Blessurejournaal

Voor de competitiewedstrijd tegen VVV Venlo, zaterdag 7 november 18.45 uur, kent hoofdtrainer Theo Bos nog altijd enkele twijfelgevallen.

Voor de competitiewedstrijd tegen VVV Venlo, zaterdag 7 november 18.45 uur, kent hoofdtrainer Theo Bos nog altijd enkele twijfelgevallen. Daarentegen zijn enkele spelers weer aangesloten bij de selectie. Zeker niet inzetbaar zijn Santi Kolk, Julian Jenner en Civard Sprockel.

Santi Kolk (achillespeesblessure) heeft begin van de week twee dagen individueel gelopen, maar kreeg te maken met een lichte reactie en bleef uit donderdag uit voorzorg aan de kant. Civard Sprockel kampt nog altijd met een enkelblesssure en die is hardnekiger dan het zich eerst liet aanzien. Ook de thuiswedstrijd tegen VVV Venlo komt te vroeg. Julian Jenner heeft een liesblessure en traint eveneens individueel.

Twijfels zijn er over de inzetbaarheid van Jeroen Drost. De verdediger raakte dinsdag, na een schot van Nicky Hofs te hebben geblokt, geblesseerd aan zijn enkel. Vooralsnog is Drost een twijfelgeval. Er is ook positief nieuws te melden. Lasse Nilsson, Alexander Büttner en Kevin van Diermen hebben zich weer aangesloten bij de groep en het trio heeft nog twee dagen om volledig fit te worden voor de wedstrijd van aanstaande zaterdag.

Reacties (0)

Vitesse is niet aansprakelijk voor de reacties die geplaatst worden op de website en behoudt het recht in te grijpen waar nodig. De redactie hoopt dat supporters bij het posten hun gezond verstand gebruiken. Heb respect voor iedereen, zowel binnen als buiten Vitesse. Voor meer informatie omtrent de regels over het geven van reacties op nieuwsberichten, ga naar www.vitesse.nl/policies.


Inloggen en reactie plaatsen