1. Vitesse wint ook van sc Heerenveen: 1-2

  Vitesse wint ook van sc Heerenveen: 1-2

  Vitesse heeft de vierde oefenwedstrijd van de voorbereiding op seizoen 2020|2021 winnend afgesloten. Uit bij sc Heerenveen werd het 1-2. Dankzij doelpunten van Matus Bero en Thomas Buitink stond het na zestien minuten al 0-2. Chidera Ejuke deed kort voor rust wat terug namens de Friezen. Het betekende tevens de eindstand in het zonovergoten Abe Lenstra Stadion: 1-2. Vitesse blijft daarmee ongeslagen in de oefencampagne, na het gelijkspel tegen Jong FC Utrecht (3-3) en de overwinningen op FC Volendam (0-5) en KVC Westerlo (4-2).

  - Lees verder
 2. Vitesse breidt business club uit met de Vitesse Business Academy

  Vitesse breidt business club uit met de Vitesse Business Academy

  Vanaf seizoen 2020|2021 presenteert Vitesse een speciale business club voor jonge professionals, genaamd de Vitesse Business Academy (VBA). Deze business club is exclusief voor jonge ondernemers, ZZP’ers en talenten binnen organisaties tussen de 20 en 35 jaar. Met de intreding van de Vitesse Business Academy bieden wij op laagdrempelige wijze de mogelijkheid om toekomstige leden te verbinden aan het grote bestaande netwerk van Vitesse en haar Business Club Vitesse-GelreDome.

  - Lees verder
 3. Daan Huisman: talent uit de regio (video)

  Daan Huisman: talent uit de regio (video)

  Hij is opgegroeid in de regio en een echte Vitessenaar. Daan Huisman speelt al jaren bij Vitesse en maakt een stormachtige ontwikkeling door. Afgelopen winter mocht hij al mee op trainingskamp, waar hij zijn eerste officieuze minuten maakte in het eerste elftal. Ook nu maakt hij in de voorbereiding deel uit van de selectie en scoorde hij zelfs al zijn eerste doelpunten. Tijd voor een nadere kennismaking met één van de Arnhemse talenten van Vitesse.

  - Lees verder

image