Kies nu de nieuwe wedstrijdshirts!

Jij bepaalt! …   … wat het nieuwe Klupp thuis- en uitshirt wordt van Vitesse!

Jij bepaalt! …
 
… wat het nieuwe Klupp thuis- en uitshirt wordt van Vitesse!

Leden van het Hertogdom hebben nu de exclusieve mogelijkheid om vanaf vrijdag 20 november aanstaande hun stem uit te brengen op diverse ontwerpen van Klupp. Stemmen kan tot en met 24 december. Daarna is het niet meer mogelijk jullie stem met betrekking tot het nieuwe thuis- en/of uitshirt uit te brengen. Het produceren van de tenues kost veel tijd en om in juli 2010 splinternieuw aan het komende seizoen te beginnen, en om onze supporters op tijd te voorzien van actuele merchandise, wordt in januari al gestart met het productieproces. Laat jouw stem dus horen!

Ben je nog geen lid van Het Hertogdom, maar wil je wel graag meebeslissen over de nieuwe shirts? Ga dan naar hertogdom.vitesse.nl en meld je GRATIS aan en beslis de shirts voor komend seizoen! Deze beslissing is een van de vele beslissingen die door supporters gedaan kunnen worden in Het Hertogdom, de omgeving waar supporters van Vitesse kunnen meepraten, meedenken, meebeslissen. Log dus vandaag nog in en kies jouw favoriete Vitesse-shirt en zorg dat je in de toekomst ook jouw stem laat horen bij beslissingen.

Heb je een vraag over je registratie? Mail naar redactie@vitesse.nl

image
 

Reacties (0)

Vitesse is niet aansprakelijk voor de reacties die geplaatst worden op de website en behoudt het recht in te grijpen waar nodig. De redactie hoopt dat supporters bij het posten hun gezond verstand gebruiken. Heb respect voor iedereen, zowel binnen als buiten Vitesse. Voor meer informatie omtrent de regels over het geven van reacties op nieuwsberichten, ga naar www.vitesse.nl/policies.


Inloggen en reactie plaatsen