Vitesse nieuws

 1. Praktische informatie voor Vitesse vs Ajax

  Praktische informatie voor Vitesse vs Ajax

  Vitesse sluit zondag 15 mei het Eredivisieseizoen af met een thuiswedstrijd tegen landskampioen Ajax (aanvang 14.30 uur). Dit duel staat in het teken van het 130-jarig bestaan van onze club. Samen met jou hopen we deze mijlpaal in GelreDome te vieren. Ter voorbereiding op hopelijk een prachtige voetbalmiddag lees je hier alles wat je moet weten voor het wedstrijdbezoek.

  - Lees verder
 2. Kids Club Dag in Bugers' Zoo (video)

  Kids Club Dag in Bugers' Zoo (video)

  Dit weekend vond de jaarlijkse Vitesse Kids Club Dag plaats in Burgers' Zoo. Voor de Kids Club-leden was er genoeg te beleven: van springkussens tot eSports en van spelletjes tot een speurtocht door het dierenpark.

  - Lees verder
 3. Vitesse Kids Club Dag in Burgers' Zoo

  Vitesse Kids Club Dag in Burgers' Zoo

  Op zaterdag 23 april is het zo ver: dan staat de Vitesse Kids Club Dag op het programma! Dit jaar op een wel hele speciale locatie, namelijk bij Koninklijke Burgers' Zoo. Ben jij erbij?

  - Lees verder
 4. Vitesse spreekt zich uit voor vrede

  Vitesse spreekt zich uit voor vrede

  Iedereen bij Vitesse is diep geschokt over de huiveringwekkende situatie in Oekraïne. Vitesse spreekt zich uit voor vrede en vindt het hartverscheurend om het nieuws uit Oekraïne te horen, lezen en zien.

  - Lees verder
 5. Stadions mogen weer vol: kaartverkoop voor resterende duels direct open

  Stadions mogen weer vol: kaartverkoop voor resterende duels direct open

  We hebben er lang op moeten wachten, maar met ingang van komende vrijdag (18 februari) mogen de stadions eindelijk weer voor de volle honderd procent gevuld worden. Dat heeft het kabinet aangekondigd in de persconferentie van dinsdagavond. Naar aanleiding van de versoepelingen heeft Vitesse direct de kaartverkoop voor alle resterende wedstrijden in dit seizoen geopend. Wel heeft iedereen (van 13 jaar en ouder) nog voor Vitesse vs SK Rapid Wien een vaccinatie-, test- of herstelbewijs nodig om het stadion te betreden.

  - Lees verder
 6. Tim Cornelisse neemt stokje over bij O21, Theo Janssen gaat O18 trainen

  Tim Cornelisse neemt stokje over bij O21, Theo Janssen gaat O18 trainen

  Na het doorschuiven van Nicky Hofs, die als assistent-trainer terugkeert bij het eerste elftal, neemt Tim Cornelisse de taken van Hofs over. De 43-jarige Noord-Hollander gaat de Onder 21-ploeg van Vitesse tot het einde van het seizoen als hoofdtrainer onder zijn hoede nemen. De oud-verdediger stond sinds afgelopen zomer aan het roer bij Vitesse Onder 18.

  - Lees verder
 7. Vitesse warmt zich onder Portugese zon op voor seizoenshervatting (video)

  Vitesse warmt zich onder Portugese zon op voor seizoenshervatting (video)

  Alcantarilha. Het klinkt niet alleen mooi; het is het ook. Het is de plaats in de Portugese Algarve waar Vitesse zich in de eerste week van 2022 klaarstoomt voor de tweede helft van het tot dusver meer dan geslaagde seizoen. We spraken op de eerste volledige dag van de oefentrip met trainer Thomas Letch en jarige job Million Manhoef.

  - Lees verder
 8. Voorbereiding op tweede seizoenshelft van start voor Vitesse

  Voorbereiding op tweede seizoenshelft van start voor Vitesse

  Na een meer dan geslaagd 2021 gaat het nieuwe jaar van start voor Vitesse. De selectie van coach Thomas Letsch gaat zich vanaf zondag 2 januari klaarstomen voor de tweede helft van het seizoen. De voorbereiding hierop begint met een trainingskamp in Portugal.

  - Lees verder
 9. Vitesse eSports als winterkampioen het nieuwe jaar in

  Vitesse eSports als winterkampioen het nieuwe jaar in

  Niet alleen voor het eerste elftal van Vitesse was het een uitermate geslaagde eerste seizoenshelft. Ook het eSports-team van de Arnhemse club draaide op volle toeren. Levi de Weerd en Manuel Bachoore hebben zichzelf namelijk tot winterkampioen van de KPN eDivisie weten te kronen. Dat deed het ijzersterke duo met ondersteuning van derde speler Giovanni Bakhuijsen, coach Renzo Oemrawsingh en (content) coördinator Paskie Rokus.

  - Lees verder
 10. Fijne feestdagen en een gelukkig, gezond en sportief 2022! (video)

  Fijne feestdagen en een gelukkig, gezond en sportief 2022! (video)

  Het is de ochtend na de belangrijke overwinning op PEC Zwolle, als ik naar mijn hoekkantoor op onze fraaie accommodatie op Papendal loop. Een blik naar rechts biedt uitzicht over een veld dat bedekt is met een witgrijze laag vorst. Binnen is het een oase van rust. De meeste collega’s werken thuis en de mensen die nog wel aanwezig zijn dragen mondkapjes en houden afstand. Ik hoor mezelf denken: precies datgene waar we vorig jaar rond deze tijd zo snel mogelijk vanaf hoopten te zijn, is nog steeds de realiteit.

  - Lees verder

Gefeliciteerd!