1. Sterk Jong Vitesse verpulvert OJC

  Sterk Jong Vitesse verpulvert OJC

  Jong Vitesse liet zondagmiddag in een ijzig koud Rosmalen niets heel van opponent OJC. De ploeg van trainer Joseph Oosting versloeg de thuisploeg met maar liefst 5-0.

  - Lees verder
 2. Vitesse vergeet te scoren vs Heracles Almelo: 0-0

  Vitesse vergeet te scoren vs Heracles Almelo: 0-0

  Vitesse deed zichzelf zaterdagavond te kort door gelijk te spelen vs Heracles Almelo: 0-0. Ondanks een veldoverwicht en meerdere mogelijkheden stond de brilstand nog negentig minuten nog steeds op het scorebord.

  - Lees verder
 3. Uitzending Vitesse TV (video)

  Uitzending Vitesse TV (video)

  Deze week in Vitesse TV: een fitte Alexander Büttner keert terug bij het eerste elftal, de trainers en spelers van Vitesse bezoeken de kinderafdeling van ziekenhuis Rijnstate, de internationale status van de Vitesse Voetbal Academie wordt door de KNVB verlengd en spreken we met Henk Fraser en Kara over de wedstrijd tegen Heracles Almelo.

  - Lees verder
 4. Jong Vitesse gaat voor revanche

  Jong Vitesse gaat voor revanche

  De 25ste speelronde van de Derde Divisie zondag gaat voor de Arnhemse beloftenpoloeg dit weekend van start. De ploeg van trainer Joseph Oosting neemt het op Sportpark De Groote Wielen op vs OJC Rosmalen (aanvang 14.00 uur)

  - Lees verder
 5. Hoofdtrainer Henk Fraser: “Alleen winst telt zaterdagavond” (video)

  Hoofdtrainer Henk Fraser: “Alleen winst telt zaterdagavond” (video)

  Vitesse neemt het zaterdagavond in GelreDome op vs Heracles Almelo. Hoofdtrainer Henk Fraser kan in ieder geval weer een beroep doen op Alexander Büttner. De 29-jarige linkervleugelverdediger keert, na een periode van afwezigheid, weer terug in de wedstrijdselectie. Fraser: “Büttner heeft er zelf hard voor gewerkt dus hij heeft het verdiend om weer deel uit te mogen maken van de selectie.”

  - Lees verder

image