1. Bezoek kennisevent e-sports

  Bezoek kennisevent e-sports

  Dinsdag 12 oktober was Vitesse Betrokken aanwezig bij het kennisevent e-sports, Gaming en Gamification (EGG). De ontwikkelingen rondom EGG gaan ook in de sport- en beweegwereld razendsnel. Dit is gisteren nogmaals naar voren gekomen op het kennisevent van Kenniscentrum Sport & Bewegen en de GSF in Sporthotel Papendal. Tijdens dit event kwamen verschillende sprekers aan het woord over verschillende cases. Onder meer overheden, wetenschappers, politici, traditionele sportorganisaties en andere maatschappelijke organisaties kregen antwoord op al haar vragen.

  - Lees verder
 2. Vitesse Betrokken start nieuwe editie Vitesse FIT

  Vitesse Betrokken start nieuwe editie Vitesse FIT

  Afgelopen maandag kwamen de 45 nieuwe deelnemers van Vitesse FIT voor het eerst bijeen met elkaar op Papendal. Ze werden hier verwelkomd door algemeen directeur Pascal van Wijk. Alle deelnemers hebben van tevoren een persoonlijk doel opgesteld, op deze avond heeft iedereen hierin al haar eerste stappen kunnen zetten.

  - Lees verder
 3. Kick-off Vitesse Hattrick

  Kick-off Vitesse Hattrick

  Dit seizoen maakt Vitesse Betrokken zich alweer op voor het zevende seizoen van het Vitesse Hattrick programma. Vitesse Hattrick is in 2015 ontstaan vanuit een gezamenlijke wens van Sportbedrijf Arnhem, Rijnstad en stichting Vitesse Betrokken om jongeren zowel op sportief als maatschappelijk vlak in beweging te brengen. Tegenwoordig zijn er nog veel meer partijen in de wijk betrokken bij het programma en dat juicht Vitesse Betrokken alleen maar toe!

  - Lees verder
 4. ‘Dribbel4Theo’ uitgesteld tot voorjaar 2022; datum later bekend

  ‘Dribbel4Theo’ uitgesteld tot voorjaar 2022; datum later bekend

  Op zaterdag 6 november zou, daags voor de traditionele Nummer 4-wedstrijd tussen Vitesse en FC Utrecht, het hardloop- en wandelevenement ‘Dribbel4Theo’ plaatsvinden. Omwille van diverse redenen, met name het drukke schema en de invloed hiervan op de beschikbaarheid van veel (potentiële) deelnemers, is deze activiteit uitgesteld tot een nader te bepalen moment in het lopende seizoen.

  - Lees verder
 5. Vitesse FIT weer van start (video)

  Vitesse FIT weer van start (video)

  Afgelopen maandag ging een nieuwe editie van Vitesse FIT van start. Het programma van Vitesse Betrokken richt zich op het verbeteren van een gezonde leefstijl onder de Vitesse-supporters. Op Papendal werd er afgetrapt met maar liefst een record aantal deelnemers.

  - Lees verder