Update: Beloften in halve finale tegen FC Twente

Jong Vitesse/AGOVV plaatste zich maandag 7 februari voor de halve finale van de KNVB beker voor beloften. Op sportpark Walburgen in Gendt won de ploeg van Gerry Hamstra na verlenging van Jong Heerenveen/Emmen.

Na 90 minuten stond het in Gendt nog 0-0. Genaro Snijders kroonde zich in de 111e minuut tot matchwinnaar door de bal in het doel van Heerenveen/Emmen te schieten. Een inworp door de gasten werd onderschept door Vitesse/AGOVV en zo kon Snijders de bal binnenschieten.

Ook de loting voor de halve finale vond maandagavond plaats. Vitesse-doelman Sebastiaan van der Sman koppelde Jong Vitesse/AGOVV aan Jong FC Twente. Maandag 7 maart spelen beide ploeg op sportpark Walburgen in Gendt tegen elkaar. In de andere halve finale treffen de beloftenteams van Feyenoord en Den Bosch elkaar.

Jong Vitesse - Jong Heerenveen/Emmen 1-0 n.v. (0-0)

1-0 Snijders '111

Jong Vitesse/AGOVV
Van der Sman, Damasco, Felixdaal, Vakalopoulos, Berends, Gashi, Pinarci, Kodalak ('46 Beijer), Büttner, Snijders, Besselink ('70 Heijckmann)

image
de Beloften van Vitesse en FC Twente strijden om een finaleplaats

Reacties (0)

Vitesse is niet aansprakelijk voor de reacties die geplaatst worden op de website en behoudt het recht in te grijpen waar nodig. De redactie hoopt dat supporters bij het posten hun gezond verstand gebruiken. Heb respect voor iedereen, zowel binnen als buiten Vitesse. Voor meer informatie omtrent de regels over het geven van reacties op nieuwsberichten, ga naar www.vitesse.nl/policies.


Inloggen en reactie plaatsen