1. Vitesse opent 2019 met zege

  Vitesse opent 2019 met zege

  Vitesse heeft haar eerste officiele overwinning van 2019 binnengesleept. In Arnhem werd door doelpunten van Navarone Foor, Bryan Linssen en Maikel van der Werff Excelsior Rotterdam verslagen. Voor de Rotterdammers wisten Marcus Edwards en Jerdy Schouten het net te vinden.

  - Lees verder
 2. Oosting:

  Oosting: "Het is nu aan onze mannen" (video)

  Jong Vitesse neemt het zondag 20 januari op tegen Jong Sparta Rotterdam. Een zeer belangrijk onderling duel tussen twee beloftenteams. Trainer Joseph Oosting en verdediger Ozgur Aktas blikken in gesprek met Vitesse TV vooruit op deze wedstrijd.

  - Lees verder
 3. Programma Vitesse Voetbal Academie

  Programma Vitesse Voetbal Academie

  Vorig weekend ging voor bijna alle teams van de Vitesse Voetbal Academie het seizoen weer van start. Vitesse O19, O17, O16 en O14 kende een goed begin. Zij boekten allen een overwinning en staan daardoor allen op een gedeelde eerste plek. Zetten deze ploegen dit weekend de goede lijn door?

  - Lees verder
 4. Vitesse vs Excelsior Rotterdam

  Vitesse vs Excelsior Rotterdam

  Vandaag staat de eerste Eredivisie-wedstrijd van 2019 op het programma. Een belangrijke wedstrijd waarin de Arnhemmers de toon kunnen zetten voor de tweede seizoenshelft. Afgelopen week bereidde Leonid Slutskiy zich samen met het team in de Portugese Algarve voor op de competitiehervatting. Om 20.00 uur is het dan zover!

  - Lees verder

image

Wintermuts

€ 24,95 Bestel nu