Vitesse nieuws

 1. Directie-update: Vitesse leeft en beweegt

  Directie-update: Vitesse leeft en beweegt

  Het was een week vol beweging bij Vitesse. Er was nieuws over algemeen directeur Pascal van Wijk, technisch directeur Johannes Spors en verdediger Tomáš Hájek verlengden hun contract, de selectie werkte zich in het zweet tijdens het Zeeuwse trainingskamp en de ‘corteo’ door Arnhem gaf de campagne ‘Geen brug te ver’ extra glans. Een mooi moment voor een nieuwe directie-update.

  - Lees verder
 2. Verleng of bestel nu jouw seizoenkaart!

  Verleng of bestel nu jouw seizoenkaart!

  Onder het motto ‘Geen brug te ver’ starten we maandag 21 juni, klokslag 10.00 uur, met de seizoenkaartencampagne 2021|2022. Ben jij er volgend seizoen ook (weer) bij? Ga dan naar geelswert.nl en bestel jouw seizoenkaart!

  - Lees verder
 3. Directie-update: ‘Nagenieten van prachtige 4e plaats’

  Directie-update: ‘Nagenieten van prachtige 4e plaats’

  Met de thuiswedstrijd vs Ajax afgelopen zondag kwam er een einde aan een in veel opzichten memorabel voetbalseizoen 2020|2021. Een prachtige 4e plaats op de ranglijst, 61 punten, 18 overwinningen en het spelen van de bekerfinale. ‘Doelstelling bereikt voor het ingaan van de laatste speelronde’, sprak onze hoofdtrainer Thomas Letsch trots.

  - Lees verder
 4. Bekertocht 'Voor onze club en onze stad'

  Bekertocht 'Voor onze club en onze stad'

  Vitesse speelt op zondag 18 april de bekerfinale tegen Ajax. Na het winnen van de KNVB Beker in 2017 tegen AZ staan we dit seizoen wederom in de finale! Om alvast in de sfeer te komen is er een speciale bekertocht door het centrum van Arnhem. Herbeleef de bekerfinale van 2017 én kijk vooruit op de finale op 18 april door middel van foto’s, korte video’s en per locatie een bekervraag.

  - Lees verder
 5. Deelnemers Vitesse Hattrick enthousiast over alternatieve activiteiten

  Deelnemers Vitesse Hattrick enthousiast over alternatieve activiteiten

  Omdat de speelrondes van Vitesse Hattrick niet door konden gaan, probeert Vitesse Betrokken de deelnemers te blijven enthousiasmeren. Alle teams hebben daarom de afgelopen periode alsnog hun kleding ontvangen. Daarnaast is deze week een alternatieve activiteit gestart: de Theo Janssen Cup. Dit is een toernooi waarin het draait om traptechniek. Het welbekende latje trap!

  - Lees verder
 6. Vitesse GOALS start op Arnhemse scholen

  Vitesse GOALS start op Arnhemse scholen

  Afgelopen week is het programma Vitesse GOALS gestart op de Margarethaschool in Malburgen. Eerder dit jaar is het gezondheidsprogramma van start gegaan op de basisscholen Pieter de Jong 1 en Pieter de Jong 2 uit de Arnhemse wijk Rijkerswoerd.

  - Lees verder
 7. Vitesse Hattrick coaches proeven sfeer op GelreDome

  Vitesse Hattrick coaches proeven sfeer op GelreDome

  Elk jaar stelt Vitesse Betrokken een aantal plaatsen beschikbaar voor enthousiaste jongeren die zich graag positief in willen zetten voor de wijk. Zij worden ingezet als coach van een Vitesse Hattrick team. De Vitesse Hattrick coaches in opleiding kregen de afgelopen periode een uniek kijkje achter de schermen bij Vitesse.

  - Lees verder
 8. Alternatieve activiteiten Vitesse Hattrick

  Alternatieve activiteiten Vitesse Hattrick

  In de huidige situatie is het helaas niet mogelijk om speelrondes te organiseren voor de deelnemers van Vitesse Hattrick. Eerder dit jaar zijn speelrondes één tot en met drie afgelast. Wegens tijdgebrek worden deze speelrondes niet ingehaald en zullen de punten van speelrondes vier, vijf en zes en de buurtbijdrage bepalen wie de uiteindelijke winnaar is. Gelukkig wordt er wekelijks nog vol enthousiasme getraind in de wijken! Om deze instelling te behouden en de kinderen te blijven stimuleren, worden verschillende alternatieve activiteiten georganiseerd voor de deelnemers van Vitesse Hattrick.

  - Lees verder
 9. Vitesse Voetbalclinics ten einde

  Vitesse Voetbalclinics ten einde

  Vijf weken lang heeft Vitesse Betrokken op de dinsdag- en donderdagmiddag voetbalclinics gegeven aan kinderen en jongeren in de wijken Malburgen, Geitenkamp en Presikhaaf. Daarnaast is de stichting de afgelopen drie weken ook op de woensdag actief geweest in de wijk Klarendal.

  - Lees verder
 10. Afgelasting Vitesse Hattrick speelrondes 2 en 3

  Afgelasting Vitesse Hattrick speelrondes 2 en 3

  Vitesse Betrokken heeft een negatief advies van NOC*NSF ontvangen over het organiseren van speelronden twee en drie van Vitesse Hattrick. Vanwege het advies en de huidige RIVM-maatregelen heeft de stichting geen andere keuze dan de desbetreffende Vitesse Hattrick speelrondes af te gelasten.

  - Lees verder

Gefeliciteerd!