image

HERTOG

image

PASKIE ROKUS

image

DJ WALTER WITLOV

image
VITO

Vitesse nieuws

 1. Uitspraak kort geding

  Uitspraak kort geding

  De rechter heeft een uitspraak gedaan naar aanleiding van het kort geding van maandag 25 mei 2020. De rechter bevestigt in het vonnis het standpunt van Vitesse, dat de coronapandemie een gebrek is dat voor Vitesse kan leiden tot een recht op vermindering van de huurprijs. Omdat de exacte gevolgen van de crisis op dit moment nog niet voldoende duidelijk zijn, heeft de rechter in dit kort geding de vordering van Vitesse niet kunnen toewijzen. Maar het vonnis is een bevestiging van het standpunt van Vitesse en een basis voor mogelijke voortzetting van de aanspraak op vermindering van de huurprijs.

  - Lees verder
 2. Motten ze Dan! Verleng nu jouw seizoenkaart (video)

  Motten ze Dan! Verleng nu jouw seizoenkaart (video)

  Al veel vaker in onze lange historie hebben wij het zwaar gehad. Maar niemand kan ons breken. Wij zijn met velen, maar vooral krachtig in de kern. Wij zijn geen individuen, maar wij zijn Samen Geel-Swert. Onze kracht is zichtbaar en voelbaar in Arnhem en omgeving. Wij komen altijd terug, sterker dan ooit. Samen winnen wij ook van dit virus. Met humor en cynisme. Met het mes tussen onze tanden. Nooit alleen. Een Ernemse jongen is niet bang. Voor onze club en onze stad. Armen wijd, borst vooruit en kop omhoog. #MottenZeDan

  - Lees verder
 3. Heropening MijnVitesse (GelreDome) & bereikbaarheid Fanservice

  Heropening MijnVitesse (GelreDome) & bereikbaarheid Fanservice

  Goed nieuws, Vitessenaren! MijnVitesse (GelreDome) gaat weer open, uiteraard volgens de regels van het RIVM. Vanaf donderdag 28 mei kun je drie dagen in de week in de winkel terecht voor alle Vitesse-merchandise! Jij komt toch ook? De korting loopt op tot maar liefst 60%.

  - Lees verder