SML verrast combinatieam Vitesse

Een combinatieteam bestaande uit spelers van het eerste en tweede heeft woensdagavond de oefenwedstrijd tegen SML met 3-2 verloren. 

Het duel werd gespeeld in het kader van het 100-jarig bestaan van de amateurvereniging uit Arnhem. Bij Vitesse begonnen diverse spelers van het beloftenteam die twee dagen eerder de bekerstrijd in Rotterdam winnend afsloten. Spelers als Rajkovic, Stevanovic, Aissati, Pedersen, Room en Yasuda (dinsdag met Japan 90 minuten benefietduel in Duitsland gespeeld) waren niet inzetbaar.

Dat de vermoeid bij de beloftenspelers nog in de benen zat was duidelijk te merken. De met veel bevlogenheid spelende zwarthemden namen als snel een verrassende 2-0 voorsprong door twee doelpunten van Reinder Berfelo. Beide keren was hij vrij man aan de linkerkant. Albert Ferrer wisselde vrij snel na deze achterstand rechtsback Gino Felixdaal voor Raynick Damasco.

Dat het pal voor rust ook nog 3-0 werd was niet volgens het spelbeeld. Met name spits Wilfried had de achterstand om moeten buigen, maar de Ivoriaan had op sportpark de Bakenberg de scherpte niet in de voeten. In de 45e minuut tekende hij nog wel voor de 3-1. Na rust kreeg de ploeg legio kansen op meer treffers (Van Ginkel, Pröpper, Heijckmann, Caldirola), maar de uitstekende doelman van SML en matig afwerken leverde het combinatieteam slechts één treffer op van Ted Heijckmann.

SML - Vitesse 3-2 (3-1)
'14 en '20 Berfelo 1-0, 2-0; '42 Mortier 3-0; '45 Wilfried 3-1; '60 Heijckmann 3-2

Opstelling Vitesse
Van der Sman, Felixdaal (26 Damasco), Caldirola, Vakalopoulos ('74 Beijer), Tekay ('46 Büttner), Pinarci ('46 Riverola), Gashi ('46 Van der Struijk), Heijckman, Pröpper, Van Ginkel, Wilfried ('66 Besselink)

image 

Reacties (0)

Vitesse is niet aansprakelijk voor de reacties die geplaatst worden op de website en behoudt het recht in te grijpen waar nodig. De redactie hoopt dat supporters bij het posten hun gezond verstand gebruiken. Heb respect voor iedereen, zowel binnen als buiten Vitesse. Voor meer informatie omtrent de regels over het geven van reacties op nieuwsberichten, ga naar www.vitesse.nl/policies.


Inloggen en reactie plaatsen