image

HERTOG

image

PASKIE ROKUS

image

DJ WALTER WITLOV

image
VITO

Vitesse nieuws

 1. Doelpuntloos gelijkspel tegen AZ

  Doelpuntloos gelijkspel tegen AZ

  Na de zwaarbevochten wedstrijd in Frankrijk gaat de waan van de dag over naar de Eredivisie. AZ was de tegenstander in GelreDome waar werd afgetrapt om 20.00 uur. In een duel met weinig hoogtepunten, werd er niet gescoord (0-0).

  - Lees verder
 2. Met vertrouwen richting de ontmoeting met AZ (Video)

  Met vertrouwen richting de ontmoeting met AZ (Video)

  Tot in de laatste minuut werd er donderdagavond gestreden in het UEFA Europa Conference League-duel met Stade Rennais FC (3-3). Het leverde de ploeg van hoofdtrainer Thomas Letsch uiteindelijk een belangrijk punt op in de strijd om Europese overwintering, waarvan de ontknoping op de laatste speeldag zal volgen. Maar voordat die beslissing valt moet de focus eerst op de komende Eredivisie-duels. Om te beginnen met de wedstrijd tegen AZ op zondag 28 november (20.00 uur) in GelreDome. Letsch en Maxi Wittek blikken vooruit op het treffen met de ploeg uit Alkmaar.

  - Lees verder
 3. Wedstrijden langer zonder publiek

  Wedstrijden langer zonder publiek

  Na een spectaculair duel in Frankrijk afgelopen donderdag nemen we het aanstaande zondag in eigen huis op tegen AZ. Een belangrijke wedstrijd waarin we weer alles op alles zetten voor de drie punten. Een wedstrijd waar we graag jouw aanmoediging hadden willen horen, maar helaas blijft het zondag stil in GelreDome.

  - Lees verder