Alexander Büttner verlengt contract met 2 jaar

Alexander Büttner blijft langer in Arnhem. De 22-jarige verdediger tekent een nieuw en verbeterd contract voor twee seizoenen, met een optie voor nog twee jaar.

Büttner maakt al sinds 2007 deel uit van de selectie. Daarvoor speelde hij twee jaar in de Voetbal Academie. Zijn eerste doelpunt maakte hij in het seizoen 2008|2009, in de met 3-1 gewonnen thuiswedstrijd tegen FC Volendam. De speler zelf geeft aan zeer tevreden te zijn met een langer verblijf bij de geel-zwarten.

"Voornamelijk het goede gevoel dat ik heb bij de club en de ambities hebben ervoor gezorgd dat ik langer hier wil blijven. Ik heb er alle vertrouwen in dat wij vanaf het nieuwe seizoen tot betere prestaties komen en onze supporters meer gaan bieden. De club biedt mij deze kans en ik wil mijzelf graag verder ontwikkelen bij Vitesse."

Naast Vitesse stond de linkerverdediger in de concrete belangstelling van diverse clubs. "De mogelijkheid lag er om zowel in het binnen- als buitenland aan de slag te gaan. Bij een club in het buitenland lag al een contract klaar en daar kon ik veel geld verdienen. Vitesse heeft mij echter ook een goede aanbieding gedaan waar veel vertrouwen uit spreekt. Maar het belangrijkste is het goede gevoel dat ik hier bij de club heb."

image

Alexander Büttner afgelopen woensdag in actie tegen SML


Reacties (0)

Vitesse is niet aansprakelijk voor de reacties die geplaatst worden op de website en behoudt het recht in te grijpen waar nodig. De redactie hoopt dat supporters bij het posten hun gezond verstand gebruiken. Heb respect voor iedereen, zowel binnen als buiten Vitesse. Voor meer informatie omtrent de regels over het geven van reacties op nieuwsberichten, ga naar www.vitesse.nl/policies.


Inloggen en reactie plaatsen