zaterdag 25 augustus 2018 - 18:00
VVSB

VVSB

2 - 2
Vitesse O21

Vitesse O21

Sportpark De Boekhorst, Noordwijkerhout

Jong Vitesse start competitie met gelijkspel bij VVSB

Jong Vitesse is het nieuwe seizoen in de Tweede Divisie gestart met een gelijkspel tegen VVSB (2-2). Op bezoek in Noordwijkerhout leken de Arnhemmers de volle buit te pakken, maar een late tegentreffer gooide roet in het eten.

De ploeg van trainer Joseph Oosting kwam na een half uur spelen op achterstand door een fout van Jeroen Houwen. De doelman schatte een indraaiende corner van Mitchell Theuns verkeerd in, waarna de bal in de goal belandde: 1-0. Kort na de rust kwamen de beloften op gelijke hoogte. Een voorzet van Martijn Berden werd fraai afgerond door Jesse Schuurman.

Hierna drukte Jong Vitesse door. En dat uitte zich met nog een kwartier op de klok ook in de score. Dit keer was Schuurman de aangever. Met een bekeken voorzet vond hij het hoofd van Anil Mercan, die het leer achter de kansloze VVSB-goalie Ruben Valk kopte: 1-2.

Jong Vitesse leek af te stevenen op de overwinning, maar kreeg in extremis alsnog de deksel op de neus. Na geklungel in de Arnhemse defensie belandde de bal bij Tomas Arroyo. Met een leep hakballetje verschalkte hij Houwen en schoot zodoende de 2-2 op het scorebord.

Vriendenloterij