1. Boek 'Vitesse in de jaren 70' gepresenteerd bij Football Memories

  Boek 'Vitesse in de jaren 70' gepresenteerd bij Football Memories

  Vitesse-supporter en schrijver Ferry Reurink heeft een nieuw boek: 'Vitesse in de jaren 70'. Het eerste exemplaar van dit nieuwe boek over Vitesse werd op dinsdag 12 november uitgereikt aan oud-speler Roel Zaaijer, tijdens een bijeenkomst van ‘Vitesse Football Memories’. Dit alles vond plaats in supportershome Monnikenhuize. Eerder schreef Reurink onder andere al het jubileumboek 'Elke dag Vitesse'.

  - Lees verder
 2. Vitesse werkt aan Voetbal Academie 2.0

  Vitesse werkt aan Voetbal Academie 2.0

  Momenteel is Vitesse bezig met een plan 2.0 voor de Vitesse Voetbal Academie. Technisch directeur Mo Allach en de academie brainstormen over de te varen koers voor de komende jaren.

  - Lees verder
 3. Clubactie: Vitesse vs VVV-Venlo

  Clubactie: Vitesse vs VVV-Venlo

  VVV-Venlo komt zondag 22 december op bezoek in Arnhem. Deze wedstrijd wordt om 16.45 uur afgetrapt. Uiteraard gaan we voor de winst om de eerste seizoenshelft goed af te sluiten! Voor Bryan Linssen, Jay-Roy Grot en Keisuke Honda is deze wedstrijd extra speciaal. Zij speelden eerder voor VVV-Venlo en gaan dus hun oude club weer zien.

  - Lees verder
 4. Update Vitesse-internationals

  Update Vitesse-internationals

  Meerdere Vitesse-spelers vliegen deze week uit voor interlandverplichingen. Zo spelen Eli Dasa, Tim Matavz en Matúš Bero EK-kwalificatiewedstrijden voor het EK in 2020. Danilho Doekhi strijdt met Jong Oranje voor plaatsing voor het EK O21. Armando Obispo en Thomas Buitink oefenen tweemaal vriendschappelijk met Oranje O20. Keisuke Honda ontvangt met Cambodja Hongkong voor WK-kwalificatie.

  - Lees verder
 5. Uitslagen Vitesse Voetbal Academie

  Uitslagen Vitesse Voetbal Academie

  Dit weekend stonden er veel competitieduels op het programma voor de Vitesse Voetbal Academie. Zo wist Vitesse O16 de koppositie te behouden na de overwinning op FC Twente O16 (4-2). Vitesse O13 won op eigen veld overtuigend van de leeftijdsgenoten van FC Groningen (5-0). Hieronder een overzicht van alle gespeelde competitieduels.

  - Lees verder

image

Voetbaltas Nike

€ 39,95 Bestel nu