Nieuw ticketingsysteem

Vanaf maandag 4 juli gaat Vitesse gebruikmaken van een gloednieuwe ticketingomgeving, genaamd Tymes4. Vanwege de overgang van het oude naar het nieuwe systeem kunnen er tussen maandag 27 juni en maandag 4 juli (14.00 uur) geen seizoenkaarten besteld worden via de online omgeving of de stadiokassa. Wil jij zo snel mogelijk weer een seizoenkaart bestellen? Vul dan het formulier hiernaast in en ontvang van ons een bericht wanneer het ticketingsysteem weer online beschikbaar is!

 

 

SeizoenkaartaanvraagTOEN. NU. VOOR ALTIJD. 130 JAAR VITESSE!

Vitesse, onze club! Een club met een grote geel-zwarte historie, sinds 1892. De club van Theo Bos, Theo Janssen en Edward Sturing. De club waar Hertog elke thuiswedstrijd zijn traditionele ronde maakt en waar de Slag om Arnhem ieder jaar wordt herdacht tijdens de eervolle Airborne-wedstrijd.

Onze club waar wij kansen bieden aan  jonge talenten: van Mason Mount tot Milot Rashica, Martin Ødegaard, Marco van Ginkel en Davy Pröpper! Stuk voor stuk wisten zij in Arnhem de basis te leggen voor hun rijke carrière.

De club waar we de bekerwinst in 2017 op grootse wijze hebben gevierd, maar ook samen hebben gehuild om het verlies van Mister Vitesse Theo Bos en DJ Superstar, Dejan Čurović. Onze helden.

Samen schrijven wij al 130 jaar lang voetbalgeschiedenis. Sinds 1892 is geen dag hetzelfde. Wij zijn niet zomaar een club. Wij zijn Vitesse!

En wat is Vitesse zonder jullie? Alleen al in het afgelopen seizoen hebben wij samen historie geschreven. Een onvergetelijk Europees seizoen waarin wij schitterden tegen RSC Anderlecht, Stade Rennais FC, Tottenham Hotspur, SK Rapid Wien en AS Roma. Tweemaal in een uitverkocht GelreDome. Een mijlpaal in onze geschiedenis: nog nooit wisten wij zo ver te komen in Europa.

Het moment is daar: jij kan nu jouw seizoenkaart bestellen! Om samen een nieuw hoofdstuk te schrijven in onze lange historie.

Toen. Nu. Voor Altijd. 130 jaar Vitesse!