1. Hoe zien de dagen van onze spelers eruit? (video)

  Hoe zien de dagen van onze spelers eruit? (video)

  Nu er niet gezamenlijk wordt getraind op de trainingsaccommodatie op Papendal, zitten ook onze spelers thuis. Bryan Linssen, Thomas Buitink, Kostas Lamprou en Oussama Tannane laten zien hoe zij de dagen doorkomen.

  - Lees verder
 2. In memoriam: Kees Bakker

  In memoriam: Kees Bakker

  Kees Bakker is woensdag 25 maart overleden. Kees werd vanwege zijn grote verdiensten voor de club in 2016 uitgeroepen tot Gouden Vitessenaar. Hij werd 76 jaar.

  - Lees verder
 3. Update Vitesse voor Elkaar: al achttien matches

  Update Vitesse voor Elkaar: al achttien matches

  Vitesse en NL voor Elkaar lanceerden afgelopen vrijdag het Vitesse Corona Hulpplatform. Op dit platform kunnen supporters en medewerkers van Vitesse zich inzetten voor mensen met een hulpvraag. Andersom is het voor mensen met een hulpvraag mogelijk om een oproep voor ondersteuning te plaatsen.

  - Lees verder
 4. Corona-maatregelen voor betaald voetbal onveranderd

  Corona-maatregelen voor betaald voetbal onveranderd

  Het voetbal, zowel betaald voetbal als amateurvoetbal, steunt uiteraard de vanuit de overheid aangescherpte maatregelen om het coronavirus onder controle te krijgen. Er heerste gisteren (maandag) echter nog wel veel onduidelijkheid omtrent nieuwe maatregelen in verhouding tot sport. En hoewel sport in deze zware tijden slechts bijzaak is, willen wij wel eerst duidelijkheid hebben. Het ministerie van VWS bevestigt dat het advies van het RIVM met betrekking tot sportverenigingen ongewijzigd is gebleven, en dus loopt tot en met 6 april, en niet tot 1 juni zoals overal in eerste instantie te lezen was.

  - Lees verder

image

Vest Tech Fleece dames

€ 119,95 Bestel nu