Davy Pröpper geselecteerd voor onder 19

Selectiespeler Davy Pröpper is door KNVB coach Wim van Zwam opgenomen in de definitieve selectie van het Nederlands elftal onder 19.

De middenvelder van Vitesse neemt met Oranje deel aan het EK kwalificatietoernooi in Malta. In de poule van Nederland zitten verder nog Cyprus, Malta en Tsjechië. Pröpper verblijft van 8 november tot en met 18 november op Malta voor het toernooi.

Onder 19 speelt drie wedstrijden op het eiland. Donderdag 12 november ontmoet het team van Van Zwam gastland Malta, zaterdag 14 november is Cyprus de tegenstander en als laatste is Tsjechië de opponent, dinsdag 17 november. Alle duels beginnen om 11.15 uur.

 

Reacties (0)

Vitesse is niet aansprakelijk voor de reacties die geplaatst worden op de website en behoudt het recht in te grijpen waar nodig. De redactie hoopt dat supporters bij het posten hun gezond verstand gebruiken. Heb respect voor iedereen, zowel binnen als buiten Vitesse. Voor meer informatie omtrent de regels over het geven van reacties op nieuwsberichten, ga naar www.vitesse.nl/policies.


Inloggen en reactie plaatsen