1. Koninklijke Burgers’Zoo verlengt samenwerking met Vitesse

  Koninklijke Burgers’Zoo verlengt samenwerking met Vitesse

  Ook komend seizoen blijft Vitesse samenwerken met Koninklijke Burgers’ Zoo. Het Arnhemse dierenpark heeft het contract met minimaal één seizoen verlengd. Koninklijke Burgers’ Zoo zal in seizoen 2020|2021 op de linkerschouder van het shirt te zien zijn, waar eerder Voetbalshop stond.

  - Lees verder
 2. Voorbereiding nieuw seizoen: protocol en eerste oefenwedstrijden bekend

  Voorbereiding nieuw seizoen: protocol en eerste oefenwedstrijden bekend

  De KNVB heeft vandaag, donderdag 9 juli, het protocol bekend gemaakt. Voor alle clubs en andere betrokken partijen rondom de wedstrijdorganisatie is het protocol de handleiding om toe te kunnen werken naar de start van het Eredivisie-seizoen, waarbij (beperkt) publiek aanwezig kan zijn. Het nieuwe Eredivisie-seizoen start in het weekend van zaterdag 12 september. Het speelschema wordt binnenkort bekend gemaakt.

  - Lees verder
 3. Unica ICT Solutions verlengt samenwerking met drie seizoenen

  Unica ICT Solutions verlengt samenwerking met drie seizoenen

  Unica ICT Solutions blijft voor nog eens drie jaar verbonden aan Vitesse. Het bedrijf met vestigingen in Deventer, Lemelerveld, Geleen en Son is al jarenlang een trouwe partner van Vitesse en heeft ondanks de coronacrisis ook nog eens gekozen voor een upgrade van het contract. Daardoor is Unica ICT Solutions tot en met seizoen 2022|2023 ICT-partner en sponsor van Vitesse.

  - Lees verder
 4. Deadline verlengen seizoenkaart: vrijdag 17 juli

  Deadline verlengen seizoenkaart: vrijdag 17 juli

  Heb je jouw seizoenkaart nog niet verlengd? Dan heb je nog tot en met vrijdag 17 juli de tijd om dat te doen! In seizoen 2020|2021 is er helaas geen garantie dat je op jouw eigen plaats mag zitten. We kijken binnen de kaders van het RIVM hoe we zoveel mogelijk supporters kunnen verwelkomen in GelreDome. Uiteraard proberen we er zoveel mogelijk rekening mee te houden om familieleden naast elkaar te plaatsen. Door nu jouw stoel te verlengen heb je het recht en ook de garantie deze volgend seizoen (2021|2022) weer te kunnen verlengen.

  - Lees verder
 5. Vitesse veilt unieke items tijdens 'Meer dan voetbal-week'

  Vitesse veilt unieke items tijdens 'Meer dan voetbal-week'

  Het Nederlands betaald voetbal organiseert van maandag 6 juli tot en met zondag 12 juli een bijzondere online veiling tijdens de Meer dan Voetbal-week. Alle 34 profclubs uit de Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie stellen unieke items en arrangementen beschikbaar. De opbrengst van de voetbalveiling gaat naar de maatschappelijke projecten van de clubs.

  - Lees verder

image

Vest Tech Fleece dames

€ 59,97 Bestel nu