1. Valeriy Oyf nieuwe grootaandeelhouder Vitesse

  Valeriy Oyf nieuwe grootaandeelhouder Vitesse

  Valeriy Oyf (54), die de laatste twee seizoenen deel uitmaakte van de Raad van Commissarissen, neemt per vandaag de aandelen van Houdstermaatschappij Vitesse B.V. over van Alexander Chigirinskiy. Dit maakt Oyf de nieuwe grootaandeelhouder van Vitesse. Het prioriteitsaandeel, waaraan bijzondere zeggenschapsrechten zijn verbonden om de continuïteit en onafhankelijkheid van Vitesse te waarborgen, blijft in handen van de Stichting Betaald Voetbal “Vitesse-Arnhem.” Dit aandeel wordt ook wel het ‘gouden aandeel’ genoemd.

  - Lees verder
 2. Julian Calor vertrekt naar SC Cambuur

  Julian Calor vertrekt naar SC Cambuur

  Julian Calor voetbalt vanaf volgend seizoen bij SC Cambuur. De 21-jarige middenvelder maakte zijn debuut bij Vitesse op 21 januari 2017 in de uitwedstrijd vs FC Groningen. Enkele dagen later speelde Calor 45 minuten in de bekerwedstrijd vs Feyenoord. Verder kwam de middenvelder uit voor Jong Vitesse.

  - Lees verder
 3. Nog 7 dagen om jouw seizoenkaart te verlengen

  Nog 7 dagen om jouw seizoenkaart te verlengen

  Afgelopen weekend werd het seizoen succesvol afgesloten. In Utrecht werd er met 1-2 gewonnen en daarmee heeft Vitesse zich verzekerd van Europees Voetbal in het nieuwe seizoen. Het nieuwe seizoen start op zondag 24 juni met de eerste training onder leiding van Leonid Slutskiy. Uiteraard hopen wij dat jij er volgend seizoen ook weer iedere wedstrijd bij bent om Vitesse aan te moedigen. Jij hebt als seizoenkaarthouder nog 7 dagen de tijd om jouw seizoenkaart te verlengen tegen het Early Bird tarief!

  - Lees verder

image