Ismaïl Aissati brengt bezoek aan ‘Pimp my Goal’

Ismaïl Aissati heeft dinsdag 25 januari een bezoek gebracht aan het project ‘Pimp my Goal’ in de Arnhemse wijk Malburgen. De middenvelder van Vitesse overhandigde namense de Volkshuisvesting en Vitesse nieuwe shirts aan de deelnemers en begeleiders van het project.

Nadat de kinderen de shirts hadden aangetrokken was het tijd om te gaan voetballen in het nieuwe outfit. Aissati verzorgde de warming-up en sprak de groep toe. Ismaïl vindt het erg belangrijk dat kinderen goed presteren op school. “Ik vind dit een heel erg goed project. Het mooie is vooral dat huiswerk maken en voetballen hier gecombineerd worden”.

‘Pimp my Goal’ is een buitenschoolse opvang die voetbal en school combineert. De groep van 20 kinderen is eerst een uur bezig met het maken van het huiswerk. Daarna verzorgt een groep enthousiaste vrijwilligers een zaalvoetbaltraining in de naastgelegen sporthal. Voordat de kinderen naar huis gaan wordt er een broodmaaltijd genuttigd. Het project vindt elke dinsdagmiddag plaats in de Malburcht.

Kijk volgende week woensdag (Eredivisie Live) of donderdag (TV Gelderland) naar Vitesse Dichtbij voor een sfeerverslag van de middag.

image
Ismaïl Aissati met de deelnemers van 'Pimp my Goal'

Reacties (0)

Vitesse is niet aansprakelijk voor de reacties die geplaatst worden op de website en behoudt het recht in te grijpen waar nodig. De redactie hoopt dat supporters bij het posten hun gezond verstand gebruiken. Heb respect voor iedereen, zowel binnen als buiten Vitesse. Voor meer informatie omtrent de regels over het geven van reacties op nieuwsberichten, ga naar www.vitesse.nl/policies.


Inloggen en reactie plaatsen