1. We willen meer, maar alle seizoenkaarthouders en sponsoren mogen weer

  We willen meer, maar alle seizoenkaarthouders en sponsoren mogen weer

  We gingen er dinsdagavond goed voor zitten, maar bleven na de ‘coronapersconferentie’ achter met een bitter gevoel. Het kabinet besloot namelijk om slechts een derde bezetting van de stadions toe te staan. Daar zijn alle betrokken partijen in het betaald voetbal (de KNVB, Eredivisie CV, Keuken Kampioen Divisie, clubs en supportersverenigingen) ernstig teleurgesteld over. De positieve kant van het verhaal: alle seizoenkaarthouders en sponsoren kunnen met de geldende maatregelen aanwezig zijn bij onze thuisduels in GelreDome.

  - Lees verder
 2. Enrico Dueñas begonnen aan mooie week met El Salvador

  Enrico Dueñas begonnen aan mooie week met El Salvador

  Tijdens deze Eredivisieloze week vliegen er vanuit Nederland amper internationals uit, maar toch is er een speler van Vitesse op pad gegaan met de nationale ploeg van zijn land. Enrico Dueñas Hernández komt namelijk weer met El Salvador uit in de WK-kwalificatiecyclus van de CONCACAF.

  - Lees verder
 3. Vitesse en Loïs Openda niet akkoord met schikkingsvoorstel

  Vitesse en Loïs Openda niet akkoord met schikkingsvoorstel

  Vitesse en Loïs Openda gaan niet akkoord met een schikkingsvoorstel van vier wedstrijden schorsing, waarvan één voorwaardelijk. De aanklager betaald van de KNVB legde deze sanctie maandag voor naar aanleiding van de rode kaart die Openda afgelopen zaterdag ontving.

  - Lees verder