Belek, dag 6: Polonia Warschau

Terwijl de selectie vrijdagochtend een twee uur durende training afwerkte waarbij de keepers veelvuldig onder vuur werden genomen door spelers, stond voormalig trainer Theo Bos met zijn assistent Marc van Hintum enkele kilometers verder met zijn nieuwe ploeg op het veld.

Theo Bos en Marc van Hintum zitten met Polonia Warschau twee weken in trainingskamp en verblijven in hetzelfde hotel als de Beloften van Vitesse. "Na deze twee weken zitten we drie dagen in Polen en vertrekken we alweer voor het volgende trainingskamp", zegt Theo Bos. "Dan zitten we twee weken in Marbella. De competitie wordt eind februari weer hervat en beginnen we met een dubbele bekerwedstrijd tegen Lech Poznan. Daarna volgt de competitiewedstrijd tegen Legia Warschau."  

Uit de gesprekken met Bos en Van Hintum blijkt dat het duo, ondanks dat ze pas enkele dagen bij de ploeg zitten, dat ze het prima naar hun zin hebben. "Alles is hier uitstekend geregeld en we hebben een positief beeld van de selectie. Ik vind het heerlijk om dagelijks op het veld te staan met deze jongens en het bevestigt alleen maar dat ik het trainersvak enorm leuk vindt", zegt Marc van Hintum.

De spelers van Vitesse genieten vrijdag van een vrije middag die door ieder anders wordt ingevuld. Terwijl de één rustig in het hotel een drankje pakt, lopen Gio Chanturia, Marco van Ginkel en Davy Pröpper, gewapend met een golfclub en een setje golfballen, de green opzoeken. Anderen benutten de tijd om een oefenwedstrijd van Wllem II te bekijken. 

image

image

Reacties (0)

Vitesse is niet aansprakelijk voor de reacties die geplaatst worden op de website en behoudt het recht in te grijpen waar nodig. De redactie hoopt dat supporters bij het posten hun gezond verstand gebruiken. Heb respect voor iedereen, zowel binnen als buiten Vitesse. Voor meer informatie omtrent de regels over het geven van reacties op nieuwsberichten, ga naar www.vitesse.nl/policies.


Inloggen en reactie plaatsen