Speel mee in een spotje van Vitesse Mobiel!

Heb je altijd al mee willen spelen in een reclamespot? Dat kan! Als Hertogdomlid maak je kans om mee te spelen in een reclamespotje van Vitesse Mobiel.

Heb je altijd al mee willen spelen in een reclamespot? Dat kan! Als Hertogdomlid maak je kans om mee te spelen in een reclamespotje van Vitesse Mobiel. Wil jij kans maken om op Eredivisie Live en TV Gelderland te schitteren terwijl je belt met je mede Vitesse-supporters? Stuur dan een e-mail met je naam, je Hertogdomnaam, je telefoonnummer en een foto van jezelf naar redactie@vitesse.nl, o.v.v. ‘Vitesse Mobiel’, en maak kans om mee te spelen in de reclame van Vitesse Mobiel.

De reclamespot wordt ongeveer 45 minuten na het laatste fluitsignaal van de wedstrijd Vitesse –Ajax op zondag 29 november 2009 opgenomen. Als je mee wilt doen, klik dan hier en word gratis lid van Het Hertogdom. Meedoen kan tot en met woensdag 25 november. De winnaars worden donderdag 26 november op de hoogte gesteld.
 

Reacties (0)

Vitesse is niet aansprakelijk voor de reacties die geplaatst worden op de website en behoudt het recht in te grijpen waar nodig. De redactie hoopt dat supporters bij het posten hun gezond verstand gebruiken. Heb respect voor iedereen, zowel binnen als buiten Vitesse. Voor meer informatie omtrent de regels over het geven van reacties op nieuwsberichten, ga naar www.vitesse.nl/policies.


Inloggen en reactie plaatsen