Kevin van Diermen en Vitesse praten over contractverlenging

Vitesse is met Kevin van Diermen in onderhandeling over een mogelijke contractverlenging. Op dit moment staat Van Diermen tot 2011 onder contract.

Vitesse is met Kevin van Diermen in onderhandeling over een mogelijke contractverlenging. Op dit moment staat Van Diermen tot 2011 onder contract. Van Diermen en Vitesse zijn dicht bij een verlenging die de centrale verdediger tot medio 2012 in Arnhem houdt.

De 20-jarige Spakenburger speelde tot dusver negentien competitiewedstrijden voor Vitesse. Dit seizoen staat de teller al op acht duels. Wat nog wel ontbreekt bij de centrale verdediger is een doelpunt voor Vitesse.

Kevin van Diermen zelf is blij dat hij waarschijnlijk langer bij Vitesse kan blijven. “Ik heb de ambitie om me definitief in de basis van Vitesse te spelen. Ik heb het nog altijd na mijn zin bij Vitesse. Het zou me ook heel veel moeite kosten mijn draai te vinden bij een andere club. Daarom heb ik ook besloten dat ik langer in Arnhem wil blijven. Gelukkig is de interesse wederzijds”, zei Kevin van Diermen over zijn mogelijke contractverlenging tot 2012.
 

Reacties (0)

Vitesse is niet aansprakelijk voor de reacties die geplaatst worden op de website en behoudt het recht in te grijpen waar nodig. De redactie hoopt dat supporters bij het posten hun gezond verstand gebruiken. Heb respect voor iedereen, zowel binnen als buiten Vitesse. Voor meer informatie omtrent de regels over het geven van reacties op nieuwsberichten, ga naar www.vitesse.nl/policies.


Inloggen en reactie plaatsen