Basisplaats voor Jeroen Drost tegen NAC

Vitesse speelt zaterdagavond de laatste competitiewedstrijd van 2010. In Breda wordt tegen NAC gespeeld en daarin is een basisplaats weggelegd voor Jeroen Drost. Trainer Albert Ferrer neemt 19 man mee naar Breda, maar wilde verder niets kwijt over zijn opstelling.

Doordat Marcus Pedersen donderdag niet trainde door ziekte neemt Ferrer zaterdag een extra man mee naar Breda. Tot de negentien behoort Alexander Büttner niet. De linkspoot heeft knieklachten en komt in dit kalenderjaar niet meer in actie. Luca Caldirola nam zijn positie de afgelopen weken in, maar Ferrer kiest tegen NAC voor Jeroen Drost.

Ferrer zag afgelopen week de tegenstander in Rotterdam aan het werk tegen Excelsior. "Het is een georganiseerde ploeg die tactisch goed staat. Met name in de omschakeling ligt het gevaar met spelers als Boussaboun en Lurling." Amoah hoorde daar tegen Excelsior ook bij, maar de voormalige Vitessenaar liep in dat duel een blessure op.

Over zijn eigen ploeg zei Ferrer: "De afgelopen week hebben we veel getraind op het verdedigende aspect. We scoren vrijwel elke wedstrijd minimaal één doelpunt, maar krijgen ze ook wekelijks tegen. Het gaat nu ook om het houden van de 'nul'. Winnen met 1-0 is ook voldoende. In ons elftal zitten veel offensief denkende spelers. Maar ook zij hebben in verdedigend opzicht een taak en daar hebben we veel op getraind."

image

Reacties (0)

Vitesse is niet aansprakelijk voor de reacties die geplaatst worden op de website en behoudt het recht in te grijpen waar nodig. De redactie hoopt dat supporters bij het posten hun gezond verstand gebruiken. Heb respect voor iedereen, zowel binnen als buiten Vitesse. Voor meer informatie omtrent de regels over het geven van reacties op nieuwsberichten, ga naar www.vitesse.nl/policies.


Inloggen en reactie plaatsen