Jong Vitesse/AGOVV in slotfase onderuit

De Beloften hebben het jaar 2009 maandag afgesloten met een 1-0 nederlaag in Rotterdam.  Joey Godee maakte in de 84e minuut het enige doelpunt van de wedstrijd.

De Beloften hebben het jaar 2009 maandag afgesloten met een 1-0 nederlaag in Rotterdam.  Joey Godee maakte in de 84e minuut het enige doelpunt van de wedstrijd. Door de winst van de Spartanen en de afgelasting van Jong Ajax is Jong Sparta Rotterdam winterkampioen. Jong Vitesse/AGOVV speelt op maandag 18 januari de eerse competitiewedstrijd van het nieuwe jaar thuis. Tegenstander is Jong Heerenveen/Emmen.

Jong Sparta Rotterdam - Jong Vitesse/AGOVV 1-0 (0-0)
'84 Godee 1-0

Jong Sparta Rotterdam
Varkevisser, Adeleye, Bentem, V.d. Berg ('57 Van Oeveren), Jaliens, Nolet, Van der Leeuw, Vlasblom, Duarte ('73 Bongaertz), Godee, John

Jong Vitesse/AGOVV
Room, Van der Linden, De Hartog, Tekay ('87 Cameron), Bruinier ('46 Pinarci), Gravenbeek, Pröpper, Pryor, Büttner, Snijders ('46 Koppers), Jenner

Uitslagen maandag 14 december

De Graafschap  1 PSV  1
FC Groningen  afg. Ajax  afg.
FC Twente  0 AZ  2
Feyenoord/Excelsior  1 ADO Den Haag  1
Heerenveen/Emmen  afg. Willem II  afg.
Helmond Sport  0 NEC  2
Sparta Rotterdam  1 Vitesse/AGOVV  0


Reacties (0)

Vitesse is niet aansprakelijk voor de reacties die geplaatst worden op de website en behoudt het recht in te grijpen waar nodig. De redactie hoopt dat supporters bij het posten hun gezond verstand gebruiken. Heb respect voor iedereen, zowel binnen als buiten Vitesse. Voor meer informatie omtrent de regels over het geven van reacties op nieuwsberichten, ga naar www.vitesse.nl/policies.


Inloggen en reactie plaatsen