Video: Albert Ferrer kijkt vooruit op duel tegen Ajax

Zondag 12 december speelt Vitesse in GelreDome tegen Ajax. Ferrer trainde vrijdag met 23 spelers. Welke achttien spelers hij opneemt in de wedstrijdselectie wist hij vrijdagmiddag nog niet. Vitesse TV sprak na de training met de trainer van de Arnhemmers.

Afgelopen woensdag speelde Ajax voor de Champions League tegen AC Milaan. "Ik heb die wedstrijd gezien. Ajax speelde erg goed in Milaan. Ze waren goed in beweging en speelden een goed positiespel. Ze waren vooral erg geduldig. Ajax is één van de beste clubs in Nederland. Maar we hebben zeker kans om te winnen. Wij hebben ook een goed team en maken thuis zeker een kans", aldus Albert Ferrer.

Met Vitesse TV sprak Albert Ferrer  verder over:

- Alexander Büttner
- Marcus Pedersen
- de tegenstander van zondag
- de situatie bij Ajax
- de nieuwe trainer van Ajax, Frank de Boer
- twee coaches met een Barcelona verleden

De voorbeschouwing met Ferrer is exclusief voor leden van MijnVitesse. Klik op het TV icoontje en bekijk de video. Ben je nog geen lid van MijnVitesse? Klik hier en word lid  en bekijk de voorbeschouwing met Albert Ferrer.

image

Reacties (0)

Vitesse is niet aansprakelijk voor de reacties die geplaatst worden op de website en behoudt het recht in te grijpen waar nodig. De redactie hoopt dat supporters bij het posten hun gezond verstand gebruiken. Heb respect voor iedereen, zowel binnen als buiten Vitesse. Voor meer informatie omtrent de regels over het geven van reacties op nieuwsberichten, ga naar www.vitesse.nl/policies.


Inloggen en reactie plaatsen