1. Vitesse geeft Stijn weekend van zijn leven (VIDEO)

  Vitesse geeft Stijn weekend van zijn leven (VIDEO)

  Stijn zal nog vaak terugdenken aan afgelopen weekend. Het 7-jarige jongentje dat lange tijd werd behandeld tegen de vreselijke ziekte leukemie, werd door Vitesse en Droomparken uitgenodigd voor een geel-zwart voetbalweekend in Arnhem.

  - Lees verder
 2. Faye: “Naar Katwijk voor de drie punten” (video)

  Faye: “Naar Katwijk voor de drie punten” (video)

  Na een voetbalvrij weekend rolt de bal zaterdag weer voor Jong Vitesse in de Tweede Divisie. In Zuid-Holland is landskampioen Katwijk (aanvang 15.30 uur) de tegenstander. Met trainer Joseph Oosting en verdediger Lassana Faye blikt Vitesse TV vooruit op dit duel.

  - Lees verder
 3. Programma Vitesse Voetbal Academie

  Programma Vitesse Voetbal Academie

  Vitesse O15 kan extreem goede zaken doen in de strijd om de koppositie. De Arnhemse lijstaanvoerder speelt zaterdagmiddag een rechtstreeks duel vs de nummer twee: Ajax O15. Onderstaand een overzicht van alle duels.

  - Lees verder
 4. Recordbedrag opgehaald voor KWF Kankerbestrijding (VIDEO)

  Recordbedrag opgehaald voor KWF Kankerbestrijding (VIDEO)

  Vitesse speelde afgelopen zaterdag de #4Wedstrijd vs FC Utrecht. Op het veld werd er een knappe 2-1 zege geboekt. Buiten de lijnen zette Vitesse zich samen met KWF Kankerbestrijding in om geld op te halen. Er werd een recordbedrag van €9633,- * opgehaald. Dit geld komt ten goede aan de onderzoek naar alvleesklierkanker, waarbij na constatering van deze kankersoort, de meeste mensen overlijden binnen één jaar.

  - Lees verder

image