Deelnemers Scoren door Scholing maken kennis met buddy’s

Vrijdag 4 februari bracht de elfde groep deelnemers van Scoren door Scholing een bezoek aan hun buddy’s op Papendal. De deelnemers en spelers hebben gezamenlijk een contract ondertekend waarin de jongeren beloven zich in te zetten in de komende tien weken.

Maandag 30 januari was de eerste ontmoeting voor de groepsleden en werden ze toegesproken door algemeen directeur Paul van der Kraan. Vrijdag vertrok de groep gezamenlijk richting Papendal. De training werd bekeken en aansluitend werd er geluncht op 'De Slenk', het trainingscomplex van Vitesse. Daarna was het even wachten op buddy’s Gino Felixdaal, Genaro Snijders en Marti Riverola. Er werd kennisgemaakt en de spelers werd van alles gevraagd. Vooral Riverola werd veel gevraagd over zijn carrière bij Barcelona tot nu toe, hoe het is om in Nederland te verblijven en wat zijn toekomstdromen zijn. Genaro Snijders vertelde wat over zijn jeugd in de Amsterdamse wijk Bijlmer en hoe hij het trainen onder de nieuwe trainer Ferrer ervaart.

Uiteindelijk was het tijd om de contracten te ondertekenen en op de foto te gaan. Al met al een mooie start voor de deelnemers van Scoren door Scholing.

image
De deelnemers, leercoaches en buddy's van groep 11 van Scoren door Scholing

Reacties (0)

Vitesse is niet aansprakelijk voor de reacties die geplaatst worden op de website en behoudt het recht in te grijpen waar nodig. De redactie hoopt dat supporters bij het posten hun gezond verstand gebruiken. Heb respect voor iedereen, zowel binnen als buiten Vitesse. Voor meer informatie omtrent de regels over het geven van reacties op nieuwsberichten, ga naar www.vitesse.nl/policies.


Inloggen en reactie plaatsen