Vitesse Dichtbij woensdag (18.05 uur) op Eredivisie Live

Woensdagavond 4 november is Vitesse Dichtbij te zien op Eredivisie Live . De uitzending van Vitesse TV is om 18.05 uur te zien op kanaal 1 van Eredivisie Live.

Woensdagavond 4 november is Vitesse Dichtbij te zien op Eredivisie Live . De uitzending van Vitesse TV is om 18.05 uur te zien op kanaal 1 van Eredivisie Live. Vanavond met de volgende onderwerpen.

Inhoud uitzending woensdag 4 november

  • terugblik PSV – Vitesse (Wiljan Pluim)
  • Julian Jenner geeft techniektraining aan de pupillen van Vitesse/AGOVV
  • Vitesse gaat voor gezond
  • vooruitblik op Vitesse – VVV Venlo met Jeroen Drost
  • en natuurlijk het laatste Vitesse nieuws

 

Vitesse Dichtbij wordt woensdagavond 18.05 uur, na de samenvattingen van de Eredivisie, uitgezonden op Eredivisie Live. Herhalingen van het televisieprogramma zijn onder meer te zien op: donderdag 5 november (11.50 uur) en zaterdag 6 november (12.05 uur en 19.00 uur).

Vitesse Dichtbij is een programma van Vitesse TV, geproduceerd door Vitesse, in samenwerking met de MediaManagers.

Reacties (0)

Vitesse is niet aansprakelijk voor de reacties die geplaatst worden op de website en behoudt het recht in te grijpen waar nodig. De redactie hoopt dat supporters bij het posten hun gezond verstand gebruiken. Heb respect voor iedereen, zowel binnen als buiten Vitesse. Voor meer informatie omtrent de regels over het geven van reacties op nieuwsberichten, ga naar www.vitesse.nl/policies.


Inloggen en reactie plaatsen