Vitesse nieuws

 1. Schrijf je in voor de Vitesse Voetbalschool

  Schrijf je in voor de Vitesse Voetbalschool

  Wil jij ook trainen op de Vitesse-manier? Goed nieuws! De Vitesse Voetbalschool heeft de inschrijvingen weer geopend. Tijdens acht trainingen leer je voetballen op dé Vitesse-manier. Samen met de trainers werk jij aan jouw techniek en leer je hoe je het beste kunt passen, trappen en afwerken. Ben jij tussen de zes en veertien jaar? Schrijf je dan in!

  - Lees verder
 2. Darfalou schiet Vitesse naar zege op Feyenoord: 1-0 (video)

  Darfalou schiet Vitesse naar zege op Feyenoord: 1-0 (video)

  Vitesse heeft in eigen huis een nipte zege geboekt op Feyenoord: 1-0. Oussama Darfalou werd de matchwinner in GelreDome, met een goal vlak voor rust. Na de onderbreking stonden de Arnhemmers onder hoge druk, maar overleefde het de storm aan aanvallen van de Rotterdammers.

  - Lees verder
 3. Vitesse naar achtste finale TOTO KNVB Beker (video)

  Vitesse naar achtste finale TOTO KNVB Beker (video)

  Vitesse heeft zich zonder al te veel moeite geplaatst voor de achtste finale van de TOTO KNVB Beker. In Tilburg werd met 0-2 gewonnen van Willem II, door goals van Million Manhoef en de ingevallen Thomas Buitink. Voor Manhoef was het zijn eerste treffer in Arnhemse dienst. In de slotfase mocht Enrico Hernandez nog zijn officiële debuut maken voor Vitesse.

  - Lees verder
 4. In het volle licht: Willem II vs Vitesse

  In het volle licht: Willem II vs Vitesse

  De TOTO KNVB Bekerwedstrijd Willem II vs Vitesse van aanstaande donderdag staat in het teken van ‘In het volle licht’, een gezamenlijk initiatief van Vitesse Betrokken, Willem II Betrokken en Breda University of Applied Sciences. Middels 9000 lichtjes in het Koning Willem II stadion tonen beide clubs hun medeleven met alle mensen die door de coronacrisis en huidige lockdown eenzaam zijn, familie en vrienden missen of extra hard moeten werken om het virus te bestrijden.

  - Lees verder
 5. Head to Head: Willem II vs Vitesse

  Head to Head: Willem II vs Vitesse

  Vitesse speelt donderdag 17 december (21.00 uur) een uitduel tegen Willem II in de tweede ronde van de TOTO KNVB Beker. Dit zijn de feiten en cijfers bij het treffen tussen de Tricolores en de Arnhemmers.

  - Lees verder
 6. Hoofd Scouting Van Hintum verlaat Vitesse

  Hoofd Scouting Van Hintum verlaat Vitesse

  Hoofd Scouting Marc van Hintum en Vitesse nemen afscheid van elkaar. Een verschil van inzicht over de ingeslagen beleidsmatige koers op scoutinggebied heeft doen besluiten om de wegen te laten scheiden.

  - Lees verder
 7. Head to Head: Vitesse vs sc Heerenveen

  Head to Head: Vitesse vs sc Heerenveen

  In de twaalfde speelronde van de Eredivisie krijgt Vitesse sc Heerenveen op bezoek. Dit zijn de feiten en cijfers bij het duel van zondag 13 december (12.15 uur) in GelreDome.

  - Lees verder
 8. Pasveer: “De rug rechten en weer doorgaan”

  Pasveer: “De rug rechten en weer doorgaan”

  Vitesse neemt het in speelronde dertien op tegen sc Heerenveen. In het eigen GelreDome wordt er op zondag 13 december om 12.15 uur afgetrapt. De Arnhemmers zijn vastberaden om de nare smaak van de nederlaag in Zwolle weg te spoelen en een nieuwe reeks neer te zetten. We blikken vooruit met hoofdtrainer Thomas Letsch en aanvoerder Remko Pasveer.

  - Lees verder

Gefeliciteerd!