Matej Delac oefent met Kroatië U-21

Matej Delac is geselecteerd voor een oefenduel met Kroatië onder 21. Kroatië neemt het woensdag 9 februari op tegen de Slovenië-21. De wedstrijd wordt gespeeld in het Bonifika stadion in Koper (Slovenië red.).

image
Guram Kashia in actie tegen Karabukspor

Luca Caldirola oefent met Italië-21
Luca Caldirola is geselecteerd voor een oefenwedstrijd van Italië onder 21 tegen de leeftijdsgenoten van Engeland. Het duel wordt gespeeld op dinsdag 8 februari in het Carlo Castellani stadion in Empoli.

Marcus Pedersen geselecteerd voor Noorwegen-21
Marcus Pedersen is door de coach van Noorwegen-21, Per Joar Hansen, uitgenodigd voor een oefenwedstrijd tegen Portugal-21. Het duel staat gepland voor dinsdag 8 februari in Rio Maior (Portugal red.).

Dalibor Stevanovic oefent met Slovenië tegen Albanië
Dalibor Stevanovic is geselecteerd door de A-selectie van Slovenië. ‘Dado’ maakt onderdeel uit van de selectie die op woensdag 9 februari vriendschappelijk speelt tegen Albanië. De wedstrijd wordt gespeeld in Tirana.

Reacties (0)

Vitesse is niet aansprakelijk voor de reacties die geplaatst worden op de website en behoudt het recht in te grijpen waar nodig. De redactie hoopt dat supporters bij het posten hun gezond verstand gebruiken. Heb respect voor iedereen, zowel binnen als buiten Vitesse. Voor meer informatie omtrent de regels over het geven van reacties op nieuwsberichten, ga naar www.vitesse.nl/policies.


Inloggen en reactie plaatsen