1. Oud-Vitessenaar Martin Laamers presenteert boek: O-o-o-Oranje

  Oud-Vitessenaar Martin Laamers presenteert boek: O-o-o-Oranje

  Martin Laamers, oud-Vitessenaar en ex-international, presenteert op wereldstotterdag (22 oktober) zijn boek: O-o-o-Oranje. Vitesse organiseert rondom het duel vs Fortuna Sittard een signeersessie met de begenadigd oud-middenvelder, die in zijn tijd bij Vitesse tweemaal mocht uitkomen voor Nederland.

  - Lees verder
 2. Uitslagen Vitesse Voetbal Academie

  Uitslagen Vitesse Voetbal Academie

  Een succesvol weekend voor de Vitesse Voetbal Academie. Alle teams die dit weekend in actie kwamen, boekten een overwinning. Vitesse O17 heeft dankzij de knappe overwinning op Feyenoord de koppositie gepakt. en. Onderstaand een overzicht van alle wedstrijden.

  - Lees verder
 3. Jong Vitesse verliest nipt in eigen huis (video)

  Jong Vitesse verliest nipt in eigen huis (video)

  Jong Vitesse moest zaterdagmiddag nipt het onderspit delven in de wedstrijd tegen BVV Barendrecht. Na een knappe overwinning op IJsselmeervogels de week ervoor bleef de ploeg van Joseph Oosting nu, door een treffer van Anthony Biekman, met lege handen.

  - Lees verder
 4. Vitesse loopt tegen een zeperd aan vs Excelsior (video)

  Vitesse loopt tegen een zeperd aan vs Excelsior (video)

  Vitesse heeft zaterdagavond een behoorlijke domper te verwerken gekregen, Excelsior won met 2-0. Via een eigen doelpunt van Max Clark kwam de ploeg uit Rotterdam in de eerste helft op voorsprong. Jurgen Mattheij breidde de score in de tweede helft verder uit.

  - Lees verder

image