1. De Gelderse derby wacht: “Karakter tonen en met het hart spelen” (video)

  De Gelderse derby wacht: “Karakter tonen en met het hart spelen” (video)

  Er staat een bijzondere week te wachten op Vitesse. Komende donderdag komt het grote Tottenham Hotspur op bezoek in een volgepakt GelreDome, maar dat is voor latere zorg. Eerst liggen de gedachten en de focus volledig bij de Gelderse derby tegen NEC, die komende zondag om 14.30 uur begint in het Goffertstadion. Coach Thomas Letsch en middenvelder Sondre Tronstad kijken uit naar de eerste ontmoeting met de Nijmeegse rivaal sinds april 2017.

  - Lees verder
 2. Programma Vitesse Voetbal Academie

  Programma Vitesse Voetbal Academie

  Aankomend weekend komen de teams van de Vitesse Voetbal Academie weer veelvuldig in actie. Vitesse O15 én O16 nemen het zaterdag op tegen de leeftijdsgenoten van Ajax. Vitesse O10 speelt al op vrijdagavond. Dan gaan zij op bezoek bij PEC Zwolle O10. Onderstaand het volledige programma van de Arnhemse jeugdopleiding.

  - Lees verder
 3. Kaartverkoop Spurs-uit van start; lees hier alle informatie

  Kaartverkoop Spurs-uit van start; lees hier alle informatie

  De supporters die een tripje naar Londen in gedachten hebben voor het schitterende affiche van Vitesse tegen Tottenham Hotspur kunnen vanaf nu kaarten voor een busarrangement of vrij vervoer bestellen. In dit bericht lees je alles wat je moet weten over de kaartverkoop en het bezoeken van de vierde groepswedstrijd in de UEFA Europa Conference League. Het duel wordt gespeeld op donderdag 4 november om 20.00 uur lokale tijd (21.00 uur Nederlandse tijd).

  - Lees verder
 4. Vitesse eSports vol ambitie met Levi de Weerd en Manuel Bachoore

  Vitesse eSports vol ambitie met Levi de Weerd en Manuel Bachoore

  Een paar weken na de release van FIFA 22 presenteert Vitesse in samenwerking met Team Gullit het Vitesse eSports-team voor het seizoen 2021|2022. Goudhaantje Levi de Weerd zal daarin Manuel Bachoore aan zijn zijde hebben staan. Renzo Oemrawsingh, die De Weerd afgelopen seizoen in de KPN eDivisie flankeerde, wordt de coach van Vitesse eSports. Paskie Rokus blijft de drijvende kracht achter het team van Vitesse eSports, dat zich met onverminderde ambities klaarstoomt voor de KPN eDivisie.

  - Lees verder