Verhaegh en Greene over Vitesse-FC Utrecht

Serginho Greene was na afloop van de wedstrijd Vitesse – FC Utrecht tevreden met het gelijkspel.

SERGINHO GREENE
Serginho Greene was na afloop van de wedstrijd Vitesse – FC Utrecht tevreden met het gelijkspel. “Dat we terugkomen na een achterstand is natuurlijk mooi, maar we hadden hier niet gelijk hoeven te spelen. In dat opzicht krijgen we te weinig. Maar op dit moment is het mooi meegenomen voor ons”, aldus Greene over het punt dat Vitesse overhoudt aan de confrontatie met de nummer vijf van de Eredivisie, FC Utrecht.

Over de doelpunten die Vitesse tegen kreeg viel wel wat te zeggen. Theo Bos noemde het makkelijk tegengekregen doelpunten. Ook Serginho Greene vond dat de spitsen wel erg makkelijk konden scoren. “Bij beide doelpunten zetten we het niet goed neer. Maar laten we ook naar de rest van de wedstrijd kijken. Ik denk dat we vanmiddag hebben laten zien dat we goed kunnen voetballen. Alleen die kleine fouten moeten eruit”, zei Greene na afloop van de wedstrijd. 

Volgende week staat de Gelderse derby op het programma. Greene ziet kansen in Nijmegen. “Wedstrijden met extra druk zijn altijd leuk om te spelen. Als wij niet teveel kansen weggeven en blijven voetballen dan is het mogelijk op punten te pakken”, zei Greene over de derby.

PAUL VERHAEGH
"Vandaag hebben we te weinig gekregen, maar de wijze waarop we ons hebben teruggeknokt is prima. Ik had ook in de slotfase nog het gevoel dat we met een goed resultaat de wedstrijd gingen beëindigen. Het doelpunt van Claudemir valt ook nog eens uit een mooie aanval. Daar trainen we veel op en dan is het extra mooi dat het beloond wordt. Daarnaast is het mooi voor de supporters dat we de steun vandaag hebben kunnen beantwoorden met een late gelijkmaker", zei captain Paul Verhaegh.

Aanvoerder Paul Verhaegh keek na de wedstrijd ook alvast vooruit naar zondag 20 december. “Wedstrijden tegen NEC zijn altijd moeilijke wedstrijden. Ik heb zelf in Nijmegen pas één keer gewonnen en dat was een play-off wedstrijd. We moeten volgende week van minuut één tot de 93e minuut, want zolang gaat de wedstrijd waarschijnlijk duren, scherp zijn. Misschien dat we dan punten kunnen pakken tegen NEC”, aldus Verhaegh.

Reacties (0)

Vitesse is niet aansprakelijk voor de reacties die geplaatst worden op de website en behoudt het recht in te grijpen waar nodig. De redactie hoopt dat supporters bij het posten hun gezond verstand gebruiken. Heb respect voor iedereen, zowel binnen als buiten Vitesse. Voor meer informatie omtrent de regels over het geven van reacties op nieuwsberichten, ga naar www.vitesse.nl/policies.


Inloggen en reactie plaatsen