Albert Ferrer: ‘Vitesse had vandaag twee gezichten’

Vitesse verloor zondag in GelreDome met 1-0 van Ajax. Tijdens de persconferentie gaf Albert Ferrer aan dat hij twee verschillende helften van Vitesse heeft gezien.

“Over het algemeen hebben we wel weer een goede wedstrijd gespeeld. Vitesse had vandaag twee gezichten. In de eerste helft kwamen we niet onder de pressie van Ajax uit. We hadden geen controle op het middenveld waardoor we de bal niet meer dan drie keer in de ploeg konden houden. Daardoor hadden we geen continuïteit in de eerste helft en dat kwam vooral door de pressie van Ajax”, aldus Albert Ferrer over de eerste helft.

Over de tweede helft was Ferrer wel tevreden. “Aan het begin van de tweede helft brachten we Marco van Ginkel voor Davy Pröpper. Dat zorgde voor meer balbezit. Toen zagen we terug wat we elke dag oefenen op de training. Ik ben daarom wel tevreden over de tweede helft. We hadden meer controle over de wedstrijd. Maar nog niet genoeg controle om de wedstrijd te winnen. We moeten leren van onze fouten. Er was aan het begin van de wedstrijd teveel respect voor Ajax. We hadden meer zelf moeten voetballen”, zei Albert Ferrer tijdens de persconferentie.

Reacties (0)

Vitesse is niet aansprakelijk voor de reacties die geplaatst worden op de website en behoudt het recht in te grijpen waar nodig. De redactie hoopt dat supporters bij het posten hun gezond verstand gebruiken. Heb respect voor iedereen, zowel binnen als buiten Vitesse. Voor meer informatie omtrent de regels over het geven van reacties op nieuwsberichten, ga naar www.vitesse.nl/policies.


Inloggen en reactie plaatsen