Rogier Molhoek maakt rentree bij beloften

Rogier Molhoek heeft na bijna een jaar blessureleed zijn rentree gemaakt bij de beloften. De middenvelder speelde donderdag 9 december één helft mee met Jong Vitesse/AGOVV in de inhaalwedstrijd tegen Jong PSV.

Molhoek startte  in de basis bij Jong Vitesse/AGOVV. In de rust werd hij vervangen door Oktay Özturk. De ploeg van Gerry Hamstra verloor het duel tegen PSV met 4-0. In Eindhoven stond het na 45 minuten nog 0-0. Door deze overwinning blijft Jong PSV de ongeslagen koploper in de Eredivisie voor beloften. Vitesse/AGOVV staat nu op de twaalfde plaats.

Jong PSV - Jong Vitesse/AGOVV 4-0 (0-0)
’68 Zeefuik 1-0, ’76 Nijland 2-0, ’88 Labyad 3-0, ’90 Pinarci (e.d) 4-0

Geel: Labyad (PSV)

Jong PSV
Castro, Marzo, Wuytens, Vukovic, Tamata, Ojo (’71 Najah), Mokhtar, Labyad, Zeefuik, Nijland, Bourdouxhe (’81 Ritzmaier)

Jong Vitesse
Delac, Molhoek (’46 Özturk), Pinarci, Berends, Besselink, Damasco, Heijckmann (’77 Tighadouini), Kodalak, de Ruiter, Tekay (’86 Viereck), Vakalopoulos

Reacties (0)

Vitesse is niet aansprakelijk voor de reacties die geplaatst worden op de website en behoudt het recht in te grijpen waar nodig. De redactie hoopt dat supporters bij het posten hun gezond verstand gebruiken. Heb respect voor iedereen, zowel binnen als buiten Vitesse. Voor meer informatie omtrent de regels over het geven van reacties op nieuwsberichten, ga naar www.vitesse.nl/policies.


Inloggen en reactie plaatsen