Vitesse nieuws

 1. Laatste kans! Meld je aan voor de Kids Club Dag

  Laatste kans! Meld je aan voor de Kids Club Dag

  De Vitesse Kids Club Dag komt eraan! Op woensdag 17 april is het zover. Dit jaar vindt de Kids Club Dag plaats in het Nederlands Openluchtmuseum. Reis met ons mee door de tijd, geniet van leuke activiteiten, geef Vito een high-five en scoor handtekeningen van jouw favoriete spelers en eSporter Paskie!

  - Lees verder
 2. Fotoverslag Vitesse vs PSV

  Fotoverslag Vitesse vs PSV

  Op zondag 7 april 2019 speelde Vitesse de thuiswedstrijd tegen PSV. Om 16.45 werd er afgetrapt in een zonnig GelreDome. In een spannend duel moesten Vitesse en PSV uiteindelijk de punten delen. Vitesse kwam drie keer op voorsprong via doelpuntenmakers Thulani Serero, Martin Ødegaard en Tim Matavz. Aan PSV-zijde vonden Luuk de Jong en Hirving Lozano (twee penalty's) het net. Hieronder vind je een fotoverslag van de wedstrijd!

  - Lees verder
 3. Vitesse Voetbal Academie behaalt opnieuw hoogste onderscheiding

  Vitesse Voetbal Academie behaalt opnieuw hoogste onderscheiding

  De Vitesse Voetbal Academie is door de KNVB opnieuw bekroond met een internationale certificering. Vanaf seizoen 2014|2015 is de Vitesse Voetbal Academie onafgebroken onderscheiden met de hoogst haalbare internationale status. Deze status wordt toegekend aan clubs die ver zijn in de ontwikkeling van hun visie, missie en beleid met betrekking tot talentontwikkeling. Ook de randzaken worden meegenomen in de beoordeling. Hierbij behoren onder andere het geboden leerklimaat en innovatie.

  - Lees verder
 4. Blije gezichten bij bezoek kinderafdeling Rijnstate (video)

  Blije gezichten bij bezoek kinderafdeling Rijnstate (video)

  Inmiddels is het een jaarlijkse traditie: Vitesse bezoekt met een delegatie spelers en trainers de kinderafdeling van het Rijnstate ziekenhuis. Dit jaar gingen Maikel van der Werff, Alexander Büttner, Tim Matavz en trainers Leonid Slutskiy en Oleg Yarovinskiy langs bij de zieke kinderen.

  - Lees verder
 5. Vitesse opent e-box en kidsloge

  Vitesse opent e-box en kidsloge

  Voorafgaand aan de wedstrijd tegen Willem II werd de Vitesse e-box en -kidsloge geopend. De loges, mogelijk gemaakt door Prins Petfoods, vormen onder andere een nieuwe thuishaven voor de e-sporter van Vitesse. Daarnaast worden ze ingezet voor maatschappelijke activiteiten.

  - Lees verder
 6. Onvergetelijke kidspersconferentie op Papendal

  Onvergetelijke kidspersconferentie op Papendal

  De Mediaruimte op de trainingsaccommodatie te Papendal was woensdagmiddag 13 februari het decor voor de Kidspersconferentie van de Vitesse Kids Club. Twintig enthousiaste Kids Club-leden mochten hun vraag stellen aan Vitesse-spelers Bryan Linssen, Thulani Serero en Navarone Foor. Zo kwamen we er onder andere achter welke muziek de Vitesse-spelers luisteren, wat hun mooiste doelpunt is geweest en wat de mannen vinden van vrouwenvoetbal.

  - Lees verder
 7. Meld je aan voor de Vitesse Kids persconferentie!

  Meld je aan voor de Vitesse Kids persconferentie!

  Heb jij altijd al een echte verslaggever willen zijn? Tim Matavz, Bryan Linssen en Thulani Serero zitten woensdag 13 februari 2019 klaar om jouw vragen te beantwoorden. Heb jij een vraag voor één van deze spelers? Laat ons jouw vraag weten en wie weet kiezen wij jou uit voor de Kids Persconferentie op 13 februari om 13.30 uur. Meld je snel aan en stel al jouw vragen! Let op, de kidspersconferentie begint al om 13.30 uur in de mediaruimte van de trainingsaccommodatie op Papendal. Alle Kids Club-leden van zes tot vijftien jaar kunnen zich aanmelden. Geef je snel op want vol=vol!

  - Lees verder
 8. Vitesse Filmochtend bij Pathé

  Vitesse Filmochtend bij Pathé

  Zondagochtend 2 februari stond in het teken van de Vitesse Kids Club filmochtend bij Pathé. Maar liefst 85 kinderen hadden zich hiervoor opgegeven en werden welkom geheten door Vito en Charlie (de mascotte van Pathé). Er was een mogelijkheid tot het laten plaatsen van een glitter tattoo of het springen op een van de springkussens. Maar de kids kwamen natuurlijk vooral voor de film. Op het programma stond de film Hoe tem je een Draak 3. Om 10.00 uur zat de zaal klaar voor het langverwachte derde deel van de animatieserie. Rond 11.30 uur kwam de film tot een einde.

  - Lees verder
 9. Wedstrijdverslag door Kidreporter Quinten

  Wedstrijdverslag door Kidreporter Quinten

  Ik ben Quinten Zweers uit Westervoort en mag vandaag een wedstrijdverslag schrijven voor de Vitesse Kids Club. Na twee teleurstellende resultaten tegen AZ en Fortuna Sittard, gaan we vandaag proberen om 3 punten in Arnhem te houden. Met de schorsingen van Bero en Foor moet de trainer puzzelen in de opstelling. De spelers Clark en Ali zijn weer in de selectie opgenomen.

  - Lees verder

Gefeliciteerd!