Dalibor Stevanovic tweemaal met Slovenië

Dalibor Stevanovic is door bondscoach Matjaz Kek geselecteerd voor het Sloveens elftal. Slovenië neemt het in een tweestrijd om plaatsing voor het WK 2010 in Zuid-Afrika op tegen Rusland.

Dalibor Stevanovic is door bondscoach Matjaz Kek geselecteerd voor het Sloveens elftal. Slovenië neemt het in een tweestrijd om plaatsing voor het WK 2010 in Zuid-Afrika op tegen Rusland. De eerste wedstrijd wordt zaterdag 14 november in Rusland gespeeld. In Moskou begint de wedstrijd om 19.00 uur. Vier dagen later, woensdag 18 november, speelt Slovenië in Maribor om 20.45 uur de beslissende wedstrijd.

‘Dado’ speelde tot dusver twaalf wedstrijden voor Slovenië en wist één keer te scoren. Over de komende wedstrijden tegen Rusland zei Stevanovic: “Natuurlijk is Rusland favoriet. Ze hebben een geweldige coach en goede, techniche spelers. Ook als je kijkt naar de historie van beide landen, moeten wij het afleggen. Rusland heeft onlangs nog een prima EK gespeeld. Wij daarentegen weten wat onze kwaliteiten zijn en hoeven niemand te vrezen. Dus ook Rusland niet. Een licht voordeel is wellicht dat wij eerst in Moskou spelen. Behalen wij daar een goed resultaat, dan zijn we op de goede weg. Het zullen 180 spannende en zware minuten worden."

Reacties (0)

Vitesse is niet aansprakelijk voor de reacties die geplaatst worden op de website en behoudt het recht in te grijpen waar nodig. De redactie hoopt dat supporters bij het posten hun gezond verstand gebruiken. Heb respect voor iedereen, zowel binnen als buiten Vitesse. Voor meer informatie omtrent de regels over het geven van reacties op nieuwsberichten, ga naar www.vitesse.nl/policies.


Inloggen en reactie plaatsen