Vitesse nieuws

 1. Meeloopweek voor trainers Partnerclubs bij Vitesse

  Meeloopweek voor trainers Partnerclubs bij Vitesse

  Vitesse organiseerde afgelopen week de eerste meeloopweek voor trainers van Partnerclubs van Vitesse. Door mee te kijken bij verschillende trainingen van de Vitesse Voetbal Academie en in gesprek te gaan met jeugdtrainers van de club, kregen de trainers, hoofd-opleidingen en coördinatoren van de Partnerclubs een kijkje in de keuken bij Vitesse.

  - Lees verder
 2. Vitesse O21 verliest van Jong SC Cambuur

  Vitesse O21 verliest van Jong SC Cambuur

  Vitesse O21 leed afgelopen maandag de eerste nederlaag van 2020. In Leeuwarden was Jong sc Cambuur met 3-1 te sterk. Richie Musaba was de enige doelpuntenmaker aan Arnhemse zijde.

  - Lees verder
 3. Uitslagen Vitesse Voetbal Academie

  Uitslagen Vitesse Voetbal Academie

  Verschillende teams van de Vitesse Voetbal Academie speelden dit weekend. Vitesse O10 wist een ruime zege te boeken op Fortuna Sittard O10. De teams van Vitesse O14 en O15 kwamen in actie in Duitsland.

  - Lees verder
 4. Vitesse te sterk voor sc Heerenveen: 4-2 (video)

  Vitesse te sterk voor sc Heerenveen: 4-2 (video)

  Vitesse heeft in GelreDome met 4-2 gewonnen van sc Heerenveen. De Arnhemmers kwamen in eigen huis al snel met 2-0 voor door goals van Bryan Linssen en Tim Matavž, maar nog voor rust trokken de Friezen de stand gelijk via Rodney Kongolo en Chidera Ejuke. Na de onderbreking zette Linssen Vitesse weer op voorsprong met zijn tweede doelpunt van de middag en Oussama Tannane nam het slotakkoord voor zijn rekening met een rake strafschop.

  - Lees verder
 5. Servicebericht Vitesse vs sc Heerenveen

  Servicebericht Vitesse vs sc Heerenveen

  In speelronde 23 van de Eredivisie spelen we een thuiswedstrijd vs sc Heerenveen. Op zondag 16 februari wordt er om 12.15 uur afgetrapt in GelreDome. Alle belangrijke informatie over het duel met de Friezen vind je in dit bericht.

  - Lees verder
 6. Programma Vitesse Voetbal Academie

  Programma Vitesse Voetbal Academie

  Voor zes teams van de Vitesse Voetbal Academie staan er wedstrijden op het programma aankomend weekend. Daarnaast zijn Vitesse O15 en O14 op bezoek bij Borussia Dortmund voor een oefenwedstrijd. Onderstaand een overzicht van het volledige speelschema.

  - Lees verder
 7. Regiotrainingen Vitesse bij Partnerclubs (video)

  Regiotrainingen Vitesse bij Partnerclubs (video)

  Vitesse schrapte bij de Voetbal Academie de onder 8 en na dit seizoen volgt ook de onder 9. Zo kunnen talenten langer in hun eigen omgeving blijven voetballen. Mede daarom organiseert Vitesse nu regio-trainingen bij Partnerclubs. Vitesse TV ging op bezoek bij ESA om een kijkje te nemen en te vragen naar de ervaringen.

  - Lees verder
 8. Vitesse uitgeschakeld in TOTO KNVB Beker

  Vitesse uitgeschakeld in TOTO KNVB Beker

  Door een 0-3 nederlaag vs Ajax is Vitesse uitgeschakeld in de TOTO KNVB Beker. In een goed gevuld GelreDome maakten Ryan Babel, Ryan Gravenberch en Dusan Tadic de doelpunten voor de Amsterdammers. Tim Matavž kreeg in de slotfase een rode kaart wegens protesteren.

  - Lees verder

Gefeliciteerd!