Selectie traint weer op Nederlandse bodem

De selectie van Albert Ferrer heeft dinsdag 18 januari, na een week Turkije, weer op Papendal getraind. Zaterdag 22 januari speelt Vitesse de eerste wedstrijd na de winterstop in Tilburg tegen Willem II.

Op het veld ontbraken Dalibor Stevanovic en Sinan Kaloglu. Stevanovic kampte in Turkije al met een achillespeesblessure en Kaloglu hield lichte enkelklachten over aan het trainingskamp. Marti Riverola en Davy Pröpper hielden het na een uurtje voor gezien. Beide spelers kwamen ook met lichte klachten terug en deden het op de eerste training deze week rustig aan.

Niet mee naar Belek, maar dinsdag wel weer bij de selectie was Lasse Nilsson. De Zweed mag op zoek naar een andere club, maar heeft naar eigen zeggen maar twee opties. "Ik heb een geel-zwart hart en dat betekent dat ik terug ga naar Zweden (het geïnteresseerde Elfsborg speelt in geel-zwart, red.) en anders het liefst bij Vitesse blijf. Voorlopig train ik gewoon mee met Vitesse", aldus de Zweed.

Nieuweling Jordi Lopez maakte dinsdag voor het eerst kennis met Nationaal Sportcentrum Papendal. De Spanjaard meldde zich vrijdagavond 14 januari bij Vitesse en had tot dusver alleen in Turkije getraind. Ondanks de lagere temperaturen trainde Lopez in korte broek, maar had er wel een muts bij op het hoofd gezet.

image

Lasse Nilsson trainde dinsdagochtend gewoon weer mee met de selectie

image

Jordi Lopez tijdens zijn eerste training op Papendal

Reacties (0)

Vitesse is niet aansprakelijk voor de reacties die geplaatst worden op de website en behoudt het recht in te grijpen waar nodig. De redactie hoopt dat supporters bij het posten hun gezond verstand gebruiken. Heb respect voor iedereen, zowel binnen als buiten Vitesse. Voor meer informatie omtrent de regels over het geven van reacties op nieuwsberichten, ga naar www.vitesse.nl/policies.


Inloggen en reactie plaatsen