1. De Talenten van de Maand november/december zijn bekend!

  De Talenten van de Maand november/december zijn bekend!

  Koning Winter doet zo nu en dan ook Arnhem aan en dat is voor de voetballers het teken dat de winterstop met rasse schreden nadert. Voor de Vitesse Voetbal Academie de hoogste tijd om de balans op te maken en de Talent van de Maand-certificaten uit te reiken. Onderstaand de winnaars van de maanden november en december. Zij kregen het certificaat uit handen van Aloys Wijnker, de onlangs gestarte Hoofd Vitesse Voetbal Academie.

  - Lees verder
 2. Uitslagen Vitesse Voetbal Academie

  Uitslagen Vitesse Voetbal Academie

  De Vitesse Voetbal Academie draaide afgelopen weekend op volle toeren. Zo stonden onder meer Feyenoord, FC Utrecht en tot tweemaal toe Ajax op de rol als tegenstander. Onderstaand een overzicht van de uitslagen.

  - Lees verder
 3. Jong Vitesse boekt knappe zege op HHC Hardenberg

  Jong Vitesse boekt knappe zege op HHC Hardenberg

  Jong Vitesse heeft zaterdag een belangrijke overwinning geboekt ten koste van HHC Hardenberg. Op Sportpark de Boshoek in Hardenberg zegevierde de ploeg van trainer Joseph Oosting met maar liefst drie doelpunten verschil. Verderdiger Özgür Aktas was verantwoordelijk voor het eerste doelpunt, Anil Mercan en Richie Musaba namen respectievelijk treffers twee en drie voor hun rekening.

  - Lees verder
 4. Aflevering Vitesse TV

  Aflevering Vitesse TV

  In aflevering 21 van Vitesse TV zie je hoe Bryan Linssen, Rasmus Thelander en Vyacheslav Karavaev het allereerste Vitesse Magazine langsbrengen bij verschillende supporters en is er een nieuwe aflevering van kleedkamerpraat, dit keer met Thulani Serero en Bilal Bayazit. Daarnaast zie je hoe Vitesse FIT onder toeziend oog van Edward Sturing van start gaat en beschouwen Joseph Oosting en Boyd Lucassen voor op Jong Vitesse tegen HHC Hardenberg. Samen met hoofdtrainer Leonid Slutskiy en verdediger Jake Clarke-Salter beschouwen we voor op het duel tegen VVV-Venlo.

  - Lees verder

image