Vitesse/AGOVV D3 brengt bezoek aan Berlijn

De D3 van de Vitesse/AGOVV Voetbal Academie heeft in het weekend van zaterdag 22 en zondag 23 januari een bezoek gebracht aan Berlijn.

Zaterdagochtend vertrokken de spelers, staf, hoofd opleiding Gerry Hamstra en enkele supporters vanaf Düsseldorf naar Berlijn. Bij aankomst in de Duitse hoofdstad kreeg het jeugdelftal van Vitesse/AGOVV een rondleiding door het stadion van Hertha BSC. Na de rondleiding door het Olympiastadion heeft het elftal nog een wandeling gemaakt door het centrum van Berlijn.

Zondagochtend speelde de ploeg van Bart van Rooijen drie kleine partijtjes tegen de leeftijdsgenoten van Hertha BSC. In de drie helften werd er uiteindelijk met 6-3 gewonnen van het Duitse team. Na de oefenwedstrijd waren de D-tjes van de Voetbal Academie te gast bij de wedstrijd tussen Hertha BSC en Fortuna Düsseldorf. De Vitessenaren, gehuld in Hertha shirts, zagen Hertha winnen. De grootste verrassing stond de ploeg na de wedstrijd te wachten. Vitesse/AGOVV D3 werd met de spelersbus van Hertha BSC naar het vliegveld van Berlijn gebracht en vloog met de selectie van Fortuna richting Düsseldorf.

image
Voor de spelersbus van Hertha BSC (foto: vitesse-agovv.nl)

Reacties (0)

Vitesse is niet aansprakelijk voor de reacties die geplaatst worden op de website en behoudt het recht in te grijpen waar nodig. De redactie hoopt dat supporters bij het posten hun gezond verstand gebruiken. Heb respect voor iedereen, zowel binnen als buiten Vitesse. Voor meer informatie omtrent de regels over het geven van reacties op nieuwsberichten, ga naar www.vitesse.nl/policies.


Inloggen en reactie plaatsen