image

HERTOG

image

PASKIE ROKUS

image

DJ WALTER WITLOV

image
VITO

Vitesse nieuws

 1. Vitesse behaalt als eerste BVO gouden Team:Fit-certificaat

  Vitesse behaalt als eerste BVO gouden Team:Fit-certificaat

  Als eerste Betaald Voetbal Organisatie (BVO) in Nederland heeft Vitesse het gouden Team:Fit-certificaat ontvangen. Op 12 augustus reikte Jan van Dellen, wethouder Sport van de gemeente Arnhem, het certificaat uit aan chefkok Rob Hoekjan van Vitesse. Dit gebeurde uiteraard geheel coronaproof.

  - Lees verder
 2. Vitesse presenteert thuisshirt 2020|2021: 'Geel en zwart zijn onze kleuren' (video)

  Vitesse presenteert thuisshirt 2020|2021: 'Geel en zwart zijn onze kleuren' (video)

  Met trots presenteren wij het thuisshirt voor seizoen 2020|2021. In samenwerking met onze official teamwear supplier Nike is een thuisshirt ontworpen die verwijst naar het rijke verleden van de club. Natuurlijk vormen geel en swert en de verticale banen de basis van het shirt. Wat het nieuwe thuisshirt echter bijzonder maakt, is de baanbrekende aanpassing aan de voorzijde. Een historisch shirt met een moderne twist.

  - Lees verder
 3. Geef je nu op voor Vitesse FIT!

  Geef je nu op voor Vitesse FIT!

  Binnenkort start onze maatschappelijke afdeling Vitesse Betrokken weer met een nieuwe cyclus van Vitesse FIT! Vitesse FIT is een project gebaseerd op het wetenschappelijke onderzoek ‘EuroFIT’ dat is uitgevoerd door het VU Medisch Centrum Amsterdam in samenwerking met betaald voetbalclubs, waaronder Vitesse.

  - Lees verder