Het seizoen 2018|2019 gaat weer beginnen. Er staat ons weer een mooi seizoen te wachten, waarin we al vroeg starten met de voorronde van de UEFA Europa League. Vitesse speelt de eerste Eredivisiewedstrijd op zondag 12 augustus om 14.30 uur in GelreDome. FC Groningen is dan de tegenstander. De eerste topwedstrijd in GelreDome wordt gespeeld op zondag 2 september. Dan komt Ajax op bezoek. 

Mis niks van het nieuwe seizoen en laat jouw geel swert hart spreken!

Nieuwe seizoenkaart bestellen

Edward Sturing-tribune (noord)

 image

De tribune speciaal voor voetballiefhebbers die 100% willen focussen op het spel, de verrichtingen op het veld. Tegen het voordeligste tarief geniet je hier een seizoenlang elke thuiswedstrijd van Vitesse

Vanaf € 179,-   (jeugd t/m 16 jaar vanaf € 89,50)  

MEER INFORMATIE     Nieuwe seizoenkaart

Charly Bosveld-tribune (Oost)

 image

Al vanaf €49,75 bieden we voor jeugd tot en met 16 jaar een seizoenkaart op de Charly Bosveld-tribune (Oost): voortaan dé familietribune van Vitesse. Dat is nog geen € 3,- per wedstrijd! Puur plezier voor het hele gezin.

Vanaf € 199,-   (jeugd t/m 16 jaar vanaf € 49,75)

MEER INFORMATIE     Nieuwe seizoenkaart 

Theo bos-tribune (zuid)

 image

De Theo Bos-tribune (Zuid) is de sfeertribune waar de meest fanatieke supporters samenkomen. En met regelmatig een DJ op de promenade van de Theo Bos-tribune (Zuid), zit de sfeer er voor- tijdens en na de wedstrijden er goed in.

Vanaf € 199,-   (jeugd t/m 16 jaar vanaf € 99,50)

MEER INFORMATIE     Nieuwe seizoenkaart

Just göbel-tribune (west)

 image

Dit is de tribune met meer comfort en goede faciliteiten. Een exclusieve ontmoetingsplek in GelreDome voor alle supporters die met welgemeende gastvrijheid, cachet en services van elke wedstrijd willen genieten.

Vanaf € 295,-   (jeugd t/m 16 jaar vanaf € 146,50)

MEER INFORMATIE     Nieuwe seizoenkaart