Vitesse nieuws

  1. Seizoen 2019|2020 van start

    Seizoen 2019|2020 van start

    Vitesse startte seizoen 2019|2020 traditiegetrouw met een feestelijke eerste training. Op de trainingsaccommodatie op Papendal waren zondag bijna 2.000 supporters aanwezig om de spelers en staf te aanschouwen.

    - Lees verder
  2. Armando Obispo eerste aanwinst

    Armando Obispo eerste aanwinst

    Armando Obispo is de eerste aanwinst voor Vitesse. De 20-jarige verdediger komt komend seizoen op huurbasis over van PSV en sluit zondag tijdens de eerste training van het nieuwe seizoen direct aan.

    - Lees verder
  3. Doe jij mee aan een Vitesse Voetbal- of Keeperskamp?

    Doe jij mee aan een Vitesse Voetbal- of Keeperskamp?

    In de zomervakantie organiseert Vitesse voor de jeugd in Arnhem en omgeving vier Vitesse Voetbalkampen. De Voetbalkampen voor alle jongens en meisjes in de leeftijdscategorie 6 t/m 15 jaar, worden georganiseerd bij verschillende convenantclubs van Vitesse

    - Lees verder
  4. Exclusief voor Kids Club-leden: primeur 'Zoë & Silos - De Bush Musical' in Burgers Zoo

    Exclusief voor Kids Club-leden: primeur 'Zoë & Silos - De Bush Musical' in Burgers Zoo

    Krijg de primeur van Zoë & Silos - De Bush Musical’ in Burgers Zoo Na het grote succes van ‘Zoë & Silos - De Desert Musical’ presenteren Koninklijke Burgers’ Zoo en Van Hoorne Entertainment deze zomer een gloednieuwe musical met Zoë & Silos in de hoofdrol. In Zoë & Silos - De Bush Musical’ beleven ze een spannend avontuur, waarin het leven in het tropisch regenwoud op een kleurrijke en educatieve wijze centraal staat. Van 6 juli tot en met 25 augustus 2019 is ‘Zoë & Silos - De Bush Musical’ te zien in het theater in het park. Speciaal voor 200 Kids Club-leden (en 1 ouder/begeleider) wordt er een sneak preview gehouden op vrijdagmiddag 5 juli om 16.30 uur! Wees snel, er zijn maar 400 stoelen beschikbaar, VOL=VOL!

    - Lees verder
  5. Vitesse Fan Platform presenteert design nieuwe seizoenkaart

    Vitesse Fan Platform presenteert design nieuwe seizoenkaart

    Voorafgaand aan de play-off wedstrijd Vitesse vs FC Groningen is het design van de seizoenkaart voor het nieuwe seizoen gepresenteerd aan het Fan Platform. Komend seizoen is het design, op voorspraak van het Fan Platform, geheel in de Airborne-kleuren. Blauw en maroonrood zijn de kleuren van de eerste Britse luchtlandingsdivisie (Airborne).

    - Lees verder
  6. Samen Geel Swert - Bestel nu jouw seizoenkaart

    Samen Geel Swert - Bestel nu jouw seizoenkaart

    Samen beleven, samen vieren, soms samen balen maar bovenal… samen achter Vitesse! Zelfs al kom je alleen, dan nog is het samen. Want dat doet geel swert: Vitesse is en blijft van ons samen, Vitessenaar ben je nooit alleen.

    - Lees verder
  7. Vitesse tekent twee jeugdspelers

    Vitesse tekent twee jeugdspelers

    Yassin Oukili en Roy Kuijpers hebben donderdagmiddag hun handtekening gezet onder een verbintenis bij Vitesse. Oukili is daarmee de komende drie jaar verbonden aan de club, met een optie tot een extra jaar. Kuijpers tekent voor twee jaar, met eveneens een optie voor een extra jaar.

    - Lees verder
  8. Paskie vs Papendal #2 (video)

    Paskie vs Papendal #2 (video)

    In het tweede deel van Paskie vs Papendal neemt de eSporter van Vitesse het op tegen rolstoelbasketbalster Bo Kramer. Wie wint er?

    - Lees verder

Gefeliciteerd!