Bekijk Vitesse Dichtbij nu online!

Woensdag 26  januari was Vitesse Dichtbij, het wekelijkse televisieprogramma van Vitesse TV, weer te zien op Eredivisie Live (18.30 uur). In de 23e uitzending van het seizoen waren de volgende onderwerpen te zien:

- terugblik op Willem II - Vitesse met Ismaïl Aissati en Jordi Lopez
- Merab Jordania praat met Vitesse TV over de eerste seizoenshelft, Arnhem, samenwerkingsverbanden en de plannen voor de toekomst
- vooruitblik met Alexander Büttner op de wedstrijd tegen Roda JC
- en natuurlijk het laatste Vitesse-nieuws

Donderdag 27 januari is de uitzending te zien op TV Gelderland. In de uitzending op de regionale omroep zijn dezelfde items te zien als in de uitzending op Eredivisie Live. Als extra neemt Vitesse TV de kranten door met Stanley Menzo. De uitzending begint op TV Gelderland om 17.00 uur.

De vaste uitzendtijd van Vitesse Dichtbij op Eredivisie Live is 18.30 uur. Dezelfde avond wordt de uitzending om 23.45 uur herhaald. Vrijdag wordt de uitzending twee keer herhaald, 9.30 uur en 15.40 uur. Zaterdag en zondag is het programma ook nog om 8.15 uur te zien.

De uitzending op TV Gelderland is elke donderdag om 17.00 uur te zien. Op vrijdag, zaterdag en zondag om 17.00 uur zijn de zogenaamde re-runs te zien.

De uitzending is nu ook op Vitesse.nl te bekijken. Klik hier en bekijk de 23e aflevering van Vitesse Dichtbij online.

imageInterview Vitesse TV tijdens het trainingskamp in Belek