswedstrijden. Maar ook een setting om nieuwe relaties te ontmoeten bij de activiteiten van de businessclub. Business Club Vitesse-GelreDome bestaat inmiddels uit ruim 300 leden en het aantal groeit nog steeds. De afgelopen jaren zijn er mooie voorbeelden geweest van unieke samenwerkingen tussen Vitesse en businessclubleden onderling. Wat zijn uw ambities, laat het ons weten!