1. Armando Obispo eerste aanwinst

  Armando Obispo eerste aanwinst

  Armando Obispo is de eerste aanwinst voor Vitesse. De 20-jarige verdediger komt komend seizoen op huurbasis over van PSV en sluit zondag tijdens de eerste training van het nieuwe seizoen direct aan.

  - Lees verder
 2. Update: competitieprogramma 2019|2020 definitief vastgesteld

  Update: competitieprogramma 2019|2020 definitief vastgesteld

  De KNVB heeft het competitieprogramma van seizoen 2019|2020 definitief vastgesteld. Vitesse opent het seizoen met een thuiswedstrijd vs regerend landskampioen Ajax op zaterdag 3 augustus, aanvang 18.30 uur. De jaarlijkse Airborne-wedstrijd wordt op zaterdag 21 september gespeeld vs Fortuna Sittard (aanvang 20.45 uur).

  - Lees verder
 3. Zondag eerste training van Vitesse

  Zondag eerste training van Vitesse

  Voor Vitesse begint de voorbereiding op het nieuwe seizoen op zondag 23 juni. Traditiegetrouw start hoofdtrainer Leonid Slutskiy het nieuwe seizoen samen met onze supporters op de trainingsaccommodatie op Papendal.

  - Lees verder
 4. Directie-update: ongewijzigde sportieve ambitie en financieel beter in balans komen

  Directie-update: ongewijzigde sportieve ambitie en financieel beter in balans komen

  Nog een kleine week te gaan en dan start seizoen 2019|2020 officieel met de eerste training op Papendal (zondag 23 juni). Een goed moment voor algemeen directeur Pascal van Wijk om een update te geven over hoe de club er voor staat. Tijdens de traditionele en jaarlijkse afsluitende barbecue voor personeel en vrijwilligers van Vitesse, die afgelopen week plaatsvond, zijn zij reeds bijgepraat. Tijd om de informatie ook te delen met de geel-zwarte achterban.

  - Lees verder
 5. Stafindeling Vitesse Voetbal Academie 2019|2020

  Stafindeling Vitesse Voetbal Academie 2019|2020

  Voor de teams uit de Vitesse Voetbal Academie is het bijna zomerstop. Met kampioenschappen van Vitesse O15 en Vitesse O8 heeft de academie verschillende successen kunnen vieren. Ook maakten oud-jeugdspelers Thomas Buitink en Richie Musaba hun debuut in de Eredivisie en wisten zij zelfs al trefzeker te zijn in het eerste elftal. Hieronder vind je een overzicht van de indeling van de staf binnen de Vitesse Voetbal Academie voor volgend seizoen.

  - Lees verder

image

Vitesse flatcap

€ 24,95 Bestel nu