1. "Tegen Feyenoord laten zien wie Vitesse is" (video)

  Vitesse heeft een turbulente week achter de rug. Na de nederlaag bij sc Heerenveen (3-2) stapte Leonid Slutskiy op en nam Joseph Oosting tijdelijk de taken over. Tegen Feyenoord hopen de Arnhemmers uit de sportieve crisis te komen, door in eigen huis een resultaat te halen. We blikken vooruit met interim-trainer Oosting en middenvelder Navarone Foor.

  - Lees verder
 2. Servicebericht Vitesse vs Feyenoord

  Servicebericht Vitesse vs Feyenoord

  Vitesse speelt aanstaande zondag 8 december (12.15 uur) in GelreDome vs Feyenoord. Samen met jou willen we er een mooie wedstrijd van maken. Alle informatie over dit duel lees je hieronder.

  - Lees verder
 3. Head to head: Vitesse vs Feyenoord

  Head to head: Vitesse vs Feyenoord

  In de zestiende speelronde van de Eredivisie komt Feyenoord op bezoek in GelreDome. Zondag 8 december wordt er om 12.15 uur afgetrapt. Dit zijn de feiten en cijfers bij het Eredivisieduel tussen Vitesse en Feyenoord.

  - Lees verder
 4. Programma Vitesse Voetbal Academie

  Programma Vitesse Voetbal Academie

  Alle Vitesse-jeugdteams komen zaterdag 7 december in actie voor de competitie. Zo ontvangt Vitesse O15 PSV O15 op eigen veld. Voor Vitesse O11 & O9 staat de derby tegen de leeftijdsgenoten van N.E.C. op het programma. Hieronder een overzicht van alle competitiewedstrijden dit weekend.

  - Lees verder
 5. KPN Herinneringsdiner: gezellig samen zijn bij Vitesse (video)

  KPN Herinneringsdiner: gezellig samen zijn bij Vitesse (video)

  Deze week kwamen er vele ouderen naar Papendal om te genieten van een kerstdiner, die georganiseerd werd door het KPN Mooiste Contact Fonds. Dit fonds ondersteunt maatschappelijke initiatieven die gericht zijn op het stimuleren van sociaal contact. Namens Vitesse was clubicoon Edward Sturing aanwezig voor een Q&A.

  - Lees verder

image

image

Voetbaltas Nike

€ 39,95 Bestel nu