Belek, dag 6: Jordi Lopez meldt zich

Jordy Lopez liep even na negen uur vrijdagavond hotel Sueno in Belek binnen. In het hotel wordt met de Catalaanse middenvelder, met een verleden bij zowel Barcelona als Real Madrid, een contract tot minimaal het einde van het seizoen besproken.

López is een 29-jarige verdedigende middenvelder die de afgelopen twee seizoenen voor Swansea City speelde. In het seizoen 2005-2006 won hij met Sevilla de UEFA Cup.

Lopez was in twee opzichten blij zich bij Vitesse te kunnen voegen. Enerzijds omdat de Catalaan vrijdagochtend om half zes de deur in Swansea achter zich dicht trok en via Heathrow, Istanbul en Antalya uiteindelijk in Belek neerstreek. Anderzijds omdat hij zo snel mogelijk aan de slag wil als speler van Vitesse.

Later volgt op de website nog een bijdrage van Vitesse TV die Lopez in het hotel kort interviewde.

image

Later meer over Lopez en de laatste ontwikkelingen hieromtrent...

Reacties (0)

Vitesse is niet aansprakelijk voor de reacties die geplaatst worden op de website en behoudt het recht in te grijpen waar nodig. De redactie hoopt dat supporters bij het posten hun gezond verstand gebruiken. Heb respect voor iedereen, zowel binnen als buiten Vitesse. Voor meer informatie omtrent de regels over het geven van reacties op nieuwsberichten, ga naar www.vitesse.nl/policies.


Inloggen en reactie plaatsen