Tweede ronde MijnVoorspelling van start!

Voorspel nu Willem II -VitesseMaandag 17 januari is de tweede competitieronde van de voorspellingspool, onder de naam MijnVoorspelling, van start gegaan. Leden van MijnVitesse kunnen nu de uitwedstrijd tegen Willem II voorspellen. De tegenstander van zaterdag staat op de laatste plaats in de Eredivisie. Eerder dit seizoen eindigde het duel in GelreDome in een 0-0 gelijkspel. Vitesse was de betere ploeg, maar kwam niet tot scoren.

Maak elke wedstrijd kans op de weekprijs
Doe elke week mee met de voorspellingspool en maak kans op fantastische prijzen. Elke week wordt de weekwinnaar beloond met twee kaarten op de West-tribune met toegang tot het spelershome voor de eerstvolgende thuiswedstrijd van de Arnhemmers! Heb jij de uitslag goed voorspeld? Dan maak je kans op de kaarten. Als er meerdere leden zijn die de uitslag goed hadden voorspeld, worden de VIP-kaarten verloot. De leden die na vijftien wedstrijden op de eerste drie plaatsen staan krijgen een fantastische prijs! Welke prijzen dit zijn hoor je later…

Nieuw: voorspellen tot 1 minuut voor de aftrap
Wat bij de tweede competitieronde nieuw is, is dat je tot een minuut voor de aftrap je voorspelling in kunt vullen! Wil je wachten op de laatste blessure update, de opstellingen of de voorbeschouwing van de trainer dan kan dat! Zaterdag 22 januari kun je tot 19.44 uur je voorspelling invullen!

Ga nu naar het dashboard van MijnVitesse en vul je eerste voorspelling in! Ben je nog geen lid van MijnVitesse? Klik hier en word nu lid en doe vanaf de eerste wedstrijd mee!

image
Menzo denkt aan 1-1 bij rust, Ferrer twijfelt nog!

Reacties (0)

Vitesse is niet aansprakelijk voor de reacties die geplaatst worden op de website en behoudt het recht in te grijpen waar nodig. De redactie hoopt dat supporters bij het posten hun gezond verstand gebruiken. Heb respect voor iedereen, zowel binnen als buiten Vitesse. Voor meer informatie omtrent de regels over het geven van reacties op nieuwsberichten, ga naar www.vitesse.nl/policies.


Inloggen en reactie plaatsen