1. Veilig verklaarde Zuid-tribune blijft gewoon open

  Veilig verklaarde Zuid-tribune blijft gewoon open

  Ondanks bepaalde berichtgeving op woensdagavond kan Vitesse laten weten dat de Zuid-tribune donderdagavond gewoon open kan en zal blijven voor Vitesse vs AZ, het eerste deel van de finale van de play-offs om Europees voetbal.

  - Lees verder
 2. Vitesse maakt zich op voor finale: “We weten hoe mooi Europa kan zijn” (video)

  Vitesse maakt zich op voor finale: “We weten hoe mooi Europa kan zijn” (video)

  Het seizoen van Vitesse nadert dan echt zijn einde. In een tweeluik met AZ zal duidelijk worden of de Arnhemmers iets tastbaars zullen overhouden aan een bijzondere jaargang. In wedstrijden nummer 54 en 55 van het seizoen, die respectievelijk op donderdag (Arnhem, 20.00 uur) en zondag (Alkmaar, 14.30 uur) gespeeld worden, wordt bekend of Vitesse ook dit seizoen Europees voetbal in de wacht zal slepen. Een vooruitblik met coach Thomas Letsch en linksachter Million Manhoef.

  - Lees verder
 3. Shop, speel en scoor zelf je prijs met de Kronenburg-Vitesse Flipperkast

  Shop, speel en scoor zelf je prijs met de Kronenburg-Vitesse Flipperkast

  In samenwerking met winkelcentrum Kronenburg lanceert Vitesse de supergave online game 'De Kronenburg-Vitesse Flipperkast.' Tijdens de ‘Flipperweken’ van 23 mei tot en met 4 juli 2022 ontvangt een bezoeker bij iedere winkel in het winkelcentrum of in Voetbalshop GelreDome een speelvoucher met een unieke code waarmee hij of zij online kan flipperen. Iedere keer dat er meegespeeld wordt kunnen er punten bij elkaar geflipperd worden. Bonuspunten ontvang je zodra je Vitesse-mascotte “Vito”, die op doel staat, hebt gepasseerd.

  - Lees verder
 4. Ticketverkoop AZ-uit gestart

  Ticketverkoop AZ-uit gestart

  Nadat zondagavond de kaartverkoop voor het thuisduel met AZ (donderdag, 20.00 uur) in de finale van de play-offs om Europees voetbal van start ging, is nu ook de verkoop van tickets voor de allesbeslissende uitwedstrijd van zondagmiddag (14.30 uur) geopend.

  - Lees verder