Vitesse nieuws

 1. Vitesse opent e-box en kidsloge

  Vitesse opent e-box en kidsloge

  Voorafgaand aan de wedstrijd tegen Willem II werd de Vitesse e-box en -kidsloge geopend. De loges, mogelijk gemaakt door Prins Petfoods, vormen onder andere een nieuwe thuishaven voor de e-sporter van Vitesse. Daarnaast worden ze ingezet voor maatschappelijke activiteiten.

  - Lees verder
 2. Onvergetelijke kidspersconferentie op Papendal

  Onvergetelijke kidspersconferentie op Papendal

  De Mediaruimte op de trainingsaccommodatie te Papendal was woensdagmiddag 13 februari het decor voor de Kidspersconferentie van de Vitesse Kids Club. Twintig enthousiaste Kids Club-leden mochten hun vraag stellen aan Vitesse-spelers Bryan Linssen, Thulani Serero en Navarone Foor. Zo kwamen we er onder andere achter welke muziek de Vitesse-spelers luisteren, wat hun mooiste doelpunt is geweest en wat de mannen vinden van vrouwenvoetbal.

  - Lees verder
 3. Meld je aan voor de Vitesse Kids persconferentie!

  Meld je aan voor de Vitesse Kids persconferentie!

  Heb jij altijd al een echte verslaggever willen zijn? Tim Matavz, Bryan Linssen en Thulani Serero zitten woensdag 13 februari 2019 klaar om jouw vragen te beantwoorden. Heb jij een vraag voor één van deze spelers? Laat ons jouw vraag weten en wie weet kiezen wij jou uit voor de Kids Persconferentie op 13 februari om 13.30 uur. Meld je snel aan en stel al jouw vragen! Let op, de kidspersconferentie begint al om 13.30 uur in de mediaruimte van de trainingsaccommodatie op Papendal. Alle Kids Club-leden van zes tot vijftien jaar kunnen zich aanmelden. Geef je snel op want vol=vol!

  - Lees verder
 4. Vitesse Filmochtend bij Pathé

  Vitesse Filmochtend bij Pathé

  Zondagochtend 2 februari stond in het teken van de Vitesse Kids Club filmochtend bij Pathé. Maar liefst 85 kinderen hadden zich hiervoor opgegeven en werden welkom geheten door Vito en Charlie (de mascotte van Pathé). Er was een mogelijkheid tot het laten plaatsen van een glitter tattoo of het springen op een van de springkussens. Maar de kids kwamen natuurlijk vooral voor de film. Op het programma stond de film Hoe tem je een Draak 3. Om 10.00 uur zat de zaal klaar voor het langverwachte derde deel van de animatieserie. Rond 11.30 uur kwam de film tot een einde.

  - Lees verder
 5. Wedstrijdverslag door Kidreporter Quinten

  Wedstrijdverslag door Kidreporter Quinten

  Ik ben Quinten Zweers uit Westervoort en mag vandaag een wedstrijdverslag schrijven voor de Vitesse Kids Club. Na twee teleurstellende resultaten tegen AZ en Fortuna Sittard, gaan we vandaag proberen om 3 punten in Arnhem te houden. Met de schorsingen van Bero en Foor moet de trainer puzzelen in de opstelling. De spelers Clark en Ali zijn weer in de selectie opgenomen.

  - Lees verder
 6. Kids helpen een handje (VIDEO)

  Kids helpen een handje (VIDEO)

  Vitesse speelt morgen vs sc Heerenveen. Deze wedstrijd is omgedoopt tot Kidswedstrijd. Daarom werden we in de voorbereiding naar die wedstrijd een handje geholpen door onze jongste supporters.

  - Lees verder
 7. KIDREPORTER LYNN INTERVIEWT DANILHO DOEKHI (VIDEO)

  KIDREPORTER LYNN INTERVIEWT DANILHO DOEKHI (VIDEO)

  Zo nu en dan organiseert de kidsclub van Vitesse een exclusieve activiteit voor haar leden. Dit keer kreeg één gelukkige Vitessenaar de kans om een Vitesse-speler het hemd van het lijf te vragen in een exlcusief één-op-één interview. Lynn werd de gelukkige winnaar en ging met Danilho Doekhi in gesprek op Droompark de Zanding. Dankzij haar kwamen we erachter wat de verdediger het liefst doet in zijn vrije tijd, wie zijn idool is en of hij zichzelf beter vindt dan zijn oom, Winston Bogarde.

  - Lees verder
 8. Loop mee met in line-up vs AZ!

  Loop mee met in line-up vs AZ!

  Vitesse neemt het dinsdag 22 januari op vs AZ in Alkmaar. Inzet van dit duel wordt een plek in de halve finale van de KNVB Beker. Ben jij lid van de Kids Club en wil jij meelopen in de line-up vs AZ? Dan is dit jouw kans. Beantwoord de vraag door het formulier in te vullen op deze pagina. Dit kan tot zaterdag 19 januari 17.00 uur! De winnaars krijgen hierna persoonlijk bericht.

  - Lees verder
 9. Vitesse in Portugal | Bilal Bayazit’s hotel tour (VIDEO)

  Vitesse in Portugal | Bilal Bayazit’s hotel tour (VIDEO)

  Het is inmiddels een soort traditie geworden, maar ook dit jaar neemt Vitesse-goalie Bilal Bayazit Vitesse TV mee voor een rondje langs de velden op het trainingskamp in Portugal. De Amsterdammer vertelt hoe het er aan toe gaat, maakt een praatje met de chef kok en laat zien hoe de kamers eruitzien.

  - Lees verder
 10. Vitesse in Portugal | Dagverslag vijf (VIDEO)

  Vitesse in Portugal | Dagverslag vijf (VIDEO)

  Dag vijf van het trainingskamp in Portugal is aangebroken voor de Arnhemse selectie. Net als voorgaande dagen is er ook vandaag weer een drukke agenda voor de spelers. In dagverslag vijf spreken we Maikel van der Werff over de intensiteit van het trainingskamp, en zien we hoe Edward Sturing op de golfbaan de strijd aangaat met onze aanvoerder.

  - Lees verder

Gefeliciteerd!