Kinderrondleidingen 

Heb jij altijd al een kijkje willen nemen in stadion GelreDome? Bezoek het Home of History, de persruimte, de Loges, het televisieplatform en natuurlijk de kleedkamers! Vitesse maakt het mogelijk. Reserveer nu een rondleiding.

Kinderrondleidingen vinden alleen, op aanvraag, woensdagmiddag plaats. Voor afspraken of informatie kunt u reserveren via onderstaand telefoonnummer. De kosten voor deze rondleidingen bedragen € 6,- p.p. Vitesse Kids Club leden betalen op vertoon van hun Kids Club pas € 4,50. De tijdsduur van de rondleiding bedraagt circa 90 minuten.

Het vertrekpunt van de rondleiding is het Home of History. Voor de start van de rondleiding, wordt u in het Home of History door één van onze gidsen eerst een consumptie aangeboden en krijgt u informatie over de rondleiding.

Het multifunctionele stadion, GelreDome, is de thuisbasis van Vitesse. Tevens vinden er in het grootste theater van Nederland vele concerten en bedrijfsevenementen plaats. Uniek in dit stadion is het verplaatsbare veld. Tijdens de rondleiding bezoek je de kleedkamers, media ruimte, restaurants, VIP-loges en verder maak je een wandeling over de overdekte publiekspromenade.

Kinderfeestje
Als je jarig bent kun je jouw verjaardag vieren met een rondleiding door het prachtige GelreDome waar Vitesse haar wedstrijden speelt en al vele artiesten een concert gegeven hebben. Je komt op plaatsen waar alleen speciale gasten mogen komen b.v. in de kleedkamers, de perskamer van Vitesse, het TV-platform. Tijdens de rondleiding wordt er ook op een doelenbord geschoten. De rondleidingen worden gehouden op de woensdagmiddag om 14 uur, 14.30 uur of 15 uur en duurt circa 90 minuten. Aan het eind krijgt iedereen een aardigheidje en de jarige een leuk tasje.

Algemeen
Doelgroep: kinderen van 6 t/m 14 jaar.
Kids Club-leden krijgen korting
Het minimale aantal kinderen bedraagt zes
Enthousiaste en deskundige gidsen leiden je rond!

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden, de (groeps)prijzen of reserveren dan kunt u mailen naar: kidsclub@vitesse.nl 

Voor reserveringen of meer informatie over de mogelijkheden en (groeps) prijzen kun je tevens het contactformulier invullen op deze pagina. Kies hierbij de afdeling (kinder)rondleidingen.

Rondleidingen GelreDome

Geef uw top 3 van datums aan


Stel hier uw rondleiding samen