Tricolores richten pijlen op Vitesse

Vitesse hervat de competitie aanstaande zaterdag met een uitwedstrijd tegen de nummer laatst, Willem II. De 'tricolores' hebben weliswaar nog geen overwinning behaald, maar zien het duel met Vitesse als de kans op een nieuwe start.

Winst op de Arnhemmers zou niet alleen de eerste overwinning betekenen, maar ook wordt daarmee de achterstand op VVV Venlo teruggebracht tot drie punten en is bij de hervatting van de competitie direct weer alles mogelijk in zowel Venlo als Tilburg.

Vitesse daarentegen ziet de uitwedstrijd als de eerste mogelijkheid om de weg naar boven in te zetten. Na het duel met de rode lantaarndrager volgen twee thuiswedstrijden, Roda JC en Feyenoord, op rij. De Arnhemmers zagen Civard Sprockel, Kevin van Diermen en Wiljan Pluim vertrekken, maar de club versterkte zich met vleugelverdediger Michihiro Yasuda, middenvelder Marti Riverola en verdedigende middenvelder Jordi Lopez. Verder is het een publiek geheim dat Albert Ferrer graag nog een extra spits wil toevoegen aan zijn selectie.

Net als Vitesse bereidde Willem II zich voor in het Turkse Belek. De ploeg van Gert Heerkens speelde twee oefenwedstrijden. De eerste werd verloren van de nummer 16 in de Turkse Super League, Konyaspor. De tweede wedstrijd tegen Eskisehirspor, 11e op de ranglijst, eindigde in 0-0. In de winterstop wilden de Tilburgers Sinan Kaloglu op huurbasis overnemen van Vitesse, maar beide partijen kwam niet tot overeenstemming. Deze week is de Tsjech David Strihavka op proef en medio deze week neemt de technische leiding van Willem II een beslissing over de aanvaller van Viktoria Plzen.

Zowel Vitesse als Willem II willen zaterdag slechts één ding en dat is een overwinning. Welke spelers Albert Ferrer en Gert Heerkens het veld insturen wordt zeer waarschijnlijk pas kort voor de wedstrijd bekend.

KAARTVERKOOP WILLEM II - VITESSE | ZATERDAG 22 JANUARI 2011 | 19.45 UUR

Pasfoto verplicht: Ja

Omwisselbiljetten voor de bus- en autocombi zijn verkrijgbaar bij:

Vitesse Fanzone
Start verkoop: donderdag 6 januari
Einde verkoop: woensdag 19 januari

Online (www.vitesse.nl/online)
Start verkoop: donderdag 6 januari
Einde verkoop: woensdag 19 januari

Ticketbox / Primera
Start verkoop: zaterdag 8 januari
Einde verkoop: woensdag 19 januari

Buscombi
Seizoen- en fankaarthouders: € 12,50

Vertrek (onder voorbehoud)
Vertrektijd bus: 17.15 uur
Vertrekplaats bus: Noordzijde GelreDome (Q)
 
Autocombi
Alle Vitesse-kaarthouders: € 10,-

Omwisselen: tussen 18.15 en 18.45 uur
Omwisselpunt: Parkeerterrein de Geffense Barrière aan de A-59

Nog geen pasfoto laten registreren?
U kunt voor deze wedstrijd tot en met vrijdag 14 januari een (gratis) foto laten registreren in de Vitesse Fanzone (geopend van ma t/m vr 10.00-17.00 uur)

Reacties (0)

Vitesse is niet aansprakelijk voor de reacties die geplaatst worden op de website en behoudt het recht in te grijpen waar nodig. De redactie hoopt dat supporters bij het posten hun gezond verstand gebruiken. Heb respect voor iedereen, zowel binnen als buiten Vitesse. Voor meer informatie omtrent de regels over het geven van reacties op nieuwsberichten, ga naar www.vitesse.nl/policies.


Inloggen en reactie plaatsen