1. Weekendoverzicht Vitesse Voetbal Academie

  Weekendoverzicht Vitesse Voetbal Academie

  Het was, wegens de nieuwe coronamaatregelen, een weekend met veel oefen- en inhaalwedstrijden voor de Vitesse Voetbal Academie. Vitesse O21 én O18 speelden gelijk, waar Vitesse O14 won van Sparta Rotterdam. Deze week wordt er per elftal bekeken hoe het programma voor de komende weken eruit komt te zien. Hieronder het volledige weekendoverzicht van de Arnhemse jeugdopleiding.

  - Lees verder
 2. Heerlijk avondje komt dag eerder voor Vitesse (video)

  Heerlijk avondje komt dag eerder voor Vitesse (video)

  Vitesse heeft zaterdagavond een overtuigende en belangrijke zege geboekt op SC Cambuur. In Leeuwarden wonnen de Arnhemmers met klinkende cijfers: 1-6. De ploeg neemt door deze overwinning plek vijf van de Friezen weer over. Sondre Tronstad en Loïs Openda scoorden beiden twee keer.

  - Lees verder
 3. Vitesse vecht strijd om plek vijf uit zonder Matúš Bero (video)

  Vitesse vecht strijd om plek vijf uit zonder Matúš Bero (video)

  Komende zaterdag (18.45 uur) gaat Vitesse op bezoek bij de ploeg die we gerust kunnen aanmerken als de grootste verrassing die de Eredivisie dit seizoen tot dusver kent: SC Cambuur. Het is niet alleen een ontmoeting met een team in bloedvorm, maar ook de strijd om plek vijf op de ranglijst. Zegeviert Vitesse in Leeuwarden, dan streven ze de tegenstander van zaterdag weer voorbij in de stand. Coach Thomas Letsch blikt vooruit, tezamen met Sondre Tronstad.

  - Lees verder
 4. Programma Vitesse Voetbal Academie

  Programma Vitesse Voetbal Academie

  Na de intrede van de nieuwe coronamaatregelen, heeft de KNVB besloten komende speelronde voor Categorie A af te gelasten. Dat betekent dat er komende zaterdag vanaf Vitesse O13 tot Vitesse O21 géén competitiewedstrijden worden gespeeld. Daar inhaal- en oefenwedstrijden wel geoorloofd zijn, staan er toch wat wedstrijden op het programma voor de Vitesse Voetbal Academie. Vitesse O21 speelt vriendschappelijk tegen de leeftijdsgenoten van Go Ahead Eagles, waar Vitesse O14 als enige ploeg een inhaalwedstrijd speelt. Onderstaand het volledige programma van de Vitesse Voetbal Academie.

  - Lees verder
 5. Deelnemers Vitesse Cup Gelderseplein juichen Vitesse naar de winst!

  Deelnemers Vitesse Cup Gelderseplein juichen Vitesse naar de winst!

  Afgelopen maand zijn 20 deelnemers van de Vitesse Cup Gelderseplein samen met Tim Verweij naar de wedstrijd Vitesse – FC Utrecht geweest. De enthousiaste jongeren hebben dit jaar wekelijks gevoetbald en meerdere maatschappelijke bijdragen geleverd aan hun wijk! Het wedstrijdbezoek was een beloning voor alle inzet en strijd die zij het afgelopen half jaar hebben geleverd.

  - Lees verder