Vitesse nieuws

 1. Koninklijke Burgers’Zoo verlengt samenwerking met Vitesse

  Koninklijke Burgers’Zoo verlengt samenwerking met Vitesse

  Ook komend seizoen blijft Vitesse samenwerken met Koninklijke Burgers’ Zoo. Het Arnhemse dierenpark heeft het contract met minimaal één seizoen verlengd. Koninklijke Burgers’ Zoo zal in seizoen 2020|2021 op de linkerschouder van het shirt te zien zijn, waar eerder Voetbalshop stond.

  - Lees verder
 2. Unica ICT Solutions verlengt samenwerking met drie seizoenen

  Unica ICT Solutions verlengt samenwerking met drie seizoenen

  Unica ICT Solutions blijft voor nog eens drie jaar verbonden aan Vitesse. Het bedrijf met vestigingen in Deventer, Lemelerveld, Geleen en Son is al jarenlang een trouwe partner van Vitesse en heeft ondanks de coronacrisis ook nog eens gekozen voor een upgrade van het contract. Daardoor is Unica ICT Solutions tot en met seizoen 2022|2023 ICT-partner en sponsor van Vitesse.

  - Lees verder
 3. Eerste training selectie te volgen via livestream (video)

  Eerste training selectie te volgen via livestream (video)

  Hoofdtrainer Thomas Letsch stapt woensdag 1 juli voor de eerste keer als trainer van Vitesse het veld op. De eerste training is vanwege de coronamaatregelen helaas niet openbaar. Wel is woensdag vanaf 14.45 uur een livestream beschikbaar. De link wordt woensdag tijdig gedeeld via de website en social mediakanalen.

  - Lees verder
 4. Stafindeling seizoen 2020|2021

  Stafindeling seizoen 2020|2021

  De technische staf voor komend seizoen is rond. Met de promotie voor Vitessenaar Rein Baart en de komst van assistent-trainer Jan Fiesser en video-analist Dennis van der Meulen is de staf compleet.

  - Lees verder
 5. Clinics voor Partnerclubs groot succes

  Clinics voor Partnerclubs groot succes

  Er mag eindelijk weer getraind worden door de jeugd. Vitesse verwelkomde daarom haar Partnerclubs op Papendal voor speciale clinics. In de maand mei en juni kwamen maar liefst 226 spelers naar de trainingsaccommodatie van Vitesse om op de Vitesse-manier te trainen. Daarmee was de eerste cyclus van deze clinics een groot succes. Bovendien leverden de clinics een financiële bijdrage op voor de Partnerclubs, want €10,- van het betaalde bedrag per deelnemer ging naar de betreffende Partnerclub.

  - Lees verder
 6. Arnhem kleurt geel-swert

  Arnhem kleurt geel-swert

  Arnhem is maandag weer wat meer geel-swert geworden. Supporters hebben spandoeken gemaakt en deze op herkenbare Arnhemse plekken opgehangen. Ook de burgemeester van Arnhem, Ahmed Marcouch, nam een spandoek in ontvangst. De burgemeester hing het spandoek trots op zijn balkon, midden in het centrum van Arnhem.

  - Lees verder
 7. Invulling trainers Vitesse Voetbal Academie seizoen 2020|2021

  Invulling trainers Vitesse Voetbal Academie seizoen 2020|2021

  Het is bijna zomerstop voor de teams van de Vitesse Voetbal Academie. In maart kwam het seizoen abrupt ten einde door toedoen van het coronavirus. In de afgelopen weken konden de teams weer het veld op en is er onder andere al in de nieuwe samenstellingen getraind. De Vitesse Voetbal Academie gaat door tot eind juni, maar inmiddels gaat de blik al op volgend seizoen.

  - Lees verder
 8. Ekris BMW en MINI nieuwe autopartner Vitesse

  Ekris BMW en MINI nieuwe autopartner Vitesse

  Vitesse is verheugd om te kunnen melden dat de club vanaf aankomend seizoen verbonden is aan BMW, MINI en premium partner Ekris. Vitesse en Ekris gaan een samenwerking aan voor de lange termijn.

  - Lees verder
 9. Hofs en Cornelisse trainersduo Vitesse O21

  Hofs en Cornelisse trainersduo Vitesse O21

  Nicky Hofs en Tim Cornelisse staan vanaf komend seizoen aan het roer van Vitesse O21. Hofs, die als eindverantwoordelijke aan de slag gaat, was de afgelopen drie seizoenen assistent-trainer bij het eerste elftal. Ook Cornelisse is al jarenlang als trainer verbonden aan Vitesse, waarvan afgelopen seizoen als trainer van Vitesse O16. Hofs en Cornelisse werkten in december 2019 kort samen als assistent-trainers, toen Joseph Oosting interim-hoofdtrainer was van de A-selectie.

  - Lees verder

Gefeliciteerd!