DJ Sidney Samson & MC Lady Bee bij Vitesse - Ajax

DJ Sidney Samson & MC Lady Bee verzorgen muzikale aftrap bij Vitesse - Ajax

p>DJ Sidney Samson & MC Lady Bee verzorgen muzikale aftrap bij Vitesse - Ajax
Dance events die in voetbalstadia onderdak vinden zijn niets nieuws, maar een DJ en MC die de muzikale warming-up voor hun rekening nemen bij een toppartij in de eredivisie ligt wat minder voor de hand. Vitesse organiseert rondom alle belangrijke thuiswedstrijden een echte evenementensfeer, en heeft daarom voor de match tegen Ajax op zondag 29 november de uit Arnhem afkomstige Sidney Samson en diens favoriete Master of Ceremony Lady Bee gevraagd het publiek in het GelreDome muzikaal op te zwepen, als warming-up voorafgaand aan de wedstrijd en in de rust. Erg rustig belooft die rust niet te worden, met deze house toppers aan het roer!

Alle voetbalsupporters, zowel van Vitesse als Ajax, vrolijk aan het dansen krijgen is het doel dat Sidney Samson en Lady Bee zichzelf gesteld hebben. Daarnaast heeft de dj/producer, die o.a. bekend is van zijn monsterhit 'Riverside', een aantal nieuwe tracks en promo's in petto die hij zondag laat horen. Sidney Samson heeft er zin in: "Super leuk om te mogen draaien in een vol GelreDome! Zo'n optreden laat ik natuurlijk niet aan me voorbij gaan. Ik hoop samen met Lady Bee bij te dragen aan een fantastische middag in Arnhem." Dat Vitesse fan is van Sidney Samson is duidelijk. Vitesse Support (de sfeercommissie) zorgt zondag voor vuurwerk, 'Riverside' spandoeken en meer spektakel tijdens het optreden.

MC Lady Bee (Bianca) geeft toe niet veel verstand van voetbal te hebben, maar heeft toch wat meegekregen van haar vader en broer die fanatieke supporters zijn. Waar ze wel warm voor loopt zijn wedstrijden van het Nederlands elftal. "De sfeer bij goeie dance feesten en op festivals valt wel een beetje te vergelijken met de saamhorigheid wanneer Oranje speelt. Want ook muziek verbroedert!" Verwacht van Lady Bee dus geen opruiende spreekkoren in voetbaljargon, maar aan opzwepende shout-outs in de partyvibe geen gebrek, om alle supporters van positieve energie te voorzien en de sfeer er lekker in te brengen.

Deze activiteit wordt mede mogelijk gemaakt door    image

Reacties (0)

Vitesse is niet aansprakelijk voor de reacties die geplaatst worden op de website en behoudt het recht in te grijpen waar nodig. De redactie hoopt dat supporters bij het posten hun gezond verstand gebruiken. Heb respect voor iedereen, zowel binnen als buiten Vitesse. Voor meer informatie omtrent de regels over het geven van reacties op nieuwsberichten, ga naar www.vitesse.nl/policies.


Inloggen en reactie plaatsen