DJ Sidney Samson komt naar Vitesse!

Arnhems bekendste DJ, Sidney Samson, komt optreden in GelreDome!

Arnhems bekendste DJ, Sidney Samson, komt optreden in GelreDome! Tijdens de wedstrijd Vitesse – Ajax op zondag 29 november verzorgt Samson voor de wedstrijd en in de rust op een spetterend optreden voor het Vitesse-publiek.

Sidney Samson begon op zijn veertiende met het draaien van R&B en Hip-Hop. In 1999 stapte hij over naar housemuziek. Samson brak in 2003 door bij het wat grotere publiek dankzij zijn optredens in de The Matrixx. De hele wereld maakte kennis met de Arnhemmer naar zijn grootste hit ‘Riverside’. De clip van deze hit speelt zich af in de binnenstad van Arnhem. Op dit moment is Sidney Samson  één van de meest geboekte DJ’s van Nederland.

Samsons nieuwe hit ‘Let’s go’ is deze week gekozen tot Dance Smash Hit op Radio 538. Het duurt dan waarschijnlijk ook niet lang meer of deze hit stormt de hitlijsten binnen. Eerder dit jaar was Samson ook te gast op het 538 Koninginnendag feest op het Museumplein in Amsterdam.
Zondag 29 november treedt Sidney Samson voor jullie op tijdens de wedstrijd Vitesse – Ajax. Wil je niets van het optreden missen? Kom dan op tijd naar GelreDome!

Reacties (0)

Vitesse is niet aansprakelijk voor de reacties die geplaatst worden op de website en behoudt het recht in te grijpen waar nodig. De redactie hoopt dat supporters bij het posten hun gezond verstand gebruiken. Heb respect voor iedereen, zowel binnen als buiten Vitesse. Voor meer informatie omtrent de regels over het geven van reacties op nieuwsberichten, ga naar www.vitesse.nl/policies.


Inloggen en reactie plaatsen