Vitesse nieuws

 1. Interview jij straks Danilho Doekhi?

  Interview jij straks Danilho Doekhi?

  Vitesse zoekt wederom een echte KidReporter, de opvolger van Bram de Graaf, die de rol van KidReporter met verve vertolkte rondom Vitesse vs Heracles. De nieuwe KidReporter wordt ingezet voor een één-op-één interview met Danilho Doekhi*. Dit interview zal plaatsvinden op Droomparken de Zanding.

  - Lees verder
 2. Vitesse geeft Stijn weekend van zijn leven (VIDEO)

  Vitesse geeft Stijn weekend van zijn leven (VIDEO)

  Stijn zal nog vaak terugdenken aan afgelopen weekend. Het 7-jarige jongentje dat lange tijd werd behandeld tegen de vreselijke ziekte leukemie, werd door Vitesse en Droomparken uitgenodigd voor een geel-zwart voetbalweekend in Arnhem.

  - Lees verder
 3. Sinterklaasfeest voor Vitesse Kids Club-leden

  Sinterklaasfeest voor Vitesse Kids Club-leden

  Hij komt, hij komt! Woensdag 28 november brengt de Sint, exclusief voor Vitesse Kids Club-leden t/m 8 jaar, een bezoek aan Droompark De Zanding. Ondanks zijn drukke schema deze dagen komt hij speciaal voor jullie naar Droomparken. De Sint komt overigens niet alleen, want zijn pieten zijn er natuurlijk ook bij!

  - Lees verder
 4. Geslaagde FIFA-middag

  Geslaagde FIFA-middag

  Woensdag 7 november vond de Vitesse FIFA-middag plaats op de trainingsaccommodatie op Papendal.

  - Lees verder
 5. Vito viert verjaardag in MonkeyTown

  Vito viert verjaardag in MonkeyTown

  Op woensdag 24 oktober vierde Vito zijn verjaardag samen de leden van de Vitesse KidsClub in MonkeyTown Arnhem. Niet alleen Vito maar ook Alexander Büttner en Navarone Foor waren aanwezig tijdens deze middag vol speelplezier!

  - Lees verder
 6. KidsClub-lid Bram op pad als KidReporter

  KidsClub-lid Bram op pad als KidReporter

  Voor de wedstrijd Vitesse vs Heracles Almelo was de Vitesse KidsClub op zoek naar een echte KidReporter. KidsClub-leden konden een filmpje insturen waarin ze vertelden waarom zij hiervoor geschikt waren en zo kans maken op deze fantastische prijs. Bram de Graaf werd uitgekozen als winnaar en had de dag van zijn leven!

  - Lees verder
 7. Vitesse Voetbalschool in volle gang

  Vitesse Voetbalschool in volle gang

  De Vitesse Voetbalschool is er voor iedere voetbalfanaat van vijf tot en met veertien jaar. Voetballertjes van elk niveau kunnen deelnemen aan de activiteiten van de Vitesse Voetbalschool. Hierbij kunnen ze op een professionele wijze hun voetbalkwaliteiten ontwikkelen. Een van de activiteiten van de Vitesse Voetbalschool is de Zondagtrainingen. Zondag 14 oktober vond alweer de derde training van dit seizoen plaats.

  - Lees verder

Gefeliciteerd!