Vitesse nieuws

 1. Vitesse boekt ruime zege vs PEC Zwolle: 3-0

  Vitesse boekt ruime zege vs PEC Zwolle: 3-0

  Vitesse heeft de tweede thuiswedstrijd van dit seizoen winnend afgesloten. Het duel, dat in het teken stond van de helaas veel te vroege overleden oud-Vitessenaar Dejan Čurović, eindigde in een 3-0 overwinning voor de Arnhemmers. Tim Matavz (penalty), Vyacheslav Karavaev en Bryan Linssen maakten de goals voor Vitesse.

  - Lees verder
 2. Dejan Čurović | 1968 - 2019 (video)

  Dejan Čurović | 1968 - 2019 (video)

  Clubicoon Dejan Čurović overleed zondag 11 augustus op 51-jarige leeftijd. Het bericht kwam hard aan bij Vitesse en de club staat uitgebreid stil bij zijn overlijden. Vrienden en oud-teamgenoten halen herinneringen op over de altijd vriendelijke DJ Superstar.

  - Lees verder
 3. Servicebericht Vitesse vs PEC Zwolle

  Servicebericht Vitesse vs PEC Zwolle

  Vitesse speelt vrijdagavond 16 augustus (20.00 uur) een thuiswedstrijd vs PEC Zwolle. Het duel in GelreDome staat uiteraard in het teken van Dejan Čurović. De oud-Vitessenaar overleed afgelopen week op 51-jarige leeftijd aan de gevolgen van leukemie. Alle informatie over de thuiswedstrijd tegen PEC Zwolle lees je hieronder.

  - Lees verder
 4. ‘Het wordt opnieuw een ander type wedstrijd’

  ‘Het wordt opnieuw een ander type wedstrijd’

  In speelronde 3 van de Eredivisie speelt Vitesse een thuiswedstrijd tegen PEC Zwolle. Het duel op vrijdag 16 augustus (20.00 uur) staat uiteraard in het teken van oud-Vitessenaar Dejan Čurović. DJ Superstar overleed afgelopen week op 51-jarige leeftijd aan de gevolgen van leukemie. Voorafgaand aan de wedstrijd met PEC Zwolle staat Vitesse uitgebreid stil bij dit verlies.

  - Lees verder
 5. Vitesse rouwt om Dejan Čurović

  Vitesse rouwt om Dejan Čurović

  Het overlijden van Dejan Čurović is hard aangekomen binnen de club en bij supporters. DJ Superstar overleed dit weekend na een kort ziekbed op 51-jarige leeftijd. De komende week staat Vitesse uitgebreid stil bij het overlijden van het clubicoon.

  - Lees verder
 6. Bruns op huurbasis naar PEC Zwolle

  Bruns op huurbasis naar PEC Zwolle

  Thomas Bruns komt komend seizoen op huurbasis uit voor PEC Zwolle. De 27-jarige middenvelder speelde vorig seizoen twaalf officiële duels voor Vitesse, voordat hij in de tweede seizoenshelft op huurbasis de overstap maakte naar FC Groningen.

  - Lees verder
 7. OranjeLeeuwinnen spelen opnieuw in GelreDome

  OranjeLeeuwinnen spelen opnieuw in GelreDome

  De OranjeLeeuwinnen spelen op dinsdag 12 november de EK-kwalificatiewedstrijd vs Slovenië in GelreDome. Het is de tweede keer dat de OranjeLeeuwinnen in GelreDome spelen. Het is daarnaast ook de laatste officiële interland van 2019 voor de nummer 2 van het WK van afgelopen zomer in Frankrijk.

  - Lees verder
 8. Aflevering Vitesse TV

  Aflevering Vitesse TV

  In de derde aflevering van Vitesse TV kijken we met Riechedly Bazoer terug op de seizoensopener tegen Ajax. Ook plakt de middenvelder net als Armando Obispo zijn naam op de Heldenwand. Verder spreken we Theo Janssen over de voorbereiding op het nieuwe seizoen van 'zijn' Onder 19 en blikken we met trainer Leonid Slutskiy en doelman Remko Pasveer vooruit op het duel met Willem II.

  - Lees verder
 9. ‘Willen ook in uitwedstrijden dominant zijn’ (video)

  ‘Willen ook in uitwedstrijden dominant zijn’ (video)

  Vitesse reist in speelronde 2 naar Tilburg voor een ontmoeting met Willem II. Zaterdagavond (20.45 uur) hoopt het team van Leonid Slutskiy een goed vervolg te geven aan de seizoensopener vs Ajax (2-2). De statistieken spreken in ieder geval in het voordeel van de Arnhemmers, want Vitesse is al zes uitduels op rij ongeslagen op bezoek bij Willem II. Slutskiy hoopt een aanvallend Vitesse te zien. “Want we willen ook in uitwedstrijden dominant zijn.”

  - Lees verder
 10. Head to head: Willem II - Vitesse

  Head to head: Willem II - Vitesse

  Na het gelijkspel in de seizoensopener vs Ajax (2-2) staat er voor Vitesse in speelronde 2 een uitwedstrijd tegen Willem II op het programma. Dit zijn de cijfers bij het duel.

  - Lees verder

Gefeliciteerd!