Sander van de Streek tekent contract bij Vitesse

Vitesse heeft zich versterkt met Sander van de Streek. De 18-jarige middenvelder cq. aanvaller heeft een tweejarig contract met een optie voor nog een seizoen getekend bij de Arnhemse club. Van deStreek komt de selectie van Jong Vitesse/AGOVV versterken.

image
Sander van de Streek tekent zijn contract in Arnhem (Foto: Kevin Hagens)

Van de Streek zette met enthousiasme zijn handtekening onder het contract. ''Een jongensdroom komt uit'', aldus het jeugdige talent. Naast Vitesse hadden ook FC Twente en AGOVV interesse getoond in de 'nummer tien', die ook op de flanken kan acteren. ''Vitesse is een club met doorgroeimogelijkheden en de club sprak heel veel vertrouwen in mij uit. Daarnaast is GelreDome een schitterend stadion waar ik graag wil schitteren.'' 

Van de Streek komt over van SDV Barneveld. Afgelopen seizoen was zijn tweede seizoen bij het eerste elftal van de club uit Barneveld. Op 16-jarige leeftijd wist hij zich al in positieve zin te onderscheiden. Met 14 treffers werd Van de Streek afgelopen seizoen topscorer van SDV Barneveld.

image
'Een jongensdroom komt uit' (Foto: Kevin Hagens)

Reacties (0)

Vitesse is niet aansprakelijk voor de reacties die geplaatst worden op de website en behoudt het recht in te grijpen waar nodig. De redactie hoopt dat supporters bij het posten hun gezond verstand gebruiken. Heb respect voor iedereen, zowel binnen als buiten Vitesse. Voor meer informatie omtrent de regels over het geven van reacties op nieuwsberichten, ga naar www.vitesse.nl/policies.


Inloggen en reactie plaatsen