Vitesse nieuws

 1. KNVB start met VAR-communicatie op videoschermen

  KNVB start met VAR-communicatie op videoschermen

  De KNVB start vanaf speelronde tien in de Eredivisie met VAR-communicatie op de videoschermen in de stadions. Bij een VAR-ingreep zal op de videoschermen aangegeven worden wat de reden van de ingreep is, zodat duidelijk is voor het publiek waarom het spel stilligt.

  - Lees verder
 2. Update Vitesse-internationals

  Update Vitesse-internationals

  Enkele Vitesse-spelers kwamen afgelopen week in actie voor de nationale selecties. Zo speelden Tim Matavz, Eli Dasa en Matúš Bero EK-kwalificatiewedstrijden voor het EK in 2020. Danilho Doekhi speelt met Jong Oranje twee EK-kwalificatiewedstrijden voor het EK O21 in 2020. Armando Obispo en Thomas Buitink oefenen twee keer vriendschappelijk met Oranje O20.

  - Lees verder
 3. Uitslagen Vitesse Voetbal Academie

  Uitslagen Vitesse Voetbal Academie

  Veel Vitesse-jeugdteams kwamen dit weekend voor competitieverband in actie. Zo won Vitesse O14 met 1-2 van PSV O14. In de Gelderse derby tussen Vitesse O11 en N.E.C. O11 kwamen de Arnhemmers als winnaar uit de strijd (5-15). Hieronder een overzicht van alle gespeelde competitiewedstrijden.

  - Lees verder
 4. Aflevering Vitesse TV (video)

  Aflevering Vitesse TV (video)

  In de twaalfde aflevering van Vitesse TV spreken we met oud-Vitessenaar Lewis Baker. Hij speelde tussen 2015 en 2017 twee seizoenen voor Vitesse. De Engelse middenvelder is momenteel actief voor Fortuna Düsseldorf en kwam langs bij de wedstrijd tegen FC Utrecht. Ook wel de Nummer 4-wedstrijd, die in het teken staat van Mister Vitesse Theo Bos en KWF Kankerbestrijding. In het kader van dit duel gingen we met de familie Langeland, die een moeilijke tijd achter de rug heeft, een Dagje uit in Arnhem bij hoofdsponsoren Nederlands Openluchtmuseum en Koninklijke Burgers Zoo. Tot slot zijn we in deze interlandperiode bij de oefenwedstrijd tussen Royal Antwerp en Vitesse.

  - Lees verder
 5. Recordbedrag opgehaald voor KWF Kankerbestrijding

  Recordbedrag opgehaald voor KWF Kankerbestrijding

  De traditionele Nummer 4-wedstrijd, die in het teken staat van Mister Vitesse Theo Bos en KWF Kankerbestrijding, heeft ook dit jaar weer een recordbedrag opgeleverd. Was het in 2018 al een recordbedrag met een opbrengst van €9.633, dit jaar kunnen we met trots melden dat Vitesse en KWF Kankerbestrijding maar liefst €10.525 hebben opgehaald. Het volledige bedrag komt ten goede aan het onderzoek naar alvleesklierkanker.

  - Lees verder
 6. Programma Vitesse Voetbal Academie

  Programma Vitesse Voetbal Academie

  Dit weekend komen enkel Vitesse-jeugdteams in actie. Zo gaat Vitesse O14 op bezoek bij de leeftijdsgenoten van PSV, terwijl Vitesse O12 de Eindhovenaren op bezoek krijgt. Voor Vitesse O11 staat de derby vs N.E.C. O11 op het programma. Hieronder een overzicht van de Vitesse-jeugdteams die zaterdag 12 oktober in actie komen.

  - Lees verder
 7. Vitesse verliest oefenduel van Royal Antwerp FC: 2-1 (video)

  Vitesse verliest oefenduel van Royal Antwerp FC: 2-1 (video)

  Vitesse heeft een besloten oefenwedstrijd vs het Belgische Royal Antwerp FC met 2-1 verloren. Max Clark opende in het Bosuilstadion in Antwerpen de score voor de Arnhemmers, maar nog voor rust trok de thuisploeg de stand gelijk via Didier Lamkel Zé. Amara Baby zette Antwerp in de tweede helft op een 2-1 voorsprong en dat bleek de eindstand. Bij Vitesse maakte Nikolas Agrafiotis zijn officieuze debuut.

  - Lees verder
 8. Vitesse publiceert jaarverslag 2018|2019

  Vitesse publiceert jaarverslag 2018|2019

  Vitesse presenteert vandaag, woensdag 9 oktober, haar jaarcijfers over seizoen 2018|2019. Het jaarverslag laat een negatief resultaat zien van ruim zestien miljoen euro. In de vierde directie-update van het seizoen gaat algemeen directeur Pascal van Wijk nader in op de financiële stand van zaken.

  - Lees verder
 9. 'Ken je teamgenoot' met Matavz & Bero (video)

  'Ken je teamgenoot' met Matavz & Bero (video)

  In deze aflevering van 'Ken je teamgenoot' beantwoorden Tim Matavž en Matúš Bero vragen over elkaar. In de quiz komen we erachter hoe goed de twee Vitesse-spelers elkaar persoonlijke interesses en voorkeuren kennen.

  - Lees verder
 10. Schrijf je in voor de Vitesse Voetbalkampen!

  Schrijf je in voor de Vitesse Voetbalkampen!

  Wil jij lekker blijven voetballen in de herfstvakantie én trainen op de Vitesse-manier? Dat kan! Vitesse organiseert ook de komende vakantie weer Vitesse Voetbalkampen voor veldspelers en keepers. Dit keer bij Blauw Geel’55 in Ede. Jongens en meisjes in de leeftijdscategorie van zes tot en met vijftien jaar kunnen zich inschrijven.

  - Lees verder

Gefeliciteerd!