Vitesse nieuws

 1. Vitesse en Feyenoord scoren niet: 0-0

  Vitesse en Feyenoord scoren niet: 0-0

  Vitesse en Feyenoord hebben in de zestiende speelronde van de Eredivisie met 0-0 gelijkgespeeld. Daarmee hebben de Arnhemmers de negatieve reeks van vijf nederlagen op rij doorbroken. Beide ploegen kregen genoeg kansen, waaronder Tim Matavz. De spits van Vitesse miste een strafschop.

  - Lees verder
 2. Vitesse Voetbal Academie: Talenten van de maand november

  Vitesse Voetbal Academie: Talenten van de maand november

  De Vitesse Voetbal Academie kiest voor de boven-, midden en onderbouw iedere maand een speler uit die zich 'Talent van de Maand' mag noemen. Voor de maand november zijn dit Bruno van Egdom (bovenbouw, O16), Tom Bramel (middenbouw, O15) en Bick Bolger (onderbouw, O12).

  - Lees verder
 3. Programma Vitesse Voetbal Academie

  Programma Vitesse Voetbal Academie

  Alle Vitesse-jeugdteams komen zaterdag 7 december in actie voor de competitie. Zo ontvangt Vitesse O15 PSV O15 op eigen veld. Voor Vitesse O11 & O9 staat de derby tegen de leeftijdsgenoten van N.E.C. op het programma. Hieronder een overzicht van alle competitiewedstrijden dit weekend.

  - Lees verder
 4. "Tegen Feyenoord laten zien wie Vitesse is" (video)

  Vitesse heeft een turbulente week achter de rug. Na de nederlaag bij sc Heerenveen (3-2) stapte Leonid Slutskiy op en nam Joseph Oosting tijdelijk de taken over. Tegen Feyenoord hopen de Arnhemmers uit de sportieve crisis te komen, door in eigen huis een resultaat te halen. We blikken vooruit met interim-trainer Oosting en middenvelder Navarone Foor.

  - Lees verder
 5. Servicebericht Vitesse vs Feyenoord

  Servicebericht Vitesse vs Feyenoord

  Vitesse speelt aanstaande zondag 8 december (12.15 uur) in GelreDome vs Feyenoord. Samen met jou willen we er een mooie wedstrijd van maken. Alle informatie over dit duel lees je hieronder.

  - Lees verder
 6. Head to head: Vitesse vs Feyenoord

  Head to head: Vitesse vs Feyenoord

  In de zestiende speelronde van de Eredivisie komt Feyenoord op bezoek in GelreDome. Zondag 8 december wordt er om 12.15 uur afgetrapt. Dit zijn de feiten en cijfers bij het Eredivisieduel tussen Vitesse en Feyenoord.

  - Lees verder
 7. KPN Herinneringsdiner: gezellig samen zijn bij Vitesse (video)

  KPN Herinneringsdiner: gezellig samen zijn bij Vitesse (video)

  Deze week kwamen er vele ouderen naar Papendal om te genieten van een kerstdiner, die georganiseerd werd door het KPN Mooiste Contact Fonds. Dit fonds ondersteunt maatschappelijke initiatieven die gericht zijn op het stimuleren van sociaal contact. Namens Vitesse was clubicoon Edward Sturing aanwezig voor een Q&A.

  - Lees verder
 8. Als Vitessenaar voordelig naar Nederlands Openluchtmuseum

  Als Vitessenaar voordelig naar Nederlands Openluchtmuseum

  Hoofdsponsor Nederlands Openluchtmuseum staat tussen 7 december 2019 en 20 januari 2020 volledig in het teken van de winter. DĂ© tijd om gezellig samen te komen met familie en vrienden. Het park is omgetoverd tot een waar winterfestijn met boordevol activiteiten. Van een schaatsbaan van duizend (!) vierkante meter tot een spectaculaire sleebaan.

  - Lees verder
 9. Joseph Oosting neemt taken tijdelijk over (video)

  Joseph Oosting neemt taken tijdelijk over (video)

  Joseph Oosting neemt voorlopig de taken van de vertrokken hoofdtrainer Leonid Slutskiy over. Hij krijgt daarbij hulp van assistenten Nicky Hofs, Tim Cornelisse en keeperstrainer Raimond van der Gouw. De club zoekt op de achtergrond verder naar een nieuwe hoofdtrainer.

  - Lees verder
 10. Vitesse O21 niet opgewassen tegen Jong De Graafschap: 1-4

  Vitesse O21 niet opgewassen tegen Jong De Graafschap: 1-4

  Vitesse O21 heeft het competitieduel met Jong De Graafschap ruim verloren. Op Papendal werd het 1-4, na een ruststand van 0-3. Voor de Arnhemmers maakte Nikolas Agrafiotis het enige doelpunt. Door de nederlaag is Vitesse O21 na de winterstop veroordeeld tot de degradatiegroep in de reservecompetitie.

  - Lees verder

Gefeliciteerd!