1. Eli Dasa zet naam op Heldenwand (video)

  Eli Dasa zet naam op Heldenwand (video)

  De interlandperiode is in volle gang en dus zijn verschillende Vitessenaren weer uitgevlogen voor het spelen van interlands met de nationale ploegen. Eén van die spelers is Eli Dasa, hij komt uit voor Israël. Maar voordat de Vitesse-verdediger het vliegtuig instapte, sprak hij nog even met Vitesse TV over zijn eerste maanden bij de club én plakte hij zijn naam op de Heldenwand. Hij werd bijgestaan door teamgenoot en vriend Nouha Dicko.

  - Lees verder
 2. Vitesse O21 en Jong sc Heerenveen delen de punten: 1-1

  Vitesse O21 en Jong sc Heerenveen delen de punten: 1-1

  Vitesse O21 heeft het ingehaalde competitieduel tegen Jong sc Heerenveen gelijkgespeeld: 1-1. Nikos Agrafiotis bracht de Arnhemmers in de 81e minuut op voorsprong. In de slotfase maakte Couhib Driouech de gelijkmaker en bepaalde daarmee de einduitslag.

  - Lees verder
 3. Vitesse volgend seizoen op zoek naar nieuw Hoofd Vitesse Voetbal Academie

  Vitesse volgend seizoen op zoek naar nieuw Hoofd Vitesse Voetbal Academie

  De wegen van Hoofd Vitesse Voetbal Academie Aloys Wijnker en Vitesse scheiden na dit seizoen. Wijnker heeft besloten zijn aflopend contract, dat loopt tot het einde van dit seizoen, niet te verlengen. De komende tijd wordt benut om de toekomstplannen van de voetbalacademie vorm te geven en om daarbij het best passende nieuwe Hoofd Vitesse Voetbal Academie aan te stellen.

  - Lees verder
 4. Hoe gaat het met?: Arnold Kruiswijk (video)

  Hoe gaat het met?: Arnold Kruiswijk (video)

  Oud Vitesse-verdediger Arnold Kruiswijk was aanwezig bij het duel tussen Vitesse en FC Groningen. Momenteel is hij jeugdtrainer bij 'De trots van het Noorden' en Vitesse TV is benieuwd hoe het met Kruiswijk gaat.

  - Lees verder
 5. Overzicht Vitesse-internationals

  Overzicht Vitesse-internationals

  De interlandperiode is weer aangebroken. Daarmee vliegen verschillende Vitesse-spelers uit voor het spelen van interlands met de nationale ploegen. Een overzicht van de Vitessenaren die in actie komen voor hun land.

  - Lees verder

image

Voetbaltas Nike

€ 39,95 Bestel nu