Hier vind je meer informatie over persaccreditaties, interviewverzoeken en de mediafaciliteiten op de trainingsaccommodatie op Papendal en in GelreDome.

 

Accreditatie thuisduel
Accreditaties voor wedstrijd van het eerste elftal verlopen via de media-afdeling van Vitesse. Mail uiterlijk drie dagen voor de betreffende wedstrijd je verzoek naar pers@vitesse.nl. Daarna bevestigen we de goedkeuring per e-mail. Voor een accreditatie is een NSP-pas een vereiste. Voor de PAF-wedstrijden lopen de accreditaties via de NSP. Accrediteren kan dan via www.nsp.nl.

Interviewverzoek
Alle interviewverzoeken voor directie, technische staf en spelers verlopen via de media-afdeling van Vitesse. Mail je verzoek naar pers@vitesse.nl. Vermeld in je e-mail je naam, telefoonnummer, medium, verzoek en deadline. Daarna nemen we snel contact met je op.

Toegang 
Iedereen heeft op vertoon van een All access pas of perskaart vanaf twee uur voor de wedstrijd toegang tot de persfaciliteiten via ingang ‘Pers & Loge’ (rechts naast de hoofdingang).

Parkeren
Op vertoon van de perskaart kan je parkeren op sectie Dublin van het stadionterrein (adres: Batavierenweg 25, Arnhem).

Persruimte
De persruimte bevindt zich op de eerste etage. Op de wedstrijddag kan je na ingang ‘Pers & Loge’ via het trappenhuis naar de eerste etage. In die persruimte wordt ook de persconferentie gehouden.

Mixed zone
De mixed zone is na afloop van de wedstrijd te bereiken via de roltrap. De mixed zone bevindt zich op de begane grond in de ruimte van het ‘Home of History’. Alle niet rechtenhouders kunnen vanaf na de wedstrijd daar plaatsnemen.

Perstribune
De perstribune is te bereiken door via de blauwe deuren aan de achterzijde van de persruimte de tribune op te gaan. Sla linksaf op de tribune en je ziet een rij die is geblokkeerd als ‘looppad voor de media’. Op de perstribune staan stickers zodat elk medium een eigen plaats heeft.