1. Uitslagen Vitesse Voetbal Academie

  Uitslagen Vitesse Voetbal Academie

  Voor de meeste teams stond afgelopen weekend de eerste competitiewedstrijd op het programma. Vitesse O19 en O17 kwamen uit op een internationaal toernooi in het Deense Odense.

  - Lees verder
 2. Vitesse begint tweede seizoenshelft met overwinning (video)

  Vitesse begint tweede seizoenshelft met overwinning (video)

  Vitesse heeft vanavond haar eerste competitiewedstrijd van het jaar gewonnen. In Sittard boekten de Arnhemmers een 1-3 overwinning. Oussama Tannane noteerde de 0-1 op het scorebord. Tim Matavz was verantwoordelijk voor de andere twee Vitesse-treffers.

  - Lees verder
 3. Voetbalshop.nl partner en shirtsponsor Vitesse

  Voetbalshop.nl partner en shirtsponsor Vitesse

  De samenwerking met The Badge Company BV wordt uitgebreid. Badge is het moederbedrijf achter onder meer Voetbalshop.nl, met meer dan een miljoen geregistreerde klanten, de grootste voetbal webshop in de Benelux. Voetbalshop.nl wordt voor de rest van dit seizoen partner van Vitesse. Daarnaast worden zij ook shirtsponsor van Vitesse en tevens hoofdsponsor van Vitesse eSports.

  - Lees verder
 4. Head to Head: Fortuna Sittard vs Vitesse

  Head to Head: Fortuna Sittard vs Vitesse

  Vitesse hervat de Eredivisie op zaterdag 18 januari (18.30 uur) met een uitwedstrijd tegen Fortuna Sittard. Dit zijn een aantal feiten en cijfers bij het duel tussen de nummer dertien en zes van de ranglijst.

  - Lees verder
 5. ‘De nieuwe speelwijze voeren we stapsgewijs door’ (video)

  ‘De nieuwe speelwijze voeren we stapsgewijs door’ (video)

  De winterstop is achter de rug. Na een trainingskamp in Portugal hervat Vitesse op zaterdag 18 januari (18.30 uur) de Eredivisie met een uitwedstrijd tegen Fortuna Sittard, de nummer dertien van de ranglijst. We blikken vooruit met hoofdtrainer Edward Sturing en verdediger Max Clark.

  - Lees verder

image

Vest Tech Fleece dames

€ 119,95 Bestel nu