1. Kennismaken met Maxi Wittek (video)

  Kennismaken met Maxi Wittek (video)

  Geboren en getogen in Beieren en sinds dit seizoen neergestreken in Arnhem: Maxi Wittek kent weinig aanpassingsproblemen in Nederland en speelde zich geruisloos in het basiselftal van Vitesse. Tijd om kennis te maken met onze nieuwe linksback.

  - Lees verder
 2. Historische overwinning op PSV in GelreDome (video)

  Historische overwinning op PSV in GelreDome (video)

  Vitesse won dit weekend met 2-1 van PSV. De drie punten bleven daardoor in Arnhem en het team van hoofdtrainer Thomas Letsch neemt daarmee, samen met Ajax, de eerste positie op de ranglijst in. Maar dat was niet alles. De zege op PSV betekende ook het einde van een vloek. Nog nooit won Vitesse in GelreDome van de Eindhovenaren. Tot dit weekend... Na 23 jaar werd PSV verslagen. Een extra bijzondere overwinning.

  - Lees verder
 3. Vitesse medekoploper in Eredivisie na zege op PSV: 2-1 (video)

  Vitesse medekoploper in Eredivisie na zege op PSV: 2-1 (video)

  Vitesse is na zes duels medekoploper in de Eredivisie. In GelreDome werd PSV met 2-1 verslagen. Jacob Rasmussen scoorde de openingstreffer, waarna Olivier Boscagli vlak na de rust gelijkmaakte. Lang konden de Eindhovenaren echter niet van dat doelpunt genieten, want twee minuten later schoot Loïs Openda Vitesse naar de overwinning.

  - Lees verder
 4. Letsch:

  Letsch: "Het zal geen typische Eredivisie-wedstrijd worden"

  Vitesse ontvangt in speelronde zes PSV. In GelreDome wordt er op zondag 25 oktober om 14.30 uur afgetrapt. PSV is de koploper met dertien punten uit vijf duels. Vitesse daarentegen bezet de derde plek met twaalf punten en jaagt op de koppositie. We blikken vooruit met hoofdtrainer Thomas Letsch en verdediger Eli Dasa.

  - Lees verder
 5. Head to Head: Vitesse vs PSV

  Head to Head: Vitesse vs PSV

  In speelronde zes van de Eredivisie speelt Vitesse de derde thuiswedstrijd van het Eredivisie-seizoen. PSV is zondag (14.30 uur) de tegenstander in GelreDome, in een duel om de koppositie. Dit zijn de feiten en cijfers bij het duel.

  - Lees verder