1. Kaartverkoopinformatie vs Ajax

  Kaartverkoopinformatie vs Ajax

  Vitesse speelt zondag 4 maart de topwedstrijd vs Ajax (zondag 4 maart, aanvang 14.30 uur). Na de fantastische thuisoverwinning vs Feyenoord (3-1) gaan we er met z’n allen hopelijk weer een geel-zwart feestje van maken! Seizoenkaarthouders kunnen vier extra tickets kopen. Fankaarthouders kunnen twee tickets kopen.

  - Lees verder
 2. Titelstrijd is nog lang niet gestreden

  Titelstrijd is nog lang niet gestreden

  Jong Vitesse neemt het zondag 25 februari op Papendal op vs USV Hercules. Om 14.30 uur klinkt het eerste fluitsignaal van scheidsrechter De Cock voor de aftrap van de wedstrijd.

  - Lees verder
 3. Programma Vitesse Voetbal Academie week 8

  Programma Vitesse Voetbal Academie week 8

  De Vitesse Voetbal Academie heeft dit weekend een zwaar programma voor de boeg. Vitesse O19 neemt het op vs directe concurrent AZ O19. Ook Vitesse O17 strijdt tegen een directe concurrent. De ploeg van trainer Kevin Moeliker ontvangt zaterdag FC Twente O17. Bekijk het volledige overzicht hieronder:

  - Lees verder
 4. Vito's verjaardag in Monkey Town

  Vito's verjaardag in Monkey Town

  Vito vierde woensdag 21 februari samen met leden van de Vitesse Kids Club zijn verjaardag in Monkey Town. De clubmascotte werd overladen met cadeaus. Ook Luc Castaignos, Matt Miazga en Michael Tornes kwamen op bezoek.

  - Lees verder
 5. Stichting Jaimy haalt €4.670,- op

  Stichting Jaimy haalt €4.670,- op

  Voorafgaand aan Vitesse vs Excelsior werd er gecollecteerd voor Stichting Jaimy. Vitesse werkt al jaren samen met de stichting en levert graag een positieve bijdrage aan de doelstelling van Stichting Jaimy: kinderen met kanker, weer even kind laten zijn. De collecte heeft in totaal, dankzij de giften van supporters, een bedrag van 4.670,- euro opgeleverd.

  - Lees verder

image