Het Geel Swert Hart van … BCVG-lid Cindy Snelders

In deze editie van ‘Het Geel Swert Hart van …’ spreken wij met Cindy Snelders. Sinds 2012 bezoekt Cindy de businessclub van Vitesse als advocaat van Dirkzwager Advocaten & Notarissen (inmiddels Dirkzwager legal & tax). Dirkzwager was destijds al lid van de businessclub. Naast dat Cindy lid is van de Business Club Vitesse-GelreDome, neemt zij ook deel in het bestuur van de BCVG en zet zij zich actief in voor de Vitesse Jong Business Club (VJBC).

Meer edities volgen..

Binnenkort volgen meer edities 'over onze leden'. 

Houd daarvoor deze pagina en de LinkedIn pagina van Vitesse in de gaten!

Het Geel Swert Hart van … BCVG-lid Hans Polman

In deze editie van ‘Het Geel Swert Hart van …’ spreken wij met Hans Polman. Sinds de oprichting van GelreDome in 1998 is Hans met zijn bedrijf Polman Opticiens al verbonden aan de Business club Vitesse-GelreDome. Dat betekent dat Hans dit seizoen al twintig jaar aangesloten is bij de BCVG. In die twintig jaar is Polman Opticiens met Vitesse mee gegroeid. Wij spraken Hans over zijn Geel Swert Hart, de verbinding met Vitesse én over het landkampioenschap van Polman Opticiens in 2016.

ZAKELIJKE RELATIES

Bent u ook benieuwd naar de mogelijkheden van de Business Club Vitesse-GelreDome en wat Vitesse voor u kan betekenen?  Klik hier  voor meer informatie.

T: 026-8807111
E: bcvg@vitesse.nl

Het Geel Swert Hart van ... BCVG-lid Edwin Vonk

In deze editie van ‘Het Geel Swert Hart van …’ spreken wij met Edwin Vonk. Edwin is sinds 2006 lid van de Business Club Vitesse-GelreDome. Echter is hij niet alleen lid, ook is de eigenaar van Vonk Financieel Adviseurs vicevoorzitter in het bestuur van de BCVG en zet hij zich actief in voor de Vitesse Jong Business Club.

Het Geel Swert Hart van ... BCVG-lid Paul Mijnders

In deze eerste editie van ‘Het Geel Swerte Hart van…’ spreken wij met een nieuw businessclub-lid namelijk: Paul Mijnders. Paul is werkzaam bij TimMij Uitzendorganisatie en is sinds dit seizoen voor het eerst lid van de Business Club Vitesse-GelreDome. Echter is Vitesse voor Paul zeker niet iets onbekends.