Barazite trefzeker voor Austria Wien

Nacer Barazite meldde zich begin deze week bij Austria Wien. Tijdens zijn eerste optreden scoorde de huurling van Vitesse twee keer in het met 3-0 gewonnen duel tegen Dinamo Boekarest. 

De Oostenrijkers bereiden zich in Turkije voor op de tweede helft van de competitie en hadden Barazite uitgenodigd voor een stageperiode. In het eerste oefenduel tegen de Roemeense nummer zes van de competitie wist Barazite tweemaal te scoren en werd hij op de website van Austria uitgeroepen tot man van de wedstrijd.

Barazite na afloop: "Ik heb genoten van de wedstrijd. Als je twee keer weet te scoren en ook voetballend goede dingen kunt laten zien, dan kun je alleen maar tevreden zijn", aldus de aanvaller die er op de clubsite van de Oostenrijkers aan toevoegde 'wel zin heeft in een langer verblijf'.

Austria Wien - Dinamo Boekarest 3-0 (1-0)
1-0 Barazite '12, 2-0 Tadic '59, 3-0 Barazite '61

Reacties (0)

Vitesse is niet aansprakelijk voor de reacties die geplaatst worden op de website en behoudt het recht in te grijpen waar nodig. De redactie hoopt dat supporters bij het posten hun gezond verstand gebruiken. Heb respect voor iedereen, zowel binnen als buiten Vitesse. Voor meer informatie omtrent de regels over het geven van reacties op nieuwsberichten, ga naar www.vitesse.nl/policies.


Inloggen en reactie plaatsen