Drost en van der Struijk bedanken SV

Jeroen Drost en Frank van der Struijk werden maandag na de ochtendtraining verrast met een pakketje van de Supportersvereniging Vitesse.

Jeroen Drost en Frank van der Struijk werden maandag na de ochtendtraining verrast met een pakketje van de Supportersvereniging Vitesse. Beide spelers kregen een presentje van de SV naar aanleiding van de geboorte van hun kinderen. Het pakje van Jeroen Drost was iets groter dan die van Frank van der Struijk. Drost kreeg een maand geleden twee dochters en in zijn pakketje zaten dan ook twee pluche beren. De vrouw van Van der Struijk beviel van een zoon en hij ontving dan ook één beer.

Beide Vitesse-spelers willen de Supportersvereniging hierbij, namens hun kinderen, bedanken voor de teddyberen!

image

Reacties (0)

Vitesse is niet aansprakelijk voor de reacties die geplaatst worden op de website en behoudt het recht in te grijpen waar nodig. De redactie hoopt dat supporters bij het posten hun gezond verstand gebruiken. Heb respect voor iedereen, zowel binnen als buiten Vitesse. Voor meer informatie omtrent de regels over het geven van reacties op nieuwsberichten, ga naar www.vitesse.nl/policies.


Inloggen en reactie plaatsen