Hier vind je meer informatie over persaccreditaties, interviewverzoeken en de mediafaciliteiten op de trainingsaccommodatie op Papendal en in GelreDome.

 

Interviewverzoeken
Alle interviewverzoeken voor directie, technische staf, spelers en overige Vitesse-medewerkers verlopen via de media-afdeling van Vitesse. Je kan het verzoek mailen naar pers@vitesse.nl. Vermeld in je e-mail je naam, telefoonnummer, medium, inhoud van je verzoek en deadline. Daarna nemen we snel contact met je op en kijken we samen naar de mogelijkheden.

Persmoment
Elke laatste werkdag voor een wedstrijd, doorgaans op vrijdag, vindt er een 'persuurtje' plaats. De hoofdtrainer en vooraf (tenminste een werkdag van te voren) aangevraagde beoogde basisspelers zijn na de training beschikbaar om voor te beschouwen op de aankomende wedstrijd.

Bezoek trainingen
De meeste trainingen worden afgewerkt op trainingsaccommodatie Papendal. Indien media hierbij functioneel aanwezig willen zijn, kan dit vooraf aangevraagd worden bij de media-afdeling van Vitesse.

Accreditatie thuiswedstrijden
Accreditaties voor thuiswedstrijden van het eerste elftal kunnen worden aangevraagd via de voetbalagenda van de NSP, via www.nsp.nl. Voor een accreditatie is een NSP-pas een minimale vereiste. Indien de accreditatieaanvraag akkoord is, wordt enkele dagen voor de wedstrijd een bevestiging per e-mail verstuurd.

Toegang 
Iedereen die geaccrediteerd is, heeft op vertoon van de NSP-kaart vanaf twee uur voor de wedstrijd toegang tot de persfaciliteiten via ingang 'Pers & Loge'. Deze ingang bevindt zich rechts naast de hoofdingang.

Parkeren
Op vertoon van de NSP-kaart kan je parkeren op sectie Dublin van het stadionterrein (adres: Batavierenweg 25, Arnhem).

Persruimte
De persruimte bevindt zich op de eerste etage. Op de wedstrijddag kan je na de ingang ‘Pers & Loge’ via het trappenhuis naar de eerste etage. In de persruimte wordt ook de persconferentie gehouden.

Mixed zone
De mixed zone is na afloop van de wedstrijd te bereiken via de wenteltrap achter de persruimte. De mixed zone bevindt zich op de begane grond in de spelerstunnel. Alle niet rechtenhouders kunnen vanaf na de wedstrijd daar plaatsnemen.

De persvoorlichter inventariseert kort voor het einde van de wedstrijd wie welke spelers wil spreken. In de regel is het zo dat spelers die gespeeld hebben, en niet kampen met een (zware) blessure en/of een rode kaart hebben opgelopen, beschikbaar zijn in de mixed zone.

Perstribune
De perstribune is te bereiken door via de blauwe deuren aan de achterzijde van de persruimte de tribune op te gaan. Sla linksaf op de tribune en je ziet een rij die is geblokkeerd als ‘looppad voor de media’. Op de perstribune staan stickers op de desks zodat elk medium een eigen plaats heeft.

Contactgegevens media-afdeling
pers@vitesse.nl
026-8807319