1. Beleef je voetbaldroom bij Vitesse in de herfstvakantie!

  Beleef je voetbaldroom bij Vitesse in de herfstvakantie!

  Vind jij voetbal te gek? Dan hebben wij een leuke activiteit voor jou op de planning staan in de herfstvakantie! Voor alle jongens en meisjes in de leeftijdscategorie 6 t/m 15 jaar organiseren wij in de herfstvakantie voetbalactiviteiten. Kom jij ook naar één van de Vitesse Voetbalkampen (dagelijks van 8.30 uur – 14.30 uur)?

  - Lees verder
 2. Directie-update: spanning en complimenten

  Directie-update: spanning en complimenten

  We hebben er 195 dagen op moeten wachten, maar afgelopen zaterdag was het zover. Eindelijk konden we weer naar het stadion. Algemeen directeur Pascal van Wijk kijkt in de nieuwste directie-update terug op een bewogen periode: ‘We hebben jullie gemist’.

  - Lees verder
 3. Vitesse kijkt met positief gevoel terug op verloop eerste thuiswedstrijd

  Vitesse kijkt met positief gevoel terug op verloop eerste thuiswedstrijd

  Vitesse kijkt vanuit meerdere perspectieven met een positief gevoel terug op de eerste thuiswedstrijd van het seizoen. Los van alle indrukwekkende Airborne-activiteiten en de verdiende 2-0 overwinning, verliep ook de wedstrijdorganisatie naar wens. Na afloop van de wedstrijd is direct kort geëvalueerd door de betrokken partijen, waaronder vertegenwoordigers van de lokale autoriteiten. Iedereen onderstreepte het positieve wedstrijdverloop.

  - Lees verder
 4. Bied mee op gedragen Airborne shirts

  Bied mee op gedragen Airborne shirts

  Wil jij een uniek, gesigneerd Vitesse Airborne shirt bemachtigen? Dan is dit je kans! Alle wedstrijdshirts die door de spelers zijn gedragen in de wedstrijd tegen Sparta Rotterdam worden namelijk geveild via online platform MatchWornShirt. De veiling sluit op woensdagavond 23 september om 18.45 uur.

  - Lees verder