1. Vitesse boekt zege op Fortuna Sittard: 2-0 (video)

  Vitesse boekt zege op Fortuna Sittard: 2-0 (video)

  Vitesse heeft de thuiswedstrijd tegen Fortuna Sittard winnend afgesloten dankzij doelpunten van Oussama Darfalou en Armando Broja. Door deze overwinning staat Vitesse op 25 punten na tien wedstrijden, de beste seizoenstart ooit voor Vitesse.

  - Lees verder
 2. Vitesse verrast supporters met THUISwedstrijd pakketten (video)

  Vitesse verrast supporters met THUISwedstrijd pakketten (video)

  Juist nu we onze wedstrijden zonder publiek moeten spelen, is het belangrijk dat we verbonden blijven met onze supporters. Daarom brengen we voor elke thuiswedstrijd zogenoemde Vitesse THUISwedstrijdpakketten rond. Elke keer worden er andere supporters verrast met een bezoekje én een pakket vol lekkernijen. Mede mogelijk gemaakt door Hoogvliet Supermarkten en Brouwerij Durs!

  - Lees verder
 3. Vitesse strijdt voor clubrecord tegen Fortuna Sittard (video)

  Vitesse strijdt voor clubrecord tegen Fortuna Sittard (video)

  Vitesse is nog één zege verwijderd van de beste seizoensstart ooit in de clubhistorie. Wanneer Fortuna Sittard aanstaande zondag 29 november (12.15 uur) wordt verslagen, is het record een feit. Met een zege blijven we bovendien meedraaien in de top van de Eredivisie. We blikken vooruit met hoofdtrainer Thomas Letsch en aanvaller Armando Broja.

  - Lees verder
 4. Head to Head: Vitesse vs Fortuna Sittard

  Head to Head: Vitesse vs Fortuna Sittard

  In de tiende speelronde van de Eredivisie krijgt Vitesse hekkensluiter Fortuna Sittard op bezoek. Dit zijn de feiten en cijfers bij het duel van zondag 29 november (12.15 uur) in GelreDome.

  - Lees verder
 5. De grasman van Vitesse (video)

  De grasman van Vitesse (video)

  In dit nieuwe item maken we elke keer kennis met ander persoon of fenomeen rondom Vitesse. Deze week spreken we met grasman Gijs. Hij praat ons bij over alle ins en outs die je moet weten over de velden op Papendal en in GelreDome.

  - Lees verder