1. Uitslagen Vitesse Voetbal Academie

  Uitslagen Vitesse Voetbal Academie

  Vitesse O19 speelt na de winter op het hoogste niveau van Nederland. De zege op FC Volendam O19 (1-3) was voldoende voor een plek bij de eerste acht. Voor Vitesse O17 lonkt de titel. Onderstaand een overzicht van alle gespeelde wedstrijden.

  - Lees verder
 2. Vitesse zakt door het ijs in Breda (video)

  Vitesse zakt door het ijs in Breda (video)

  Vitesse is vanavond tegen een zure nederlaag aangelopen in Breda. Door doelpunten van Mitchell te Vrede en Arno Verschueren ging NAC Breda met de winst aan de haal. Bryan Linssen wist het net te vinden namens Vitesse.

  - Lees verder
 3. Aflevering Vitesse TV

  Aflevering Vitesse TV

  In aflevering twintig van Vitesse TV zie je een uitgebreide terugblik op het afscheid van clubicoon Guram Kashia. Ook is er aandacht voor de voetbalschool van hoofdtrainer Leonid Slutskiy die met maar liefst 75 kinderen op bezoek was in Arnhem. Daarnaast wordt er met Joseph Oosting en Mats Grotenbreg vooruitgeblikt op het aankomende duel van Jong Vitesse tegen SVV Scheveningen. Met Thulani Serero en Slutskiy wordt de wedstrijd tegen NAC Breda voorbesproken.

  - Lees verder
 4. Serero: “Willen niet opnieuw punten morsen” (video)

  Serero: “Willen niet opnieuw punten morsen” (video)

  Het slotakkoord van speelronde vijftien in de Eredivisie is voor Vitesse. Zondagmiddag brengt de ploeg van hoofdtrainer Leonid Slutskiy een bezoek aan hekkensluiter NAC Breda. In gesprek met Slutskiy en middenvelder Thulani Serero blikt Vitesse TV vooruit op dit treffen.

  - Lees verder

image