Vitesse nieuws

 1. Update Eredivisie

  Update Eredivisie

  Het kabinet maakte dinsdag bekend dat de bestaande corona-maatregelen, ten aanzien van de sport, niet langer tot 6 april, maar op zijn minst tot en met 28 april van kracht blijven. Daarnaast werd duidelijk dat wedstrijden in het betaalde voetbal zonder publiek óók vallen onder de evenementenregeling die tot 1 juni van kracht is. Overleg met de UEFA (op woensdag 1 april) heeft het mogelijk uitspelen van de betaald voetbalcompetities in Nederland nu iets concreter gemaakt. Hieronder lees je het persbericht over de huidige situatie, dat vanuit de KNVB is gedeeld.

  - Lees verder
 2. Overzicht aflopende contracten

  Overzicht aflopende contracten

  Conform de toepasselijke CAO dienen spelers met een aflopend contract, uitgezonderd diegenen met een eerste contract voor dezelfde werkgever, voor 1 april bericht te ontvangen vanuit de club.

  - Lees verder
 3. Corona-maatregelen voor betaald voetbal onveranderd

  Corona-maatregelen voor betaald voetbal onveranderd

  Het voetbal, zowel betaald voetbal als amateurvoetbal, steunt uiteraard de vanuit de overheid aangescherpte maatregelen om het coronavirus onder controle te krijgen. Er heerste gisteren (maandag) echter nog wel veel onduidelijkheid omtrent nieuwe maatregelen in verhouding tot sport. En hoewel sport in deze zware tijden slechts bijzaak is, willen wij wel eerst duidelijkheid hebben. Het ministerie van VWS bevestigt dat het advies van het RIVM met betrekking tot sportverenigingen ongewijzigd is gebleven, en dus loopt tot en met 6 april, en niet tot 1 juni zoals overal in eerste instantie te lezen was.

  - Lees verder
 4. Johannes Spors nieuwe technisch directeur

  Johannes Spors nieuwe technisch directeur

  Johannes Spors is per april de nieuwe technisch directeur van Vitesse. Spors (37) werkte eerder voor TSG 1899 Hoffenheim, RB Leipzig en Hamburger SV. Vitesse en Spors hebben een contract tot medio 2023 ondertekend.

  - Lees verder
 5. Vitesse Kids Club Dag op 29 april gecanceld

  Vitesse Kids Club Dag op 29 april gecanceld

  Het kabinet heeft de maatregelen omtrent het coronavirus aangescherpt. Tot en met 1 juni zijn alle evenementen verboden. Deze maatregel houdt ook in dat de Vitesse Kids Club Dag op 29 april is gecanceld.

  - Lees verder
 6. Deel 2: De mooiste duels van de afgelopen 20 jaar (video)

  Deel 2: De mooiste duels van de afgelopen 20 jaar (video)

  In deel 1 zagen we overwinningen vs Ajax, een zege in de derby vs NEC, het Wonder van Bremen én de hakbal van Wilfried Bony. In deel twee van de mooiste duels van de afgelopen 20 jaar nummer vijf tot en met één. Met ruime zeges in Amsterdam en Eindhoven, een waanzinnige comeback in GelreDome en uiteraard de mooiste dag uit de historie van Vitesse: het winnen van de beker in De Kuip in Rotterdam.

  - Lees verder
 7. Deel 1: De mooiste duels van de afgelopen 20 jaar (video)

  Deel 1: De mooiste duels van de afgelopen 20 jaar (video)

  Vitesse speelde in de afgelopen jaren memorabele duels. Zoals de winst van de TOTO KNVB Beker, een overwinning op N.E.C. in de laatste seconden, comebacks tegen Ajax én uiteraard mag het Wonder van Bremen ook niet ontbreken. Dit is de top 10 van de mooiste Vitesse-duels van de afgelopen twintig jaar. Met in deel één nummer tien tot zes.

  - Lees verder
 8. Vitesse start met coronahulpplatform

  Vitesse start met coronahulpplatform

  Vitesse start per direct met haar eigen ‘coronahulpplatform’. Samen met NLvoorelkaar, het grootste platform voor vrijwilligerswerk in Nederland, stimuleert de club om - waar mogelijk - elkaar te helpen via Vitessevoorelkaar.nl.

  - Lees verder

Gefeliciteerd!