1. ‘Speciale wedstrijd zien om te zetten in overwinning’ (video)

  ‘Speciale wedstrijd zien om te zetten in overwinning’ (video)

  Eén van de meest memorabele thuisduels van het seizoen staat voor de deur: de traditionele Airborne-wedstrijd. Op zaterdag 21 september (20.45 uur) eren we de veteranen voor hun bewezen diensten tijdens de Slag om Arnhem, precies 75 jaar geleden. Dit seizoen is Fortuna Sittard de tegenstander.

  - Lees verder
 2. Servicebericht Airborne-wedstrijd

  Servicebericht Airborne-wedstrijd

  Voor ons is de ontmoeting van zaterdag 21 september (20.45 uur) één van de meest memorabele thuiswedstrijden van het seizoen. In GelreDome staat namelijk het jaarlijkse Airborne-duel op het programma. Ben jij er ook bij om samen de veteranen te eren voor hun bewezen diensten? Lees onderstaande informatie dan goed door.

  - Lees verder
 3. Head to head: Vitesse vs Fortuna Sittard

  Head to head: Vitesse vs Fortuna Sittard

  Vitesse ontvangt zaterdagavond 21 september (20.45 uur) Fortuna Sittard voor de jaarlijkse Airborne-wedstrijd. Het duel zal volledig in het teken staan van de Slag om Arnhem, die deze week 75 jaar geleden plaatsvond in de stad. Onderstaand een aantal feitjes over het Eredivisie-duel tussen Vitesse en Fortuna Sittard.

  - Lees verder
 4. Programma Vitesse Voetbal Academie

  Programma Vitesse Voetbal Academie

  Alle Vitesse Voetbal Academie teams spelen dit weekend een competitiewedstrijd. Vitesse O14 en Vitesse O11 gaan beide op bezoek bij de leeftijdsgenoten van FC Twente. Voor Vitesse O10 staat er een derby op het programma: zij reizen zaterdag af naar Nijmegen voor de wedstrijd vs N.E.C. O10. Hieronder een overzicht van alle wedstrijden dit weekend.

  - Lees verder
 5. Op pad voor de jaarlijkse teamfoto's (video)

  Op pad voor de jaarlijkse teamfoto's (video)

  In dit bijzondere Airborne-jaar staan er twee Arnhemse partijen op het shirt van Vitesse: Koninklijke Burgers’ Zoo en het Nederlands Openluchtmuseum. De spelers brachten afgelopen week een bezoek aan beide parken om op de jaarlijkse teamfoto te gaan.

  - Lees verder

image

Uitshirt jr

€ 64,95 Bestel nu