Spetterende vuurwerkshow bij GelreDome!

De jaarlijkse Kerstbingo van de Supportersvereniging wordt dit jaar extra luister bijgezet door een spetterende vuurwerkshow aan de oostzijde van stadion GelreDome.

De show wordt aangeboden door Mantel Tweewielers uit Arnhem Zuid. De vuurwerkshow vindt rond 20.30 uur plaats op parkeerplaats Parijs aan de oostkant van GelreDome. Iedereen uit Arnhem en omgeving is van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn.

Het is de vijfde keer dat Mantel Tweewielers de vuurwerkshow organiseert voorafgaand aan de jaarwisseling in Arnhem, maar dit jaar wordt voor de eerste keer voor GelreDome als locatie gekozen. “Dit jaar hebben wij ons assortiment wederom verder uitgebreid met Vitesse-vuurwerk. Het lag dus voor de hand om de show deze keer bij GelreDome te organiseren,” aldus Dick Mantel van de tweewielerspecialist. “Het vuurwerk wordt dit keer voor het eerst elektronisch afgestoken. Hierdoor kunnen we veel meer vuurwerk afsteken in een korte tijd en dat komt de show alleen maar ten goede.”

Bestellen
Met het vuurwerk dat afgestoken wordt laat Mantel een groot gedeelte van zijn assortiment zien. Een totaaloverzicht is ook dit jaar weer te vinden in de vuurwerkkrant die inmiddels is verspreid en af te halen is in de winkels van Mantel Tweewielers en de Vitesse Fanzone bij GelreDome.

Vrijdag 17 december
Supportershome Monnikenhuize
GelreDome

Koop ook dit jaar weer jouw Vitesse vuurwerk! Kijk voor meer informatie over de verkooppunten op www.mantel-vuurwerk.nl.

Reacties (0)

Vitesse is niet aansprakelijk voor de reacties die geplaatst worden op de website en behoudt het recht in te grijpen waar nodig. De redactie hoopt dat supporters bij het posten hun gezond verstand gebruiken. Heb respect voor iedereen, zowel binnen als buiten Vitesse. Voor meer informatie omtrent de regels over het geven van reacties op nieuwsberichten, ga naar www.vitesse.nl/policies.


Inloggen en reactie plaatsen