1. Spelers O19 lopen stage bij Vitesse Betrokken (video)

  Spelers O19 lopen stage bij Vitesse Betrokken (video)

  Niet alleen op het veld, maar ook daarbuiten actief bij Vitesse. Dit seizoen loopt een aantal spelers van Vitesse O19 stage bij Vitesse Betrokken, de maatschappelijke tak van de club. Van koffie schenken bij ouderen en het helpen bij rondleidingen in GelreDome, de jongens zijn van de partij.

  - Lees verder
 2. De tattoo van: Tim Matavz (video)

  De tattoo van: Tim Matavz (video)

  In ‘De tattoo van’ bespreken we met spelers van Vitesse het verhaal achter hun tatoeages. Deze keer praten we bij met Tim Matavz. De Sloveen is een groot liefhebber van tattoos en dus is er alle reden om Matavz te vragen naar de achtergronden van zijn tatoeages.

  - Lees verder
 3. Clubactie: Vitesse vs VVV-Venlo

  Clubactie: Vitesse vs VVV-Venlo

  VVV-Venlo komt zondag 22 december op bezoek in Arnhem. Deze wedstrijd wordt om 16.45 uur afgetrapt. Uiteraard gaan we voor de winst om de eerste seizoenshelft goed af te sluiten! Voor Bryan Linssen, Jay-Roy Grot en Keisuke Honda is deze wedstrijd extra speciaal. Zij speelden eerder voor VVV-Venlo en gaan dus hun oude club weer zien.

  - Lees verder
 4. In memoriam: Luc Luca

  In memoriam: Luc Luca

  Zilveren Vitessenaar Luc Luca is afgelopen vrijdag overleden. Luc werd vanwege zijn verdiensten in 1996 benoemd tot Zilveren Vitessenaar. Hij werd 88 jaar.

  - Lees verder

image

image

Voetbaltas Nike

€ 39,95 Bestel nu