1. Doel bereikt, nu seizoen goed afsluiten (video)

  Doel bereikt, nu seizoen goed afsluiten (video)

  Nadat afgelopen donderdag in Sittard de vierde plaats en daarmee een Europees ticket werd veiliggesteld, is de druk er voor de laatste wedstrijd af. Desondanks wil de ploeg het seizoen goed afsluiten. Landskampioen Ajax is in GelreDome zondag 16 mei de tegenstander.

  - Lees verder
 2. Head-to-head: Vitesse vs Ajax

  Head-to-head: Vitesse vs Ajax

  In de laatste speelronde van het seizoen 2020|2021 sluiten de Arnhemmers af tegen landskampioen en bekerwinnaar Ajax. Bekijk enkele statistieken en historische feiten uit eerdere ontmoetingen.

  - Lees verder
 3. Vitesse behaalt Europees voetbal na gelijkspel in Sittard (video)

  Vitesse behaalt Europees voetbal na gelijkspel in Sittard (video)

  Het duel tussen Vitesse en Fortuna Sittard eindigde donderdagmiddag in een 3-3 gelijkspel. Na een snelle achterstand in de eerste helft, keerden de Arnhemmers de wedstrijd via Sondre Tronstad en Riechedly Bazoer nog voor rust. Na rust kantelde de wedstrijd weer en kwamen de Limburgers op voorsprong. Een late treffer van invaller Lois Openda zorgde ervoor dat Vitesse toch een punt pakte en daarmee de vierde plek op de ranglijst én ticket voor Europees voetbal veilig stelde.

  - Lees verder
 4. ‘Vierde plaats zelf afdwingen’ (video)

  ‘Vierde plaats zelf afdwingen’ (video)

  De marge is er nog steeds, de beslissing nog niet. Met nog twee wedstrijden te gaan heeft Vitesse de vierde plaats nog altijd in eigen hand. Een resultaat in Limburg tegen Fortuna Sittard moet aan alle onzekerheid een einde brengen.

  - Lees verder